Vrouw met stuiptrekkingen gescreend voor permanente hersenbeschadiging door metalen in Pfizer Covid-19 vaccin

De vrouw die aan oncontroleerbare stuiptrekkingen leed na het toedienen van het experimentele Pfizer COVID-19 vaccin is gescreend op permanente hersenbeschadiging veroorzaakt door de metalen in het vaccin.

Brant Griner van Lake Charles, Amerika, plaatste een video op zijn Facebook-account van zijn moeder die oncontroleerbare stuiptrekkingen had na het ontvangen van de  experimentele Pfizer-Covid injectie. Ze werd na de vaccinatie in het ziekenhuis opgenomen.

Griner beschrijft zijn moeder als een “zeer gezonde” 45-jarige die nog nooit eerder had geleden aan een ernstige ziekte of gezondheidstoestand.

Volgens Brant werd ze een dag na ontvangst van de injectie wakker met hoofdpijn.

Enkele dagen later kreeg ze last van “aanval-achtige bewegingen” in haar linkerbeen. Op de vierde dag had ze “geen controle meer” over haar benen en werd ze met spoed naar de eerste hulp gebracht.

Griner vertelt RT dat het ziekenhuis vaststelde dat ze een “neurologische reactie” had, en voegt eraan toe dat de artsen geloven dat de medische aandoening werd veroorzaakt door “de metalen in het vaccin”.

Hoewel hij door de sheeple wordt beschuldigd van desinformatie, houdt Griner vol dat hij in eerste instantie niets tegen de vaccinatie had. “Ik wilde dat het goed was. Mijn moeder wilde dat het goed was. Dat is de reden dat ze het nam. Iedereen wil zijn of haar immuniteit. Iedereen is er klaar voor om Covid achter zich te laten”, zegt hij. Nu lijkt hij er echter minder zeker van dat hij zich laat inenten.

Als het reacties veroorzaakt zoals wat het bij mijn moeder heeft gedaan, is het voor mij niet de moeite waard.

Nu ontslagen uit het ziekenhuis, ondergaat Griner’s moeder tests en haar artsen zijn hoopvol dat ze volledig zal herstellen, op voorwaarde dat er geen permanente hersenbeschadiging is.

Weer een vrouw plaatst video van ongecontroleerde stuiptrekkingen na ontvangst Covid-19 vaccin

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 26 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers