Trump: ‘Coronavirus zal vanzelf weggaan zonder vaccin’

President Trump zei vrijdag in het Witte Huis tegen journalisten dat het coronavirus ‘zal weggaan zonder vaccin’. “We zullen het hopelijk niet weer zien,” zei hij. “Mogelijk steekt het hier en daar nog de kop op, maar dat valt te verwachten.”

Op de vraag waarom hij denkt dat het virus zal verdwijnen zonder een vaccin, antwoordde Trump: “Ik heb die informatie van medische professionals gekregen.”

Vanzelf

“Ik baseer me op wat de artsen zeggen. Zij zeggen dat het weggaat. Dat betekent niet dat het dit jaar al verdwijnt, maar uiteindelijk zal het verdwijnen. De vraag is of we wel een vaccin nodig hebben. Op een bepaald moment zal het vanzelf verdwijnen.”

Uit een peiling die is gehouden in de Verenigde Staten blijkt dat slechts 55 procent van de Amerikanen van plan is om zich te laten vaccineren tegen Covid-19.

Troep

Trump kreeg ook de vraag of hij persoonlijk een vaccin tegen het coronavirus zou halen. “Als het goed zou zijn voor het land dan zou ik dat doen, maar als het slecht zou zijn voor het land dan zou ik als laatste of helemaal niet gaan.”

Enkele jaren geleden zei Trump op radiozender SiriusXM dat de griepprik niet werkt en dat het coronavirus weinig voorstelt. “Ik heb nog nooit een griepprik gehaald. En tot dusver heb ik nog nooit de griep gehad. Ik houd er niet van om troep in mijn lichaam te spuiten. Dat is eigenlijk wat de griepprik is.”

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers