Waarom al die vaagheid over vaccinatiestatus coronapatiënten in ziekenhuis?

De berichten over of coronapatiënten in ziekenhuizen nu wel of niet gevaccineerd zijn spreken elkaar overal tegen. 

De mainstream media in ons land staan bol van berichten over ongevaccineerde coronapatiënten in ziekenhuizen, maar in andere landen zien we een totaal ander beeld.

Als uit officiële cijfers zou blijken dat het merendeel van de coronapatiënten in ziekenhuizen volledig gevaccineerd zijn, dan zou de overheid toch wel een groot probleem hebben.

Want, onlangs is de coronapas ingevoerd die er volgens de overheid voor moet zorgen dat gevaccineerden in een veilige bubbel onder elkaar allerlei dingen kunnen doen, zonder dat ze iets te vrezen hebben van al die ongevaccineerden.

Dat dit alleen al een teken is dat de vaccinaties niet werken ontgaat de meesten. 

Waar bij ons de status van ziekenhuispatiënten een groot mysterie is, zo is het dat niet in andere landen.

Wij hebben onlangs geschreven over een groot onderzoek in Amerika in opdracht van het Ministerie van Defensie onder 5,6 miljoen coronapatiënten.

Toen men in januari begon met vaccineren liepen de ziekenhuisopnamen vanaf de maand april van dit jaar terug. Vervolgens kwam in juni de deltavariant in Amerika op de proppen en was het afgelopen met de teruglopende ziekenhuisopnames.

De opnames begonnen weer vrij snel op te lopen en vervolgens bleek tegen eind augustus dat 60 procent van alle covidpatiënten in ziekenhuizen uit de geselecteerde groep van 5,6 miljoen mensen boven de 65 volledig zijn gevaccineerd.

vaccinatiestatus ziekenhuispatiënten staatsgeheim

Ook in andere landen zien we vergelijkbare cijfers zoals blijkt uit een artikel bij Maurice de Hond.

 

Deze verbaast zich over het feit dat de status van ziekenhuis klaarblijkelijk een staatsgeheim blijkt te zijn, terwijl dit essentieel is om te weten.

Zo schrijft hij onder andere:

Wat zich de afgelopen paar dagen heeft afgespeeld rondom de vaccinatiestatus van de patiënten opgenomen in de ziekenhuizen is een volgende beschamend hoofdstuk. En dan hebben we het over een hoofdstuk uit het vermoedelijk nog lang niet dichtgeslagen ‘boek’ rondom het verkrijgen van goede data waarop vervolgens de juiste beslissingen kunnen worden genomen of te beoordelen of de juiste beslissingen genomen kunnen worden.

Cijfers en onderzoeken uit het buitenland, zoals uit Engeland, België en Zweden laten zien dat naast een dalende bescherming van vaccinatie tegen infectie er ook sprake is van een dalende bescherming van vaccinatie tegen ziekenhuisopnames. Met name is dat het geval bij de oudste leeftijdsgroepen (boven de 70 jaar). Die zijn zowel het meest kwetsbaar als het eerste gevaccineerd.

In dit aparte artikel treft u cijfermatige onderbouwing en de bronnen, die als basis dienen voor de rest van dit artikel.

In Engeland, waar men ongeveer twee maanden voorlag met vaccineren, zien we dat de bescherming tegen besmetting voor vrijwel alle gevaccineerde leeftijdsgroepen verdwenen is. De bescherming tegen ziekenhuisopnames en sterfte is ook dalende in de tijd, maar die daling gaat langzamer. Maar wel kun je zien dat bij de oudste leeftijdsgroepen het aandeel gevaccineerden onder de ziekenhuisopnames al boven de 80% ligt.

De organisatie in ons land die wel inzicht schijnt te hebben in de cijfers is het RIVM. Die zijn tot nu twee keer met een rapport naar buiten gekomen waarvan de laatste alweer weken geleden is. Dat laatste rapport is van 14 oktober en gaat eigenlijk over de maand september.

Dit laatste rapport gaf aan dat van de circa 1400 patiënten die in die periode waren opgenomen in het ziekenhuis 75% ongevaccineerd was en dat was ook het geval bij 80% van de patiënten op de IC’s. 

Niemand kan dat controleren en niemand weet hoe gevaccineerd zijn wordt gedefinieerd door het RIVM. Er is dus niets bekend over de maand oktober en zoals we bijvoorbeeld zien in België is dat juist de periode waarop veel gevaccineerden in het ziekenhuis terecht komen.

Dat in Vlaanderen over de periode 12 tot 18 oktober 70% van de patiënten gevaccineerd was, komt vooral door die stijging van de ziekenhuisopnames van de oudsten. Van de groep boven de 65 jaar, die daar in de ziekenhuizen zijn opgenomen, was 82% volledig gevaccineerd.

We zien dus in andere landen dat met name gevaccineerde ouderen weer volop in ziekenhuizen terecht komen en we zien ook dat in Amerika ziekenhuizen worden overspoeld door gevaccineerden met andere klachten dan corona. Klachten variërend van bloedklonters tot hartproblemen.

Ook zien we in bijvoorbeeld Australië dat artsen opdracht krijgen om het officiële verhaal te vertellen omdat wanneer ze dat niet doen ze disciplinair gestraft zullen worden.

Dat betekent dus in de praktijk dat wanneer de overheid zegt dat er in ziekenhuis veelal ongevaccineerde coronapatiënten liggen, de arts wordt gedwongen om hetzelfde verhaal te vertellen als daarnaar wordt gevraagd.

Zo krijgen we bericht van een lezer die zegt gesproken te hebben met een arts in het ziekenhuis van Groningen die wist te vertellen dat er op de IC grotendeels ongevaccineerde mensen liggen in de leeftijdsgroep van tussen de 30 en 50.

Is dat waar? Of heeft ook die arts opdracht gekregen om het officiële verhaal te vertellen?

Als we kijken naar het buitenland, dan geven de cijfers een heel ander beeld en ook verklaringen van niet artsen geven een ander beeld, zoals de volgende van een GGD-medewerker.

Ik werk sinds voorjaar 2021 voor de GGD als bron- en contactonderzoek medewerker. In de loop van de tijd begon het mij steeds meer op te vallen dat ik voornamelijk gevaccineerden aan de telefoon had die positief zijn getest.

Ik ben toen een tijdje gaan bijhouden of de index (degene die besmet is) die ik moest bellen gevaccineerd of niet gevaccineerd is. Dit heb ik een tijdje volgehouden met als resultaat: 82% van degenen die positief zijn getest die ik moest bellen, waren gevaccineerd!

Ook viel mij op dat gevaccineerden ernstigere klachten hebben dan ongevaccineerden, tenzij de ongevaccineerden een onderliggende ziekte hebben. Vaak hebben ongevaccineerden een paar dagen symptomen maar niet heel erge, en bij gevaccineerden duurde het langer voordat de symptomen over waren (die vaak ook erger waren).

Ik ben nu gestopt met bijhouden, maar zoals het er nu op lijkt, is het hetzelfde gebleven of zelfs ietsje erger geworden.

‘Sam’, GGD medewerker

Wat deze GGD medewerker vertelt ligt volledig in lijn met hetgeen er ook in andere landen gebeurt.

Daarom, hoog tijd dat de vaccinatiestatus van coronapatiënten dagelijks bekend wordt gemaakt. Zowel de gevaccineerde als de ongevaccineerde heeft er groot belang bij om dit te weten. Zoals het er nu naar uitziet is de enige die er geen belang bij heeft de overheid.

© niburu.co via detheorist.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 28 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers