Vrouw die direct na coronavaccin sterft, gaat dood aan iets anders

Het lijkt alsof wij in een wereld wonen waar je je eigen zintuigen niet meer mag en kan geloven.

Alles wat jij ziet, ervaart, leest, hoort of voelt is niet waar, want de enige waarheid staat in de mainstream media.

Gelukkig begint het bij steeds meer mensen door te dringen dat de vaccinaties waarmee de wereldbevolking massaal wordt ingespoten levensgevaarlijk zijn.

Waar we tot nu toe eigenlijk vooral de effecten hebben kunnen zien bij de ouderen, komt daar nu verandering in, omdat er steeds meer jongere groepen mensen nu ook te maken krijgen met het vaccin.

Zo schreven wij onlangs een artikel over dat er scholen in Amerika moeten sluiten vanwege de bijwerkingen van het vaccin bij het onderwijzend personeel. Leerkrachten die zich na het vaccin zo beroerd voelen dat ze niet in staat zijn om te werken.

Nu komen er vergelijkbare berichten uit Italië.

In Treviso, in het noorden van Italië, hebben zich afgelopen maandag tientallen leerkrachten ziek gemeld nadat ze in het weekend zijn gevaccineerd met het vaccin van AstraZeneca. De klachten die de zieke leerkrachten meldden waren onder andere koorts, pijn in de botten en algehele malaise. Ook hier moesten noodgedwongen leerlingen naar huis worden gestuurd wegens gebrek aan leerkrachten. Alle leerkrachten met ernstige bijwerkingen waren jonger dan 55 jaar.

Vorige week werden in het Hertogin Elisabeth Ziekenhuis in het Duitse Braunschweig de vaccinaties abrupt stopgezet. Dit, omdat van de 88 gevaccineerde medewerkers er 37 letterlijk gevloerd waren door de bijwerkingen en niet langer in staat waren om hun werk te doen. De klachten die men hier had waren vergelijkbaar met die in Treviso.

Ook in een Zweedse regio werden medio februari de vaccinaties met AstraZeneca stopgezet vanwege de vele en ernstige bijwerkingen. Hetzelfde gebeurde volgens Breitbart ook op twee locaties in het Duitse Nedersaksen. 

In Frankrijk zijn de ervaringen met het AstraZeneca vaccin zo mogelijk nog slechter. Daar heeft men het vaccinatieschema in diverse ziekenhuizen aangepast, simpelweg omdat er na de vaccinaties teveel personeel zich ziek meldde. 

Zo was er na de vaccinaties in een ziekenhuis in Brest tussen 20 en 25 procent van de medewerkers die niet langer in staat bleken om te werken. 

Nabij Bordeaux is het naar verluid nog erger. Daar weigert ziekenhuispersoneel het vaccin van AstraZeneca omdat daar maar liefst tussen de 50 en 70 procent van de gelukkige ontvangers te maken kregen met heel ernstige bijwerkingen. 

En ondertussen gaat het ook bij de ouderen gewoon door. Deze krijgen veelal de Pfizer of Moderna vaccins en daarvan is bekend dat het onmiddellijk coronauitbraken veroorzaakt en inmiddels ontelbare doden. Doden die niet vaccinatiedoden genoemd mogen worden, want het vaccin heeft er niets mee te maken en ook Facebook zegt dat het veilig is.

Nadat men in het Pemberley House Care Home in Basingstoke begon met vaccineren, was het goed mis. Direct na de vaccinaties vond er een enorme corona uitbraak plaats waarbij 22 mensen (een derde van alle bewoners) omkwam.

Wat jammer, vonden de autoriteiten. Waren ze net op de goede weg om die oudjes te beschermen en krijgen ze dit. En overal waar de oudjes na de vaccins dood neervallen komen ze met dezelde mantra:  The Medicines and Healthcare Products Regulation Agency (MHRA) said there was no suggestion the vaccine was responsible for the deaths.

Het is werkelijk crimineel als je ziet hoe de mainstream media omgaan met vaccinatiedoden. Zo was er een 78-jarige vrouw in Californië die een coronavaccin kreeg toegediend. Direct nadat ze de dodelijke Pfizer injectie had gekregen klaagde ze dat ze zich niet lekker voelde. Ze verloor vervolgens het bewustzijn en even later was ze dood.

Kijk naar het volgende plaatje om te zien hoe dit sterfgeval vervolgens wordt gebracht door de New York Post.

vaccinatie dode corona


Ook deze dood heeft volgens de medianiets te maken met het vaccinen de echtgenoot van de vermoordde vrouw is vastbesloten om ook het tweede shot van Pfizer te nemen.

Ook in ons land gaat het gewoon door met de coronauitbraken en sterfgevallen bij oudjes.

Bij verzorgingstehuis Aelserhof in Elsloo heeft een corona-uitbraak onder bewoners en het personeel plaatsgevonden. Twaalf bewoners, zes medewerkers en één vrijwilliger zijn positief getest. Daarnaast is één bewoner die positief getest was overleden, zo laat een woordvoerder van zorginstelling Vivantes weten.

Daar hebben ze nu een hele leuke invalshoek gevonden die we nog niet eerder zijn tegen gekomen:

Net als bij andere zorginstellingen in het land is bij Vivantes nog niet iedereen gevaccineerd, zo zegt de woordvoerder. "Nog geen enkele bewoner binnen Vivantes heeft die tweede prik gehad. Dat geldt ook voor de meeste medewerkers. Dus nog niemand is beschermd", zegt hij.

Dus, even samenvattend: Mensen mankeren niets. Dan krijgen ze een vaccinatie. Dan is er opeens een corona uitbraak. Dan gaan ze dood. Dan zijn de mensen overleden aan corona. En dat allemaal omdat ze de tweede prik niet hebben gehad en dus nog niet beschermd zijn.

Al met al komen mensen straks voor moeilijke keuzes te staan. De psychopaten die ons leiden, gaan letterlijk over lijken zoals we dagelijks kunnen zien. Daarbij gaat de één op dit moment wat verder dan de ander, maar uiteindelijk willen ze allemaal die spuit ook in jou steken.

Hoe ver dat kan gaan blijkt uit het volgende bericht dat wij uit Spanje ontvingen:

Het wordt steeds enger hier in Spanje. Dit land heeft 17 autonome staten dus 17 premiers en 17 minsters van gezondheid+ nog een landelijke regering. Ze bepalen allemaal zelf wat ze gaan doen.

Het vaccinatie gedoe komt nu akelig dichterbij. Zelf wonen wij aan de Costa Blanca en dachten verschoond te blijven van dat vaccinatie gedoe. In April begint men met een massa vacinatie in de deelstaat Valencia.

vaccinatiedode corona vaccin

Het bijgesloten bericht luidt als volgt:

De regioregering van Galicië heeft een wetsvoorstel goedgekeurd waarin het zonder geldige reden weigeren van het coronavaccin gezien wordt als een ‘lichte overtreding’ die bestraft wordt met een geldboete van tussen de 1000 en 3000 euro.

In een aantal gevallen wordt de overtreding zwaarder bestraft, bijvoorbeeld als vaccinatie wordt geweigerd door personen die daarmee ‘een groot risico voor de volksgezondheid vormen’. In dat geval kan de geldboete oplopen tot een bedrag van tussen de 3.001 en 60.000 euro.

Op dit moment is het griepseizoen nog in volle gang, alleen heet het nu corona. Voor hen die een natuurlijk hulpmiddel willen tegen de griep, pardon corona, kunnen nog enkele dagen gebruik maken van een leuk aanbod voor onze lezers. Om welk natuurlijk middel het gaat en hoe je het kunt aanschaffen, is hier te lezen.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers