Tenminste drie Covid-19 onderzoekers van de WHO hebben banden met Chinese instellingen

De onpartijdigheid van het rapport van de WHO over de oorsprong van Covis-19 wordt in twijfel getrokken na onthullingen dat drie hoofdonderzoekers vroegere banden hadden met Chinese verbonden instellingen, meldt Sky New Australia.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) rondde vorige week haar onderzoek naar de oorsprong van de ziekte af na 28 dagen ter plaatse te zijn geweest in Wuhan, China.

Foto via Sky News Australia YouTube-kanaal

Eerder deze maand zei de door de WHO geleide missie in China dat zij niet verder zou onderzoeken of het virus uit een laboratorium was ontsnapt, wat zij zeer onwaarschijnlijk achtte.

Het onderzoek sloot ook het door China verspreide argument niet uit dat het virus elders is begonnen en Wuhan is binnengekomen via ingevroren geïmporteerde voedingsproducten.

Vrijdag zei directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus dat een samenvatting van hun bevindingen volgende week zou worden gepubliceerd en de VS heeft gezegd dat het de gegevens wil bekijken.

Sharri Markson van Sky News zegt dat het van cruciaal belang is dat het publiek vertrouwen heeft in het onderzoek naar de oorsprong van de ziekte, die wereldwijd aan meer dan twee miljoen mensen het leven heeft gekost.

Drie van de hoofdonderzoekers, Dr Peter Ben Embarek, zoöloog Peter Daszak en Dr Marion Koopmans hebben echter banden met de Chinese regering.

Zij zegt dat het vertrouwen van het publiek in het rapport wordt ondermijnd wanneer sommige van de onderzoekers banden hebben met het land dat wordt onderzocht.

“Het Wuhan Institute of Virology heeft zijn boeken niet geopend en patiëntgegevens van de eerste 70 mensen die ziek werden van Covid-19 werden geweigerd. Geen informatie over patiënt nul.

Het feit is dat Covid-19 op natuurlijke wijze van vleermuizen naar mensen kan zijn overgelopen of via een tussengastheer.

Maar het kan ook gelekt zijn uit een laboratorium.

En we hebben onafhankelijke onderzoekers nodig, met een open geest, om de antwoorden te vinden.

Niet wetenschappers die door de Chinese regering als oké zijn afgevinkt”, aldus Markson.

WHO-directeur zegt dat de wereld ‘niet meer terug kan naar hoe het was’ – Zijn oplossing? Een nieuwe wereldorde

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 26 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers