Start 9 februari – 9 delige serie ‘Vaccines Revealed, Covid Edition 2021’

door | 6 feb 2021 | COVID-19

Velen van u zullen zich nog de serie ‘Vaccines Revealed’ herinneren. Een serie van prachtig gemonteerde interviews met tientallen deskundigen die alle vragen beantwoorden die iedereen zou moeten stellen voordat hij of zij het besluit maakt om zichzelf of zijn kinderen te laten injecteren met vaccins.

Deze nieuwe serie van ‘Vaccines Revealed’ gaat over COVID-19 vaccins. Als er iets belangrijk is op dit moment is het dat we ons allemaal informeren over COVID-19. We zijn op een punt beland dat het gesprek over COVID in bepaalde gevallen bijna onmogelijk is, en de maatregelen ons steeds vaster in een ijzeren greep krijgen. Kijk zelf en nodig uw dierbaren uit om te kijken. En ga dan het gesprek aan over wat we kunnen en willen doen.

In het onderstaande filmpje kunt u een indruk krijgen van de serie. En alleen al de trailers op deze pagina van geïnterviewde experts zijn zeer de moeite waard. Klik hier.

U kunt zich hier registreren zodat u vanaf 9 februari de 9 delen van deze serie dagelijks in uw mailbox krijgt. Klik hier

 

Door Frankema

© stichtingvaccinvrij.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers