Vaccinatieteams in Vlaamse vaccinatiecentra krijgen vergoeding per gevaccineerde burger!

Tijdens een infosessie van het Agentschap Zorg en Gezondheid (op de website Laatjevaccineren.be) over de vaccinatiecentra werden de lonen van medewerkende artsen en farmaceutische experten (apothekers) bekend gemaakt. Er zal letterlijk met geld gegooid worden om zoveel mogelijk mensen gevaccineerd te krijgen!

Vaccinatiecentra in Vlaanderen zullen vanaf 15 februari operationeel zijn. Die vaccinatiecentra kosten uiteraard geld, en de Vlaamse Overheid zal dat met belastingsgeld bekostigen.

Kostprijs vaccins

Het Pfizervaccin kost € 12 € per stuk, maal twee dosissen, is dus € 24 per gevaccineerde; het Modernavaccin, eveneens 2 dosissen, kost € 14,67 per stuk, dus € 29,34 per gevaccineerde. Het Astra Zenica vaccin dient slechts 1 keer toegediend, en is met € 1,78 per stuk veruit het goedkoopste. In totaal heeft onze regering op 17 december 2020 reeds € 279 miljoen uitgegeven aan vaccins (uit de zogenaamde “coronaprovisie” of een soort coronafonds zoals je het kunt noemen).

De Belgische Overheid bestelde voor dat bedrag reeds 33,5 miljoen vaccins, waarmee zo’n 17,5 miljoen mensen mee kunnen ingeënt worden. België telt echter slechts 11 miljoen inwoners…

En ze willen bijkomend nog eens € 500 miljoen uitgeven voor volgende leveringen. Dus iedereen zal drie of vier of meer keer kunnen ingeënt worden!

Subsidie infrastructuur

Er zijn drie vergoedingen die de gemeenten die een vaccinatiecentrum zullen huisvesten, zullen ontvangen:

 • Basisforfait van € 1533 euro per (gevaccineerde) inwoner per maand (voor totale inwonersaantal van de door het vaccinatiecentrum bediende gemeenten (!): dat is een pak geld!)
 • Eenmalig forfait voor opbouw van het centrum (€ 15.000 of € 30.000)
 • Bijkomend forfait van € 24.000 voor reserves (voor de 13 centrumsteden)
 • Dus wat blijkt hieruit? De gemeenten met een vaccinatiecentrum zullen wellicht maximale druk uitoefenen op de burgers om zich te laten vaccineren, omdat hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe meer geld in de gemeentekas terecht komt!

  Enveloppe van de vaccinatieteams

  Dan in de sectie ‘Enveloppe van de vaccinatieteams‘ zien we hoeveel het vaccinatiepersoneel zal verdienen, en waarop dat gebaseerd zal zijn. We overlopen het even. (Let op: de vermelde bedragen zijn in bruto.)

  Vaccinatieteams (omvat iedereen van het team, dus: ‘vaccinatoren’ (verplegend personeel), artsen en farmaceutisch experten) zullen een fortait krijgen per gevaccineerde burger (!) ongeacht het aantal prikken (1 of 2 dosissen), met andere woorden: een “beloning” per toegediende spuit. Dat wil dus zeggen: hoe meer mensen ze vaccineren, hoe meer geld ze zullen krijgen. Dit zal uiteraard een reden zijn om op burgers maximale druk uit te oefenen om zich te laten vaccineren.

  Het forfait per gevaccineerde burger bedraagt € 14,175, o.a. op basis van de verwachting dat er 20 mensen per uur worden ingeënt. Dat betekent een potentieel van € 283,5 per uur extra beloning, bovenop het gewoon salaris.

  Er is tevens een basisloon voor 6 maand met 3 voorschotten van 2 maanden (gebaseerd op 80% vaccinatiegraad van de te vaccineren burgers; dus: men betaalt loon op basis van de verwachting (eis?) dat 80% van de burgers zich laat inspuiten). Indien er meer maanden moet betaald  worden, zal het loon verrekend worden op basis van het aantal werkelijk gevaccineerde personen in de vorige perioden. Dus: indien er niet goed gevaccineerd werd, zal de verloning minder zijn.

  Het uurloon voor de ‘vaccinatoren’ zal € 47,25 bedragen. Daarbovenop komt dus dat zij € 283,5 per uur extra ontvangen indien er effectief 20 personen per uur gevaccineerd worden. Dat maakt in totaal een potentieel loon van € 330,75 per uur!

  Een farmaceutisch expert krijgt € 80,34 per uur en werkt 48 uur per week. Dat komt op een loon van € 3856,32 per week of € 15.425,28 per maand! Zonder forfait per gevaccineerde persoon!

  Medisch toezicht gebeurt door een arts. Die arts krijgt 80,34 per uur, en zal 60 uur per week werken. Dat is een weekloon van € 4820,4. Daarbij komt de € 283,5 euro per uur per 20 gevaccineerde personen. Dat komt op € 363,84 per uur (!!), of € 21.830 per week indien men op volle toeren kan vaccineren. Dat is een maandloon van € 87.320 euro. 

  Kleinere vaccinatiecentra zullen één arts en één farmaceutisch expert hebben, grotere zullen er meerdere hebben.

  Wat blijkt uit deze cijfers? Het personeel van het vaccinatiecentrum zal uiteraard willen dat zoveel mogelijk mensen zich komen aanmelden, omdat: hoe meer mensen zich laten inspuiten met het coronavaccin, hoe meer geld (forfait per toegediende injectie) ze krijgen. Wellicht zullen ook de vaccinatiecentra op allerhande manieren maximale druk uitoefenen op de bevolking om zich te laten vaccineren. 

  Verder worden er nog riante lonen uitgereikt aan onder andere het “mobiel team”, waar € 36.570,8 per maand wordt voor voorzien.

  Er zal ook een populatiemanager worden aangesteld die de vaccinatiegraad moet opvolgen en mede moet zorgen voor een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad. Hij moet onder andere de gebieden en doelgroepen identificeren waar de vaccinatiegraad niet hoog genoeg is (en daar maximale druk gaan uitoefenen). Dan heb je ook nog de programmamanager die de eindverantwoordelijke is voor het welslagen van het vaccinatieprogramma en het bereiken van een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad. Het hele programmamanagement kost zo’n € 167.000 per maand in de eerste zes maanden.

  Ongelofelijk hoe er met geld gesmeten wordt om iedereen te gaan dwingen het vaccin te nemen, en diegenen die het vuile werk opknappen riant te belonen! Dat zijn uiteraard de tactieken van de duivel. Met geld zwaaien! De mammon! Altijd weer draait het om geld… Altijd!

  Dezelfde tactieken zullen ze ook gebruiken in Nederland, en andere landen in de EU.

  Ze mogen uiteindelijk doen wat ze willen en zoveel mogelijk geld ertegenaan gooien als ze maar willen: NEEM HET VACCIN NIET! Zet desnoods uw telefoon af, neem niet op als met onbekende nummers wordt gebeld, schakel uw deurbel af, etc., om te zorgen dat ze u niet kunnen lastigvallen. Want lastigvallen zullen ze! Er is tenslotte veel geld mee gemoeid.

  Bron: Laatjevaccineren.be

  Bekijk hier de presentatie (die wij voor u op onze website hebben geplaatst)

  De redactie

  © Eindtijdklok

   

  Reacties

  Reageer hieronder!
  Gast
  donderdag 28 september 2023

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

  Privé Facebookgroep

  Klik hier voor de FB groep!
  Studio ViaNova

  of scan deze code!

  Inloggen

  Uit het archief....

  01 februari 2021
  Corona

  What's wrong with the world

  Partner

  New World Order!

  Laatste bezoekers

  Laatste bezoekers