Verpleegster houdt tirade: ‘Iedereen die is gestorven met corona is vermoord’

Een Amerikaanse verpleegster hield vorige week een tirade tijdens een bijeenkomst in Wilmington in de staat North Carolina. Volgens de verpleegster, Morgan Wallace, zijn de autoriteiten verantwoordelijk voor de coronadoden omdat ze vroegbehandeling tegenhouden.

Wallace nam ontslag vanwege de vaccinatieplicht en zei dat de vaccins niet beschermen tegen corona. “Iedereen die is gestorven met corona is vermoord,” stelde ze. “Vroegbehandeling is altijd effectief geweest.”

De verpleegster werkte 10 jaar voor het ziekenhuis van New Hanover County. Ze zag hoe coronapatiënten onnodig stierven omdat de overheid bepaalde coronabehandelingen niet toestaat.

Tikkende tijdbom

Wallace heeft nu haar eigen praktijk en is naar eigen zeggen de enige persoon in de regio die coronapatiënten behandelt voordat ze in het ziekenhuis terechtkomen. Ze zag ook hoe alle medewerkers van het ziekenhuis waar ze werkte de prik haalden en vervolgens corona kregen.

“Naast allerlei andere kwalen hebben ze nu miljoenen spike-eiwitten in hun lichaam en zijn ze een tikkende tijdbom,” aldus de verpleegster. Als die bom afgaat, ontstaan er kankers, bloedproppen, enzovoorts.

spuit349

Geest is uit de fles

“Ik ben het zat dat mensen die artsen vragen of ze behandeld kunnen worden tegen corona steevast te horen krijgen dat hun enige optie een vaccin is, of naar huis gaan, of naar het ziekenhuis waar je nooit meer uitkomt,” zei ze.

“Het vaccin gaat niet werken, vroegbehandeling heeft altijd gewerkt en patiënten zijn gestorven als gevolg van wanbeheer door de overheid,” voegde ze toe. “Mensen beseffen dat nu en komen in opstand tegen overheden.”

“De geest is uit de fles en wereldwijd spreken mensen zich uit, waaronder de uitvinder van het vaccin.”

[Infowars]

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers