Vaccinatie: “Experimenteel en ongetest”. Moet kunnen!

Iedereen zonder enige medische kennis of achtergrond is op de stoel van de dokter gaan zitten. Vele medische geschoolde deskundigen bedrijven politiek.

Jan met de Pet kijkt en luistert er naar, stroopt zijn mouw op en zegt: “Ze zullen het wel weten, ze hebben er voor geleerd en we hebben ze gekozen….”.

Het Amerikaanse CDC heeft enige dagen geleden onderstaand overzichtje gepubliceerd. Er zijn tot en met 18 december 112.897 mensen gevaccineerd, waarvan 3.150 (2,8%) niet meer in staat zijn door de bijwerkingen hun normale dagelijkse activiteiten te doen, niet meer naar hun werk kunnen en onder doktersbehandeling staan. Dan zijn er nota bene ook nog 514 vrouwen in verwachting, die zich hebben laten vaccineren. De bijwerkingen van hun kindje zullen we pas later weten.

BRON: CDC

Het CDC heeft een bepaalde reputatie hoog te houden. Deze reputatie is er in gelegen dat als de cijfers tegen de farmaceutische industrie werken, men simpelweg stopt met tellen en publiceren. Hoe lang we dus dit soort lijstjes nog zonder WOB verzoeken kunnen vinden, lijkt dus uiterst beperkt.

Reken maar uit: in Nederland wil de helft zich laten vaccineren volgens de laatste staatsgesponsorde peilingen. Het regime heeft opdracht om ervoor te zorgen dat 70% wordt gevaccineerd, dat zijn 12 miljoen Nederlanders. Dat zijn (officieel) dan 340.000 potentiële slachtoffers met al of niet ernstige gevolgen. Dat wil zeggen: het aantal dat we direct kunnen observeren. Wat er met de rest over 5, 10 of 15 jaar gebeurt, weten we helaas nog niet.

De vaccins zijn namelijk experimenteel en ongetest. Dat MOET kunnen. Alles is immers beter dan NIET doodgaan aan een administratieve ziekte, veroorzaakt door een al of niet gemuteerd en nooit ontdekt “virus”. Alles is beter dan gezond leven en eten en uit de buurt van een dokter te blijven.

Het nieuwe normaal wordt over u uitgerold, vaccins zijn tegenwoordig “experimenteel en ongetest”.

Ze worden u doodleuk door een schoolmeester en pindakaasverkoper verkocht als “veilig en effectief”.

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties 1

Lexie026 op dinsdag 22 december 2020 11:01

Waarom niet ?

Waarom niet ?
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers