Schokkend klokkenluidersbericht: doden na vaccinatie in tehuis Berlijn

Een klokkenluider heeft in een interview met advocaten Reiner F├╝llmich en Viviane Fischer schokkende informatie naar buiten gebracht over het vaccinatieproces in een bejaardentehuis in Berlijn. Daar kregen 31 bewoners op 3 januari het vaccin van Pfizer en BioNTech toegediend. Dat had verwoestende gevolgen.

Na slechts zes dagen stierf de eerste bewoner. Ongeveer twee weken na de eerste dosis overleden nog eens vijf bewoners. Na een maand waren er in totaal acht sterfgevallen gemeld. De ouderen waren verder relatief gezond. E├ęn van de slachtoffers was een voormalige operazanger die de dag voor de vaccinatie nog piano zou hebben gespeeld. De man was ook in andere opzichten nog erg actief en ging zelfs regelmatig joggen.

spuit

Gedwongen vaccinatie

Volgens de klokkenluider verliep het vaccinatieproces allesbehalve humaan: een bewoner die zich tegen de vaccinatie verzette, werd vastgehouden door verpleegsters en gedwongen gevaccineerd. Er waren bovendien soldaten aanwezig die de ouderen ÔÇô die de oorlog hebben meegemaakt ÔÇô intimideerden.

Op 24 januari werd zonder aankondiging de tweede dosis uitgedeeld. Opnieuw werden bewoners die zich verzetten vastgehouden door medewerkers en vervolgens alsnog gevaccineerd. Volgens de klokkenluider werden op een soortgelijke manier PCR-tests afgenomen: mensen die verzet boden, werden vastgegrepen.

Verslechtering van de gezondheid

De dag na de eerste vaccinatieronde kregen vier bewoners de eerste klachten. Ze waren zo moe dat ze tijdens het eten aan tafel in slaap vielen. Ze hadden last van ademhalingsproblemen, koorts, huiduitslag, verkleuring van de huid en spiertrillingen. Na de tweede dosis verslechterde de toestand van sommige bewoners nog verder. Bewoners die v├│├│r de vaccinatie negatief testten op corona, kregen na de prik opeens een positieve uitslag.

Het tehuis in kwestie, Agaplesion Bethanien Havelgarten in het Berlijnse stadsdeel Spandau, weigerde ondanks meerdere verzoeken een verklaring te geven. Advocaat Fischer heeft op 3 februari een klacht ingediend bij het parket. Ze heeft ook de politie en het hoofd van het Paul-Ehrlich-Institut, dat verantwoordelijk is voor de registratie van bijwerkingen, ingelicht. Ze nam daarnaast contact op met Dilek Kalayci, de Berlijnse senator voor gezondheid.

Het parket en de politie hebben nog geen actie ondernomen. De politie liet weten de sterfgevallen alleen te zullen onderzoeken als de arts een onnatuurlijke doodsoorzaak heeft ingevuld. Volgens advocaat F├╝llmich is dit een schending van het legaliteitsbeginsel.

Stoppen met het toedienen van vaccins

De advocaten maken zich zorgen over de sterfgevallen. Zij vinden dat onder bepaalde omstandigheden moet worden afgezien van het toedienen van de vaccins tot er een volledig en transparant onderzoek heeft plaatsgevonden. Noorwegen wijzigde onlangs het advies rond coronavaccinatie na 23 sterfgevallen.

[Wochenblick]

Volg ons hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

 

┬ę Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers