Waar artsen en wetenschappers voor waarschuwen gebeurt nu

Eerdere tests met coronavaccins wezen uit dat dieren die waren gevaccineerd tegen corona later grote problemen kregen toen ze in aanraking kwamen met het, zoals men het noemt, wilde virus. 

Nu gebeurt hetzelfde in de mensenwereld en niemand luidt de noodklok in mainstream land.  

De complete mainstreamwereld loopt met grote oogkleppen op als het gaat om coronavaccinatie. De enige drijfveer die daar schijnt te gelden is: "Als ik maar eenmaal die vaccinatie heb, dan ben ik veilig".

corona, gevaccineerde mensen sterven

De angstcampagne van de mainstream media (MSM) het afgelopen jaar heeft in dat opzicht succes gehad, want een groot deel van de bevolking verkeerd nog volkomen in angst voor een onzichtbaar virus. Zo onzichtbaar zelfs dat wetenschappers er maar niet in slagen om dit virus op een wetenschappelijk verantwoorde basis te isoleren waarmee het dus ook wetenschappelijk niet bestaat. Meer onzichtbaar dan dat krijg je niet.

Dan hebben we nu ook nog de onzichtbare gevaarlijke varianten van het onzichtbare virus en dat wil je al helemaal niet natuurlijk, dus hoog tijd om de economie het laatste zetje te geven richting recessie.

Echte artsen en wetenschappers die zich niet de mond laten snoeren zoals de meesten, komen met alarmerende verhalen over de gevolgen van het coronavaccin. Recentelijk hebben wij daar een aantal artikelen over gepubliceerd zoals deze en deze.

De kern van de waarschuwing komt er op neer dat wanneer mensen zijn gevaccineerd met een coronavaccin, bij proefdieren is gebleken dat deze later bij bosjes dood neervielen toen ze in aanraking kwamen met het wilde virus.

En dan verschijnt nu dit verhaal:

In diverse artikelen in Amerikaanse media vraagt men zich af wat eigenlijk het doel van vaccineren is. Volgens hen was het toch de bedoeling dat covid-19 teruggedrongen zou worden en er geen mensen meer aan dood zouden gaan?

Bij een verzorgingshuis in Auburn, een stad met een kleine 30.000 inwoners in de staat New York, ging het heel goed met de coronaproblemen. Ze waren er trots op dat tot 29 december jl. er helemaal niemand was overleden van de bewoners.

Op 21 december waren de gelukkige bewoners aan de beurt om gevaccineerd te worden tegen corona en van de totaal 300 werd ongeveer 80 procent gevaccineerd.

Op 29 december stierf de eerste bewoner aan covid-19.

In iets minder dan twee weken daarna waren er in het verzorgingshuis 24 van de ca 240 gevaccineerde bewoners overleden aan de gevolgen van covid-19, dat is een percentage van 10%.

Vanaf vandaag zal het verzorgingshuis driftig verder gaan met vaccineren van hen die tot nu toe de dans zijn ontsprongen.

Uiteraard zal voor de plotselinge sterfgevallen in het verzorgingshuis, waar tot voor kort niemand was doodgegaan aan covid-19, een reden als het volgende worden gegeven: de tijd voor het vaccin om te werken is te kort.

Er zal helemaal niemand kijken naar de waarschuwingen die eerder zijn gegeven door onder andere de wetenschappers in 2012 die betrokken waren bij de dierproeven, dat hele grote voorzichtigheid geboden is bij het verder ontwikkelen van een coronavaccin.

In een artikel in het AD van april vorig jaar zegt Linda Oostvogels, hoofd onderzoek bij de Duitse farmaceut CureVac, het volgende:

,,Tien ├á vijftien jaar is niet abnormaal voor het ontwikkelen van een vaccin, h├Ę. Wij zijn in januari begonnen. We hebben veel antwoorden gewoon nog niet. Een vaccin dat perfect werkt in een reageerbuisje, of op muizen, kan bij mensen helemaal niets doen. Je weet het pas als je op mensen kunt testen.ÔÇŁ

De Belgisch-Nederlandse expert tempert daarmee de ambitieuze vaccinverwachtingen van EC-voorzitter Ursula von der Leyen. Een exclusief gesprek over de hoop op h├ęt vaccin, Donald Trump en de enorme druk. ,,De optie dat het misgaat, hangt als een zwaard van Damocles boven je hoofd.ÔÇŁ

En nu hebben we binnen een jaar een vaccin waarvan de politici met de hand op het hart beweren dat het veilig is. En ondanks dat ze volgens eigen zeggen nog helemaal niets weten van de "gevaarlijke nieuwe varianten", weet iedere betrokkenen desondanks te melden dat de vaccins werkzaam zijn tegen alle mutaties. Oh, en dat ze zelf natuurlijk niet kunnen wachten om het vaccin zelf te nemen.

Een nepvaccin dan natuurlijk.

En voor wie dit eerder heeft gemist:

Blijf ver uit de buurt van vaccins, eet verstandig (biologisch), versterk je immuunsysteem waar nodig en gebruik een eeuwenoud goedwerkend middel om ongerechtigheden in het lichaam te bestrijden zoals colloïdaal zilver.

Wie wil weten hoe de demonisering van colloidaal zilver is ontstaan en waarom verwijzen wij naar dit eerdere artikel.

En om het nieuwe jaar toch positief te vieren, bij deze een aanbieding voor onze lezers om de uitstekende kwaliteit Orjana colloidaal zilver 1 liter fles te kopen met 10 procent korting.

Vul bij het afrekenen de code "life10" in en ontvang de korting. Deze aanbieding is geldig tot en met zaterdag 16 januari 2020.

** codes die niet worden ingevuld in het daarvoor bestemde kortingsbonnenveldje komen niet in aanmerking voor de korting.

© niburu.co

 

Reacties 1

Chemfighter op woensdag 13 januari 2021 10:52

Ze hebben toch schijt aan alles

Ze hebben toch schijt aan alles
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers