“Virologen” mijden Zweden als de pest. Hoe kan dat?

Het Zweedse model. Het nieuwe normale.

Naast Wit-Rusland is Zweden voor zover bekend het enige land in Europa, dat een vergrendeling heeft weten te vermijden. De protesten, waarschuwingen en dreigementen van de WHO waren niet van de lucht. Recentelijk horen we er niet zo heel veel meer van.

Hoe zou dat nu komen?

Dit wordt een kort artikeltje met slechts één grafiekje.

zweden

zweden

Met Imperial College wordt bedoeld de Paashuis van de Britten, Neil Ferguson. Deze armoedzaaier heeft het zijn hele carrière nog bij het verkeerde eind gehad. Paashuis is een goede tweede.

De “blauwe piek” is volgens deskundigen het gevolg van het vrolijk doorgaan met de economie en je niets van een rondvliegend virus aan te trekken. In het heetst van de strijd zouden er dagelijks tot 20 mensen kunnen sterven. De pandemie zou tot juli duren.

De “gele piek” is volgens Imperial College het gevolg van een soort intelligente vergrendeling, waarbij de economie nog een beetje doorsukkelt, maar verder iedereen eigenlijk binnen moet blijven, met afstandsregels en winkelwagenstrategieën. Tot 10 doden in de piek en het duurt tot juli.

Wat Zweden heeft gedaan zien we terug in de “rode hubbeltjes”, ter linker zijde. Gemiddeld nog geen dode per dag. De geleerden hebben dit uiteraard niet uitgerekend, dat komt niet in de kraam te pas. De discussie met Zweden zal niet worden aangegaan, de deskundige virologen zullen die resultaten “mijden als de pest”.

En ja, we weten dat Zweden met 10 miljoen inwoners een dun bevolkt land is en dat de helft van de huishoudens 1-persoonshuishoudens zijn. Toch zaten ze, zodra het maar kon, massaal gezellig op de terrassen is Stockholm Vitamine D en alcohol te nuttigen. Tijdens de Spaanse griep van 100 jaar geleden dé remedie om vaccinaties te vermijden.

En die door het Westen zo gehate mafketel Lukachenko van Wit-Rusland?

Ach, die was toch al dictator, dus die had geen lockdown meer nodig.

Update: WHO draait 180 graden om?

Waar zitten wij hier dan GOD-BETERT op te wachten, op een vaccin? Op mondkapjes? Op een politiestaat?

MENSEN IN NEDERLAND!

WORDT TOCH EINDELIJK EENS WAKKER!!

Reacties

Reacties

Tags: , ,

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers