Scholen moeten sluiten wegens bijwerkingen coronavaccin

Onderwijzend personeel kijkt vaak reikhalzend uit naar het moment dat ook zij het "beschermende" coronavaccin mogen ontvangen.

Maar, als je ziet wat er in Amerika gebeurt, dan zijn ze misschien wat minder happig om vooraan in de rij te gaan staan.

Een complete bevolking is gehersenspoeld en gelooft werkelijk dat zij beschermd zullen worden tegen een wetenschappelijk nooit bewezen virus met een experimenteel vaccin.

Vorige maand viel er dit te lezen in de berichten:

Onderwijzend personeel wil met voorrang worden gevaccineerd. Een brede groep van onderwijsorganisaties, van primair en voortgezet onderwijs inclusief het speciaal onderwijs tot de universiteiten hebben in een brief aan het kabinet gepleit voor opname van onderwijspersoneel in de vaccinatieplanning tegen COVID-19.

Gelukkig is Nederland behoorlijk klungelig voor wat betreft het voortvarend vaccineren en dat zou voor veel mensen wel eens levensreddend kunnen zijn, want dat geeft hen de kans om te kijken naar wat er in andere landen gebeurt.

Zoals in de Amerikaanse staat Ohio waar het onderwijspersoneel zo "gelukkig" zijn dat ze mogen worden beschermd met dit prachtige vaccin, dat overigens nog steeds niet is genomen door onze leiders in deze crisis, Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Afgelopen vrijdag een week geleden werd begonnen met het vaccineren van het onderwijzend personeel van de Fairless Local School District scholen in de Amerikaanse staat Ohio. Sommigen werden op vrijdag gevaccineerd, anderen op zaterdag.

Vol trots werd gemeld dat wel 80 procent van het personeel graag deze bescherming wilde en het idee erachter was dat dan het personeel de maandag daarna weer fris en fruitig voor de klas zou staan.

Helaas ging dat feest niet door, simpelweg omdat de scholen op maandag gesloten bleven. Ze bleven gesloten omdat teveel personeelsleden last had van de bijwerkingen waardoor ze niet in staat waren om te werken.

Op zondag ontvingen de ouders een bericht van het hoofd van Fairless dat de kinderen maandag thuis konden blijven omdat er niet genoeg onderwijzend personeel beschikbaar was vanwege de bijwerkingen van het vaccin.

scholen ohio sluiten vanwege bijwerkingen coronavaccin


In de media wordt echter gedaan alsof de vaccinatiecampagne onder het onderwijzend personeel een groot succes is en dat ze blij zijn dat zoveel mensen ervoor gekozen hebben om zicht te laten beschermen tegen dit vreselijke virus.

En och, een beetje bijwerkingen liggen ze niet zo wakker van, want dat hoort nu eenmaal bij vaccineren.

Van Amerika gaan we weer terug naar eigen land.

Toen wij de volgende afbeelding ontvingen van een lezer, waren wij blij verrast, want we dachten dat Hugo bezig was om ÔÇťzijn probleemÔÇŁ adequaat aan te pakken, maar dat bleek helaas toch niet het geval.

hugo de jonge, knijper op neus


De afbeelding laat niet zien dat Hugo probeert zijn neus af te sluiten zodat er daardoor niets meer naar binnen kan gaan, het schijnt de manier te zijn waarop een nieuwe snel-blaastest wordt afgenomen.

Het is een ademtest in plaats van de PCR swab test en dit zou d├ę manier worden waarop Nederland weer van het slot zou kunnen. Het is gemakkelijk, je hoeft geen lange wattenstaaf in je neus, dus wat wil je nog meer.

Echter, nu is besloten dat men toch niet verder gaat met dit soort testen omdat de uitslagen niet betrouwbaar zouden zijn. In een aantal gevallen gaf deze test een negatief resultaat, maar de altijd onbetrouwbare PCR test gaf een positief resultaat en dus is er iets fout met de ademtest, niet met de PCR test uiteraard.

Waar het meer op lijkt is dat men hoe dan ook wil doorgaan met de PCR test en de lange wattenstaafjes omdat je op die manier natuurlijk ook heel veel mensen kunt vaccineren zoals we eerder uitgebreid hebben aangetoond in dit eerdere artikel.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers