SARS-CoV-2 ‘virus’: Ook in Ierland nooit ontdekt

Het wordt vervelend voor de viruswappies en onheilsprofeten, want nu is ook in Ierland bekend geworden, dat het “coronavirus” helemaal niet bestaat. Schokkend!

In mei 2020 is een WOB verzoek ingediend met de vraag aan het Ierse Ministerie van Volksgezondheid of men beschikte over bewijzen, dat het SARS-CoV-2 virus werkelijk bestaat en/of is geïsoleerd om het aan te kunnen tonen. Het Ministerie heeft 7 maanden lang geweigerd hier antwoord op te geven, geheel tegen de wettelijke voorschriften in. Er vmoesten rechtszaken volgen, met als resultaat dat er iets moest gebeuren….

Na maanden touwtrekken en online publiceren, kwam gisteren het langverwachte antwoord via de mail binnen met als kernachtige slotzin:

“The virus SARS-CoV-2 (Covid-19) does NOT exist”

Virus not Isolated, HSE (Ireland) forced to admit SarsCov2 (covid 19) No Records scientifically have been found & no records meeting the requirements of the FoIR exist!!!!!
If copying please copy text or write an intro!!!!!
Happy Christmas

Aan de hand daarvan stelt de dame in de video nog enige aanvullende vraagjes:

Als het virus niet bestaat, hoe is het dan mogelijk dat er een vaccin op de markt komt, dat er voor zorgt dat wij immuun worden gemaakt voor dat non-existentiële virus? Hoe kan het dat een “nieuwe, agressieve gemuteerde variant” van het niet bestaande virus nu op ons wordt losgelaten? Hoe kan een betrouwbare test worden uitgevoerd, welke een niet bestaan virus of mutant daarvan moet detecteren? Welke vader of moeder kan hun kind nu laten vaccineren met een vaccin dat niet is getest, noch op dieren, noch op mensen gedurende een langere periode dan enkele maanden?

Hoe doorgeschoten covidiotisme klinkt, legt ze dan ook nog even uit:

“Als Ieren terugkeren uit Engeland, waar het levensgevaarlijke gemuteerde SARS-CoV-2 virus talloze slachtoffers eist en vele, vele malen besmettelijker is, dan wordt men aangeraden de kerstmaaltijd alleen te nuttigen in een aparte, afgesloten ruimte.”

En als laatste waarschuwing:

“Covid is the new religion”. Het draait om massale surveillance van de bevolking. De gehoorzame mondkapjesdragers met een vurige vaccinatiewens, zijn de eerste die bij bosjes sneuvelen, omdat zij happend naar zuurstof geheel vrijwillig hun DNA laten muteren, met onduidelijke gevolgen van dien”.

Het gaat om aantallen.

Het gaat niet om mensen.

De beste pleitbezorgers zijn virologen en dierenartsen, een wereldvreemde klemgestudeerde ondersoort van de medische wetenschap, eenzame, gefrustreerde keldergeleerden, die met het menselijke soort niets anders hebben, dan “dat er veel te veel” van zijn en moeten worden “gedund” en nog liever voor 90% opgeruimd.

Als de echte gelovigen, de relifanaten het eerst het loodje leggen, terwijl de viroloog maar niet dood wil gaan, dan weten wij verder wel hoe het zit….. oplichters!

[LINK] Verenigde Staten: CDC is virus kwijt

[LINK] Groot Brittannië: NHS is virus kwijt

[LINK] Duitsland/Nederland: Drosten/Koopmans virus nooit gevonden

[LINK] Ierland: HSE virus bestaat niet

Wie volgt?

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 26 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers