Vaccins werken niet tegen Zuid-Afrikaans super coronavirus 

Er is het Britse super coronavirus, maar daarnaast is er nu het Zuid-Afrikaanse super supervirus dat nog véél "gevaarlijker" is.

Zo gevaarlijk zelfs dat wetenschappers zich grote zorgen maken over de vaccins die niet zouden werken tegen de nieuwste variant.

Ze kunnen het corona script nog een hele lange tijd volhouden.

mutatie virus, zuid afrika, vaccininatie

Je begint met een virus waarvan het bestaan nooit wetenschappelijk is bewezen. Vervolgens maak je een groot deel van de wereldbevolkingen via angst tot gevangenen die nog met mondjesmaat vrijheden krijgen.

Op het volk rustig te houden, wordt hen een worst voorgehouden in de vorm van een vaccinatie, want als je die eenmaal hebt gehad kan je op die manier weer wat vrijheden verdienen.

Vervolgens kom je dan met één of meerdere varianten die op hun eigen manier weer gevaarlijk zijn en tenslotte kom je met varianten van een niet wetenschappelijk bewezen virus, waarbij ook de huidige vaccins niet werken.

Dit noopt de autoriteiten dan weer tot nog strengere maatregelen in afwachting van een nieuw "reddend vaccin" en tegen de tijd dat die klaar zijn duikt er in Appingedam of Lutjebroek een nieuwe nog gevaarlijkere variant op.

Het nieuwste onderdeel van de corona pandemie psy-op (psychologische operatie) is de Zuid-Afrikaanse variant van het virus, dat nog besmettelijker schijnt te zijn dan de Britse variant en vooral jonge mensen treft.

Precies volgens script zitten de wetenschappers “met de handen in het haar”, want o jee deze variant kan wel eens de hele wereld over gaan en de vaccins die er nu zijn werken waarschijnlijk niet tegen deze variant.

Politici laten weten (kuch) “erg bezorgd” te zijn.

En als politici zich zorgen maken, maak dan je borst maar nat, want dat heeft nog nooit goed nieuws betekend voor de burger en zal het nu ook niet zijn.

Natuurlijk zijn ondanks alle strenge maatregelen die er al genomen zijn tegen de verspreiding van de mutaties toch een aantal door de mazen van het net geglipt en hebben we inmiddels de eerste gevallen van “besmetting” met 501.V2, de Zuid-Afrikaanse mutatie, in Europa. Er zijn inmiddels “besmettingen” met deze variant geconstateerd in Groot-Brittannië, Finland en Zwitserland. Buiten Europa is het inmiddels opgedoken in Australië en Japan. Hoe die dan zouden zijn vastgesteld wordt verder ook met geen woord over gerept.

Dus, daar zit je dan met je nieuwe kersverse RNA vaccinatie van Pfizer in je lichaam. Denk je dat je lekker beschermd bent en binnenkort weer met vakantie mag naar de Malediven. Dat kan je niet alleen op je buik schrijven, je zit ook nog met de onzekerheid dat helemaal niemand weet wat de langere termijneffecten van deze nieuwe technologie zijn. Klaar ben je, als nieuw genetisch gemodificeerd organisme.

Er is trouwens nog een ander probleem met Pfizer:

pfizer besmet vijf mensen per keer


Maar goed, als je dan als nieuwGMOwezen weer rustig thuis op de bank zit, dan hoor je bij de gelukkigen.

In het kader van onze nieuwe Orwelliaanse maatschappij zijn de coronavaccins veilig omdat de mainstream media (MSM) zeggen dat ze veilig zijn. Iedereen die daar anders over denkt is een complotter die nodig verplicht moet worden behandeld in een psychiatrische kliniek.

Echter, volgens Alex Berenson, een Amerikaanse journalist is de kans op gevaarlijke, waaronder levensbedreigende, bijwerkingen ongeveer 50 keer hoger dan bij de griepprik.


De MSM in ons land weten te melden datdriekwart van ons volk staat te trappelenom ook bij de gelukkige GMO-wezens te mogen horen.

Steeds meer Nederlanders willen zich laten inenten tegen het coronavirus: driekwart is inmiddels bereid zich laten vaccineren. Dat meldt de NOS op basis van een enquête uitgevoerd door onderzoeksbureau Ipsos.

Ipsos ondervroeg ruim duizend Nederlanders de afgelopen week en komt tot de conclusie dat de vaccinatiebereidheid is toegenomen tot 75 procent. Halverwege december was de vaccinatiebereidheid 69 procent, in november 66 procent.

En hier zie je weer de zoveelste leugen vanuit de MSM. Ze ondervragen 1.000 mensen en het resultaat daarvan bepaalt wat het Nederlandse volk wil. Als je 1.000 lezers van deze website zou vragen dan zouden de koppen moeten zijn: Niemand in Nederland wil zich laten vaccineren tegen corona.

Zoals Catherine Fitts duidelijk maakte in haar interview staan de vaccinaties gelijk aan het installeren van een Microsoft operating system in je lichaam.

Net zoals Microsoft je dwingt op om bepaalde momenten updates uit te voeren op je systeem, zo zullen er straks op regelmatige tijden vaccinatie updates komen om jouw interne operating system bij te werken zodat je op afstand straks optimaal bestuurd kunt worden.

En als je een wilt weten hoe wij worden bedonderd, kijk dan even naar het volgende korte filmpje (een van de vele voorbeelden):

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers