Waar moet het naartoe met die vreselijke Britse variant?

Alle sneeuw en ijspret wordt al bij voorbaat zo goed als verboden uit angst voor de vreselijke, maar volledig onzichtbare Britse variant.

Weinig tijd meer om te dansen in ziekenhuizen, want de zorg heeft het veel te druk met de enorme toestroom van patiënten, toch?

Hoe ziek ons land werkelijk is, blijkt mede uit een bericht van de burgemeester van Bloemendaal. Eindelijk, na lange tijd komt er weer eens wat sneeuw en misschien een beetje pret in de buitenlucht en dan vooral voor al die getraumatiseerde opgesloten kinderen. Eindelijk kunnen ze weer wat doen wat goed is voor kinderen en wat ze horen te doen.

Maar, nee hoor. Dat zal echt niet gaan, want het is veel te gevaarlijk om met een sleetje naar beneden te gaan, want stel je voor dat er te veel mensen komen.

Nu het weer veel sneeuw voorspelt, was het een goede traditie dat het Kopje van Bloemendaal niet gestrooid en afgezet werd om daar te kunnen sleeën. Burgemeester Elbert Roest geeft aan dit met pijn in het hart te moeten verbieden.

En dan heeft hij het lef om dit te zeggen:

‘Nu ben ik een man van tradities. Het lijkt me fantastisch dit schouwspel en de gezelligheid er omheen eens mee te maken. Ik ken de verhalen over spontane koek en zopie vanuit de buurt. Er zijn jonge kinderen die deze sneeuwpret nooit hebben kunnen ervaren.

Dit is satanisme ten voeten uit. Het doen voorkomen dat je zo begaan bent met het lot van ouders en kinderen om hen dan vervolgens ieder mogelijk plezier te ontzeggen in het kader “van hun veiligheid”.

Hoe kunnen we in hemelsnaam als land in dit soort situaties verzeild raken? Hoe kunnen wij toestaan dat ze alles, maar dan ook letterlijk alles verbieden op basis van een virus waarvan het bestaan nog nooit is bewezen en dat opeens is verschenen als vervanger van de griep?

Hoe kan het dat wij ons als volk in elkaar laten rammen door psychopaten in naam der gezondheid?


Hoe kan het dat kinderen in 21ste eeuw dik gekleed naar school moeten komen omdat ze het anders veel te koud hebben? Het volgende bericht kwamen we tegen opsociale media.

kinderen corona school


Wat bovenstaande doet is van kinderen die gezond zijn en normaal gesproken lekker warm in het klaslokaal zitten, zieke en verkouden exemplaren maken. Kinderen, die net zoals in de tijd van Dickens in een koud en tochtig klaslokaal eindelijk “weer mogen genieten” van het schoolleven.

Maar, dat is toch allemaal "nodig" vanwege de vreselijk gevaarlijke Britse variant? Die variant die ervoor zorgt dat de zorg zwaar is overbelast?

Nou, dat valt allemaal wel mee die overbelaste zorg als je zo de volgende grafiek bekijkt.

ziekenhuizen leeg corona


Wie wil er nog langer leven in een land waar je het volgende soort berichtenin de kranten kunt lezen.

Na een tip van een ’oplettende’ burger hebben agenten in Velsen-Noord een bezoek gebracht aan een illegaal verjaardagsfeest. In het pand troffen handhavers feestgangers aan die zich hadden verstopt in kasten, toiletten en in andere ruimtes. Iedereen die werd aangetroffen is op de bon geslingerd, inclusief de organisator die later verklaarde zijn verjaardag te vieren.

Waar staat “oplettende burger” moet je "verrader" lezen. Het laagste van het laagste soort burger. Dezelfde waar wij historisch gezien altijd al veel last van hebben gehad in dit land.

Het is februari 1943, de jodendeportaties zijn in volle gang maar de aantallen nemen af, aan oproepen wordt steeds minder vaak gehoor gegeven waardoor de Zentralstelle besluit een premie uit te loven. De Duitsers betaalden voor Joden, als je er een verraadde en die werd ook daadwerkelijk opgepakt dan kon je een premie innen. In maart 1943 werd er een beloning van 7,50 gulden in het vooruitzicht gesteld voor iedere ondergedoken Jood die kon worden opgepakt na aangifte. Nog voor het einde van het jaar werden er ruim 8.000 Joden opgepakt en op transport gesteld. Overigens was het kopgeld aanvankelijk 2,50 gulden maar dat werd met stappen verhoogd tot 40 gulden.

Net zoals er toen een bevrijding nodig was, is dat nu opnieuw zo. Net zoals de verzetsmensen toen ondergronds gingen, zo zal dat waarschijnlijk nu weer gebeuren.

Maar, net zoals zij uiteindelijk de overwinning behaalden, zo zal dat ook nu weer gebeuren, alleen dit keer echt en voorgoed.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers