Verpleegster Nicole doet boekje open over coronaprikken: ‘Dit heb ik werkelijk nog nooit gezien’

Op de website C19VaxReactions.com is een filmpje verschenen waarin verpleegster Nicole uit Baltimore in de Amerikaanse staat Maryland haar ervaringen met de coronaprik deelt. De site is opgericht door een groeiende groep mensen die ernstig zijn beschadigd door het coronavaccin.

In de video zegt ze dat veel patiënten schade oplopen. “Ik heb dit werkelijk nog nooit gezien.” Ze is sinds januari dit jaar getuige geweest van zes sterfgevallen na vaccinatie. Ook heeft ze talloze gevallen van ernstige bijwerkingen gezien. “Ik ben de tel kwijt.”

vaccin954


Ademstilstand, hartstilstand, beroertes

“We hebben het hier niet over bijwerkingen als koorts, rillingen of spierpijn, maar over het uitplassen van bloedproppen, paresthesie, gastroparese, ademstilstand, hartstilstand, beroertes en diabetes. Ik heb patiënten die niet meer kunnen lopen. Patiënten die klagen dat hun voeten en handen branden. Ze vergeten waar ze zijn. Ik heb dit nog nooit gezien,” zei de verpleegster.

Artsen en verpleegkundigen negeren het of weten niet wat ze ermee aan moeten. Veel patiënten lijden ondraaglijk omdat zorgmedewerkers geen idee hebben wat hen mankeert, aldus Nicole. “Ze zijn beschadigd door een experimentele behandeling en daar zijn geen protocollen voor.”

Cognitieve dissonantie

De verpleegster zei ook dat het ontzettend lastig is om de cognitieve dissonantie te doorbreken en artsen te laten inzien dat deze patiënten zijn beschadigd door de vaccinatie.

4.8 70 stemmen

Beoordeel dit artikel

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers