Steeds meer mainstream artsen hebben genoeg van corona flauwekul

Hoe meer mensen vanuit de medische wereld hun mond opendoen des te moeilijker krijgen de vrijmetselaars het met hun nep coronapandemie.

Waren het eerst vooral ā€œalternatieveā€ artsen die hun mond opendeden, nu ontstaat een stroom aan mainstream artsen die ook niet langer hun mond houden. 

 hannah visscher, corona

In het begin waren het allemaal "complotdenkers en wappies" die durfden te twijfelen aan wat de overheid  in haar grote wijsheid allemaal uitkraamde met betrekking tot een "gevaarlijk virus".

De rest van de bevolking was zo doodsbang dat ze zelfs niet meer in staat waren om zelf na te denken en braaf binnenbleven, want stel je voor, voordat je het weet heb je een gevaarlijk virus opgelopen.

Natuurlijk zijn het altijd "complotdenkers en wappies" die als eerste doorhebben wat er werkelijk gebeurt en de nep coronapandemie was daarop geen uitzondering. Net zoals het vaak, uitzonderingen daargelaten, alternatieve artsen waren die als eerste hun mond opendeden.

Toen kwamen er langzaam maar zeker meer mainstream artsen, waaronder ook huisartsen, die het niet langer konden aanzien wat er allemaal gebeurde, maar daar bleef het ook dan ook lange tijd bij.

Nu gebeurt er iets heel positiefs en dat is dat er een grote groep artsen is die zich hebben verenigd in wat ze noemen het Artsen Covid Collectief, een groep die inmiddels meer dan 1.000 leden telt.

Het volgende is wat ze over zichzelf zeggen:

Wij zijn een onafhankelijke, non-profit organisatie van artsen en medisch professionals, waaronder huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en artsen Maatschappij en Gezondheid. In ons werk in ziekenhuizen, huisartspraktijken en instellingen zijn we dagelijks betrokken bij de zorg voor patiƫnten, waar we ons al jaren met hart en ziel voor inzetten. In de stichting gaan we uit van zelfbeschikkingsrecht en behoud van lichamelijke integriteit als fundamentele waarden.

De stichting Artsen Covid Collectief bestaat uit een steeds groter wordende, actieve groep van artsen die zich zorgen maakt over het huidige beleid rondom Corona. Wij zijn gedurende de coronacrisis in een ethisch conflict geraakt door het zien van de schade die de goed bedoelde coronamaatregelen doen. Daar maken wij ons zorgen over. Binnen de artseneed staat het bevorderen van gezondheid en het voorkomen van schade voorop. Gezondheid is meer dan het bestrijden en voorkomen van een virusinfectie. Als artsen hebben wij vanuit ons moreel kompas een verantwoordelijkheid naar alle mensen, met een gemeenschappelijk doel: een evenwichtig zorgbeleid voor alle Nederlanders vanuit vertrouwen in de eigen gezondheid en zelfregie.

De vele reacties op de brandbrief van afgelopen juni hebben ons gesterkt in onze missie om burgers in hun eigen kracht te zetten, gezond gedrag te stimuleren en het huidige COVID-19 beleid onder voortschrijdend inzicht transparant en weloverwogen aan te passen. Wij willen bijdragen aan een open debat en aan goed onderbouwde maatregelen die gezondheid stimuleren en nevenschade minimaliseren.

Zoals je kunt zien gaan zij uit van de goede bedoelingen van de overheid en doorzien zij niet de grotere agenda. Het zijn ook niet artsen die per se tegen vaccinaties zijn, maar wel tegen de veel te korte tijd die is genomen voor het testen op veiligheid.

En hoewel ze (naar buiten toe) niet de grote agenda doorzien is wat zij doen toch heel nuttig. Omdat ze niet worden beschouwd als complotdenkers zoals iedereen die ook maar enigszins twijfelt aan het officiƫle verhaal, en worden ze daardoor ook niet totaal geboycot in de mainstream media.

Met als gevolg, zoals te zien in onderstaande video, dat Ć©Ć©n van de bestuursleden van het Artsen Covid Collectief wordt geĆÆnterviewd door Harry Mens.

Het gaat hier om Dr. Hannah Visscher, internist-infectioloog en werkzaam in het Beatrix Ziekenhuis in Gorinchem.

Wat zij vertelt in het interview is niet het standaard bangmakerij verhaaltje zoals dat door de Ab Osterhausen van deze wereld wordt verteld, maar schetst ze vanuit haar positie als arts een heel ander beeld.

Zo is zij en ook het Collectief ervan overtuigd dat de door de overheid genomen maatregelen veel te streng zijn, dat er geen bewijs is dat ze werken, dat het sterftecijfer lang niet zo rampzalig is als iedereen in het begin dacht en dat er volgens haar heel andere oplossingen mogelijk zijn.

Ook brengt ze naar voren dat de mensen die over het algemeen doodgaan van (hoge) leeftijd zijn en zich sowieso al tegen het einde van hun leven bevinden en meestal ook allerlei andere onderliggende kwalen hebben.

Zij pleit er dan ook voor om wel dingen te doen om die kwetsbare groep te beschermen, maar de rest, het overgrote deel van de bevolking, gewoon hun gang te laten gaan omdat die meer schade ondervinden van de maatregelen dan van het virus.

Haar conclusie is dat het medicijn dat nu wordt gebruikt erger is dan de kwaal en dat mensen die niet in een risicogroep thuishoren eigenlijk gewoon gezond moeten leven en verder niks.

Ook het binnenblijven heeft precies een tegenovergesteld effect van wat je wilt. Want mensen die binnenblijven en geen contact hebben met anderen zullen te maken krijgen met een sterk verzwakt immuunsysteem.

Opvallend ook is om te zien dat Harry Mens tot dit gesprek waarschijnlijk nog nooit gehoord heeft van een immuunsysteem en het woord dan ook nauwelijks kan uitspreken. Wel begrijpt hij dat Hannah Visscher aangeeft dat gezonde voeding een heel belangrijk onderdeel is van het versterken van dat immuunsysteem.

Ze houdt dan ook een vurig betoog om alles in het werk te stellen om je eigen immuunsysteem zo sterk mogelijk te maken en dat je dit doet door gezond te leven.

En zo zie je dat er op deze manier toch een brug wordt geslagen tussen wat men noemt de complotdenkers, wij noemen het zij die de grotere agenda kennen, en de onwetende massa.

Als er vaker mensen zoals Hannah Visscher kunnen doordringen tot de mainstreamkanalen en hun boodschap verkondigen vanuit hun mainstream positie, dan krijgt het duo Rutte en De Jonge het nog heel zwaar met het verkopen van hun giftige vaccins.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

PrivƩ Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers