Vaccinaties in Israël blijken nu al rampzalige gevolgen te hebben

Het dringt in ons land maar langzaam door hoe groot de risico’s zijn van de covid-vaccinaties. In Israël is dat inmiddels anders. Daar is in korte tijd een derde van de bevolking met het Pfizer-vaccin ingeënt en de impact daarvan is alarmerend. De animo voor ‘een prik’ is in Israël dan ook zienderogen afgenomen.

Israël moest als boegbeeld fungeren voor de wereldwijde vaccinatiecampagne. Het plan was om de hele bevolking van 9,3 miljoen in korte tijd te vaccineren. Eind december werd daarmee gestart en inmiddels ontvingen 3,3 miljoen Israëli’s een eerste Pfizer-injectie en 2 miljoen ook al een tweede (stand op 7 februari).

Al vrij snel verschenen er op social media alarmerende berichten. Tientallen gevaccineerden bleken te overlijden vlak na de vaccinatie of enkele weken later.

Zie daarvoor de video hieronder. Daarin worden de namen van 28 overledenen genoemd en soms wordt er kort iets van de omstandigheden rond hun overlijden toegelicht.

Is deze video een aanwijzing dat er iets zeer ernstigs gaande is in Israël?
Het kan, maar het hoeft niet. Mensen gaan immers op een zeker moment dood. En sommigen misschien vlak na een vaccinatie.

Dit is ook het argument dat in Nederland al in een heel vroeg stadium – er moest nog met vaccineren worden begonnen – door de overheid via de media werd verspreid: ‘maak je geen zorgen als dit gebeurt, het is een natuurlijk fenomeen’.

Dat mag zo zijn, maar de ontwikkelingen in Israël geven te denken als je wat dieper graaft. Op de Twitter-pagina van voormalig New York Times journalist Alex Berenson vond ik een tabel die erop wijst dat er veel meer aan de hand is dan een ‘natuurlijk proces’.

Deze tabel betreft de bijwerkingen van het Pfizer-vaccin in een groep van in totaal 22.631 personen die gevolgd is tot en met de eerste week na de tweede injectie. De tabel zelf is niet van de overheid afkomstig, maar is wel samengesteld uit publiek beschikbare data.

Bijwerkingen Pfizer-vaccin

Er zijn twee groepen: die van boven de 60 (de ‘ouderen en kwetsbaren’) en die van onder de 60 jaar. In beide groepen is weer een onderverdeling gemaakt in perioden. Na de eerste injectie is er twee keer gepeild en na de tweede ook.

Van de ouderen, in totaal 6011 mensen, zijn er – zie de laatste kolom – een week na de tweede injectie 525 overleden. In de groep jonger dan 60 jaar zijn dat er 25.

Als deze gegevens juist zijn, dan voltrekt zich in Israël een ramp. Dan is er – in elk geval in deze groep van ruim 22.000 mensen een situatie waarbij 8,7 procent van de 60-plussers sterft binnen een week of zes na de eerste injectie.

Dat is een extreem hoog aantal. Mijn eerste indruk na het zien van deze cijfers was dat er ergens iets niet moest kloppen.

Het langjarig sterftecijfer van Israël, dat is het gemiddelde aantal jaarlijkse sterfgevallen per 1000 inwoners, staat op 5. Dat komt neer op een half procent. Voor de groep 60-plus zal dat uiteraard aanmerkelijk hoger liggen, maar 8,7 procent? 87 op de 1000? En dat ook nog in zo’n kort tijdsbestek? Dat is geen normale sterfte, geen ‘natuurlijk proces’.

Op zoek naar meer houvast stuitte ik op twee tabellen, die door de arts Jeffrey Hirschfield op Twitter zijn gepost (hier Moderna en hier Pfizer). Zij lijken de getallen in de tabel van Berenson te bevestigen.

In de tabellen, die Hirschfield postte, worden de optredende bijwerkingen van het Moderna- en het Pfizer-vaccin met elkaar vergeleken. Pfizer scoort in deze groep een mortaliteit van 2,6 procent (ik neem even aan dat dit een groep is met alle leeftijden). Moderna komt uit op het nog veel schrikbarender percentage van 7,7 procent. En dat komt dicht in de buurt van het percentage van Berensen.

Zulke percentages zijn rampzalig. Ze liggen ver boven de natuurlijke sterfte. En als ze op waarheid berusten, dan zien we hier een operatie die – hoe moet je dat noemen – gericht lijkt te zijn op de ‘onvrijwillige, voortijdige levensbeëindiging’ van vele duizenden ouderen.

Het moet gevoelige informatie zijn die Hirshfield online zette, want vandaag zie ik dat zijn Twitter-account niet meer publiek toegankelijk is, zoals het dat gisteren nog wel was.

Als deze gegevens correct zijn dan rijst de vraag hoe ter wereld het mogelijk is dat overheden vaccins met een dergelijke verwoestende uitwerking op hun bevolkingen kunnen loslaten. Wie zulke cijfers ziet en ook maar een beetje goed bij zijn hoofd is, vaardigt direct een verbod uit om deze – moet je dit dan nog wel vaccins noemen? – nog een dag langer te gebruiken.

Gevolg van de sterftegolf en de vele berichten over bijwerkingen die inmiddels rondgaan is dat veel Israëli’s zich achter de oren krabben en dat het tempo van de campagne terugloopt.

Aanvankelijk ging het om 150.000 mensen per dag. Dat was begin februari gedaald tot iets meer dan de helft, 87.000. Mensen zeggen af of stellen uit en denkeen er dan eerst drie keer over na.

De regering van premier Netanyahu reageert hierop met chantage. Zo stelde hij dat de strenge lockdown, die Israël kent, alleen kan worden opgeheven als minstens nog een miljoen nieuwe mensen zich laat vaccineren.

Verder is er een zogeheten groene kaart in ontwikkeling die ‘volledig gevaccineerden’ (let op het woord volledig hier) toegang geeft tot restaurants, sportscholen en andere diensten en faciliteiten. Lees: de niet-gevaccineerden blijven onderworpen aan de lockdown.

Het is precies wat er in de gelekte routekaart van deze plandemie staat die we eind oktober vorig jaar op TransitieWeb publiceerden.

Nog een paar voorbeelden van deze vaccinatie-chantage:

* De Israelische minister voor Gezondheidszorg Yuli Edelstein bereidt wetgeving voor die werkgevers toestaat om “niet volledig gevaccineerden” te beletten om te werken

* De burgemeester van Jeruzalem dreigt de Arabische bewoners dat ze niet meer naar de moskee kunnen zonder vaccinatiebewijs.

* Een collega van hem in een andere stad kondigde aan dat ongevaccineerden straks geen aanspraak meer kunnen maken op gemeentelijke diensten. Stel je voor: zonder prikken wordt je afval niet meer opgehaald, kun je je paspoort niet laten verlengen en geboorte van je kind niet meer aangeven.

En deze lijst kan makkelijk nog verder worden uitgebreid. Het is een en al dwang en chantage dat de klok slaat.

Uiteraard ontkent de Israëlische regering dat de vele sterfgevallen die nu worden gemeld het gevolg zijn van de vaccinaties. Ze worden geweten aan Covid en aan ‘onderliggend lijden’. De regering claimt zelfs een groot succes omdat de besmettingen gedaald zouden zijn. De media in ons land geven dit Israëlische regeringsstandpunt weer.

Maar wie een beetje achter dit propagandagordijn kijkt, slaat de schrik om het hart. Bekijk bijvoorbeeld de video onder dit artikel, waarin de advocaat Tamir Turgal een toelichting geeft op de situatie in zijn land. Hij geeft daarbij een aantal keren duidelijk aan dat hij niet vrijuit kan spreken.

Ik acht het zeer waarschijnlijk dat we ook hier, in Nederland, rekening moeten houden met veel slachtoffers en met een dwingende en chanterende overheid.

Het is van tweeën een: of het virus richt deze verwoesting aan of de overheid doet dit zelf met ‘het virus’ als dekmantel. Dan is de zogeheten ‘derde golf’ geen gril van de natuur (lees: virus), maar een door mensen georganiseerd onheil vanuit een achterliggende politieke agenda.

Dat is geen klein ding. Dat gaat over de vraag of we in redelijke vrijheid kunnen blijven leven of onderworpen zullen zijn aan een ijzige, inhumane dictatuur.

Dit artikel is ook verschenen op Transitieweb.nl

Meer artikelen over vaccinaties en hun gevolgen kan je hier lezen

robvellekoop

Ben je al het censuur ook zat? Kom dan naar ons eigen social media platform!

Directe link: www.detheorist.nl 

Fuck censuur

No Shit, Sharelog is een onderdeel van: alternatievesocialmedia.nl

© De lang mars

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 28 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers