Taakstraf voor oproep niet dragen mondkapjes

De terreur in dit land neemt met de dag toe en alles wat je zegt of doet wordt gadeslagen door de politie.

Nauwelijks heb jij een bericht op sociale media geplaatst waarvan de Haagse dictators vinden dat dit niet mag en je deurbel gaat.

Dit land is meer dan eng aan het worden. Niet alleen ons land, maar alle landen in de "beschaafde wereld".

Kijk om je heen en je kunt je niet voorstellen dat je in Nederland woont, het land dat vrijheid altijd hoog in het vaandel had staan. Een land dat is veranderd in een keiharde tirannieke dictatuur, waar in naam der gezondheid burgers alle rechten wordt ontnomen.

Wat misschien nog wel het meest angstaanjagende van alles is, is dat de tirannie vooralsnog de volledige steun heeft van politie, openbaar ministerie en rechters.

Iemand die een bloedhekel heeft aan mondkapjes en weigert om deze te dragen omdat het helemaal niets met gezondheid te maken heeft, maar alles met gedragsverandering en anderen oproept om ook niet langer een dergelijk masker te dragen, komt voor de rechtbank.

De man stond afgelopen donderdag voor de rechter wegens opruiing omdat hij via sociale media mensen had opgeroepen om te gaan winkelen zonder mondkapje en voerde het volgende aan als verweer:

De veertiger stond donderdag voor de rechter en bleek daar een fel tegenstander van het mondkapjesbeleid in ons land. "Jullie zijn ons aan het veroordelen voor iets dat niet kan. Laat mij maar eens zien dat ik dit moet dragen. Dat dit veilig is, dat dit goed is voor de gezondheid. Als corona bestond, vloog het wel om de mondkap heen. Wij worden gewoon gebruikt als experiment."

Youri voelt zich gesteund door uitspraken van vicepremier Hugo de Jonge en RIVM-baas Jaap van Dissel. "Zij hebben al gezegd dat helemaal niet is aangetoond dat het helpt, die mondkap. Is dat dan ook opruiing? Hugo moet hier voor de rechter zitten, niet ik. Dit beleid snapt geen mens. Wij moeten maar meedoen met deze onzin."

De man werd veroordeeld tot 60 uur taakstraf vanwege opruiing.

Op alle mogelijke manieren zullen ze de wet gebruiken om eenieder die ook maar iets durft te zeggen over de tirannieke maatregelen uit Den Haag de mond te snoeren en deze het liefst veroordeeld te krijgen door een rechtbank.

Zoals de volgende man uit het oosten des lands die op sociale media een uitnodiging had geplaatst om samen met hem ergens te gaan staan. Iets meer onschuldigs dan dat kan je niet bedenken, maar het gevolg was wel dat vlak daarna er een kudde agenten in meerdere auto’s bij hem op bezoek kwam. 

Wees voorzichtig met wat je op sociale media kwakt. Op het moment dat jij je telefoon neerlegt hebben ontelbare ogen van opsporingsambtenaren al gelezen wat jij hebt geschreven.

Dit land is razendsnel doodeng aan het worden dat woorden tekort schieten. Welk normaal denkend mens wil kinderen martelen en onderwerpen aan een PCR test?

Politiek Den Haag wil dat. Kijk naar de volgende schokkende uitslag van een motie om niet te testen bij kinderen.

dit


En toch?

Toch is de enige kans om ooit weer een normaal leven te kunnen leiden het laten ontwaken van het gros van de bevolking uit de angsthypnose waarin ze nu gevangen zitten.

En om te helpen bij het ontwaken uit die nachtmerrie kan de volgende video misschien helpen. 25 vragen die iedereen zou moeten stellen.

Wij hadden deze video op Youtube geplaatst en binnen twee minuten was deze alweer verwijderd met de volgende boodschap:

Ons team heeft je content beoordeeld en is van mening dat deze YouTube's beleid tegen misleidende medische informatie schendt. YouTube staat geen beweringen toe over COVID-19-vaccinaties die in strijd zijn met de consensus onder experts van lokale gezondheidsautoriteiten of de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)

Met andere woorden, een hele goede video dus.

© niburu.co

 

Reacties 1

Astrid op zondag 14 februari 2021 12:30
Gast
donderdag 28 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers