Waarom het Pentagon zich voorbereid op een Zombie Apocalypse

Langzaam maar zeker beginnen een aantal puzzelstukjes op hun plaats te vallen en zien we de werkelijke reden van de vaccinaties zich openbaren.

Het heeft te maken met mindcontrol, maar dan zodanig dat een groot deel van de wereldbevolking zal eindigen als zombies.

Als er iets duidelijk is geworden het laatste anderhalf jaar dan is dat wel dat er helemaal niets spontaans is aan de nep coronacrisis. Alles is lang geleden voorbereid en het doel van de nep coronacrisis is vaccineren, vaccineren en nog meer vaccineren.

Wanneer we kijken naar de chronologische volgorde van een aantal zaken, dan zie we een paar bijzondere dingen.

Zo zien we rond 2010 het befaamde Rockefeller plan verschijnen voor de huidige nep coronapandemie onder de naam Lockstep Scenario. Ook gaat vanaf datzelfde jaar een enorme bezuiniging van start in de zorg. Dit niet alleen in ons land, maar in meerdere.

We zien ook halverwege het vorige decennium veel aandacht ontstaan voor het fenomeen zombie en alles wat daarmee te maken kan hebben. Er verschijnen zombiefilms en het Amerikaanse Pentagon begint onder de codenaam CONOP 8888 met serieuze voorbereidingen voor een mogelijke zombificatie van de maatschappij en het gevaar wat zombies zullen opleveren.

Wij schreven daar in 2014 het volgende over:

Het plan heeft de codenaam CONOP 8888 en het is een "hoe overleef ik zombies" plan. Een handleiding voor militaire planners over hoe ze deze wezens kunnen isoleren en onschadelijk maken. Zo staat erin: “Dit plan voorziet in de noodzakelijke planningsrichtlijnen voor het Amerikaans opperbevel inzake militaire operaties in het fictieve geval dat een zombiebende een bedreiging zou vormen en hoe de “niet zombies” in dat geval kunnen overleven.

De grote vraag is nu natuurlijk of al dit soort plannen door het leger zijn ontworpen op basis van een zombieplaag als fictief trainingsmateriaal of dat zij weten dat vroeg of laat een fiks deel van de bevolking bijvoorbeeld door de chemtrails, daadwerkelijk zal veranderen in zombies.

zombie apocalypse


Het was, afgezien van chemtrails als mogelijke oorzaak, in die dagen volstrekt onduidelijk hoe een dergelijke zombiemaatschappij zou kunnen ontstaan.

Het bizarre is echter dat het antwoord op die vraag al vele jaren daarvoor was gegeven door de Canadese professor in de theologie Dr. Pierre Gilbert.

Er is weinig over deze man bekend en volgens sommigen was hij lid van de vrijmetselarij en zou hij op die manier aan veel kennis zijn gekomen.

In de volgende korte video hieronder uit 1995 zegt deze man een aantal opzienbarende dingen die in het licht van wat er nu in onze maatschappij gebeurt zonder meer profetisch genoemd kunnen worden.

EĂ©n van de grote doelen van de Illuminati is het opruimen van miljarden, wat zij noemen, nutteloze mee-eters.

Dr. Gilbert zegt onder andere het volgende:

Er zal een verplicht vaccinatieprogramma komen waardoor men in staat zal zijn de volledige wereldbevolking te controleren. Deze vaccins zullen vloeibare kristallen bevatten die zullen weten door te dringen tot de menselijke hersenen.

Deze kristallen zullen vervolgens fungeren als micro ontvangers van elektromagnetische golven. Deze golven zullen een extreem lage frequentie hebben en het gevolg hiervan is dat mensen niet langer in staat zullen zijn om zelf nog na te kunnen denken. Het eindresultaat van dit alles is dat mensen zullen veranderen in zombies.

Verder waarschuwt hij dat men niet moet denken dat dit technisch gezien niet zou kunnen. Dit is wel degelijk het geval, denk aan Rwanda, zo waarschuwt hij. 

Wat het bovenstaande ook interessant maakt is het feit dat wij enkele dagen geleden schreven over mind control als mogelijk doel van de vaccinaties.

Dit, omdat het technisch wel degelijk mogelijk is en er ondertussen duizenden mensen vreemde bizarre ervaringen hebben met magneten die op de arm blijven plakken daar waar ze zijn gevaccineerd.

Hierna een klein deel uit dat eerdere artikel ter aanvulling van bovenstaande:

Als het er nu een paar waren, dan zou je nog kunnen stellen dat mensen in de maling worden genomen, maar als er inmiddels honderden zijn, dan is het misschien toch echt.

Natuurlijk is het mogelijk dat het later toch een enorme hoax blijkt te zijn, maar als we er vanuit gaan dat dit niet het geval is, dan moet er een oorzaak of een reden zijn waarom we hier te maken hebben met een vorm van magnetisme.

Interessant is het gegeven dat magnetisme een belangrijke rol speelt bij mind control.

Om dat duidelijk te maken volgt hierna een video waarin Ben Swann uitlegt hoe het Amerikaanse leger al een tijdlang bezig is met een techniek om via mind control moslims in het Midden Oosten te beĂŻnvloeden. De tak van het leger die zich hiermee bezighoudt heet DARPA en werkt voor dit project samen met een universiteit.

Waar het om gaat is wat mensen geloven of denken beĂŻnvloeden door middel van magnetische stimulatie. Dit is geen sciencefiction, maar een wetenschappelijk feit.

Videolink

De wetenschap die zich met dit soort dingen bezighoudt noemt men magnetogenetica.

Magnetogenetica verwijst naar een biologische techniek waarbij magnetische velden worden gebruikt om celactiviteit op afstand te controleren. In de meeste gevallen wordt magnetische stimulatie omgezet in kracht of warmte, afhankelijk van het aangelegde magnetische veld.

Al in 2016 verscheen het volgende uitgebreide artikel in de Guardian. De titel zegt dat je met een kunstmatig gecreĂ«erde “magneet” eiwit op afstand de hersenen en het gedrag kan beĂŻnvloeden.

magnetisme, mind control, covid vaccin


Via meerdere routes en bronnen schijnt toch veel te wijzen in de richting van een vorm van mindcontrol die ze willen uitoefenen op mensen die zijn gevaccineerd.

Dat verklaart ook de bezetenheid waarmee men bezig is te pogen de hele wereld te vaccineren. Tot in de verste uithoeken van de wereld moet de spuit erin worden geramd.

Gelukkig kunnen wij nog steeds nadenken en wij denken dat je er echt alles aan moet doen om die spuit te ontwijken.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers