Waarschuwing voor vaccin tegen het coronavirus van Pfizer: geen borstvoeding geven of zwanger worden na immunisatie ā€¦ het kan het kind schaden

Vrouwen die het COVID-19-vaccin van Pfizer zullen krijgen, mogen gedurende twee maanden na immunisatie geen borstvoeding geven of zwanger worden. In een veiligheidsgids van de Britse regering staat dat kinderen en zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven niet met het vaccin mogen worden ingeĆ«nt. De gids vermeldde ook dat eventuele effecten van het kandidaat-vaccin van het farmaceutische bedrijf op de vruchtbaarheid ā€œonbekendā€ zijn.

De 10 paginaā€™s tellende Reg 174-informatie van de Britse overheid voor Britse zorgprofessionals beschrijft hoe het BNT162b2-mRNA-vaccin van Pfizer, ontwikkeld met het Duitse bedrijf BioNTech, moet worden opgeslagen, verdund en aan mensen moet worden toegediend. In paragraaf 4.6 van de gids, die handelt over vruchtbaarheid, zwangerschap en borstvoeding, staat: ā€œCOVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap ā€¦ en mag niet worden gebruikt tijdens het geven van borstvoeding.ā€ Het waarschuwde vrouwen in de vruchtbare leeftijd ook dat ā€œzwangerschap vĆ³Ć³r vaccinatie moet worden uitgeslotenā€ en ā€œom zwangerschap gedurende ten minste twee maanden na hun tweede dosis te vermijden.ā€

Voorafgaand aan de veiligheidsgids schreven twee medische professionals aan het Europees Geneesmiddelenbureau om proeven bij mensen te stoppen. Artsen Wolfgang Wodarg en Michael Yeadon gaven in hun brief van 1 december aan dat sommige van de te testen vaccins, waaronder die van Pfizer, de veilige ontwikkeling van placentaā€™s bij zwangere vrouwen kunnen voorkomen.

De artsen legden uit dat ā€œverschillende vaccinkandidaten naar verwachting de vorming van humorale antilichamen tegen spike-eiwitten van SARS-CoV-2 zullen inducerenā€, waaronder syncytine-1. Dit eiwit dat wordt aangetroffen in de piekeiwitten van SARS-virussen, is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een placenta bij mensen. Wodarg en Yeadon lichtten verder toe: ā€œEr is geen indicatie of antilichamen tegen spike-eiwitten van het SARS-virus ook zouden werken als anti-syncytine-1-antilichamen. Als dit echter het geval zou zijn, zou dit ook de vorming van een placenta voorkomen ā€“ wat ertoe zou leiden dat gevaccineerde vrouwen in wezen onvruchtbaar worden. ā€

Iedereen die nadelige gevolgen ondervindt, kan de medicijnman niet voor de rechter dagen

De brief van Wodard en Yeadon aan de Europese vaccinregulator komt te midden van de Britse goedkeuring van BNT162b2 voor huishoudelijk gebruik. De Britse regering heeft op 2 december formeel de vaccinatiekandidaat van Pfizer goedgekeurd, en de eerste reeks immunisaties zal een week later worden uitgerold. In deze eerste batch worden gezondheidswerkers, personeel van verzorgingstehuizen en bewoners en mensen van 80 jaar en ouder ingeƫnt tegen het Wuhan-coronavirus.

Mark Hancock, secretaris van het Department for Health and Social Care (DHSC), bevestigde de autorisatie in een tweet van 2 december: ā€œEr is hulp onderweg. De Medicines and Healthcare products Regulatory Agency heeft het Pfizer / BioNTech-vaccin voor COVID-19 formeel goedgekeurd. De National Health Service (NHS) staat klaar om begin volgende week te beginnen met vaccineren. ā€

Iedereen die tijdens het immunisatieprogramma gewond raakt ā€“ ook zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven ā€“ kan geen schadevergoeding eisen. The Independent meldde op 3 december dat de Britse regering Pfizer een wettelijke schadeloosstelling heeft verleend om het te beschermen tegen elke rechtszaak die wordt aangespannen als gevolg van problemen met zijn vaccin. NHS-personeel dat het vaccin levert en andere fabrikanten zijn ook beschermd tegen enige wettelijke aansprakelijkheid volgens de vrijwaring.

Ondertussen merkte de DHSC op dat de regering de COVID-19-prik zou toevoegen aan de lijst met vaccinaties die vallen onder de wet op de uitkering van vaccinatieschade. Volgens de wet ontvangen mensen die ā€œpermanent gehandicapt of gewond rakenā€ als gevolg van een vermelde vaccinatie een eenmalige betaling van Ā£ 120.000 (US $ 161.274).

Pfizers COVID-19-vaccin met twee doses vereist een opslagtemperatuur van -70 graden Celsius (-94 graden Fahrenheit); anders zouden de ingrediƫnten kapot gaan en zou de prik niet beschermen tegen het Wuhan-coronavirus. Deze nieuwe COVID-19-shots bevatten potentieel gevaarlijke ingrediƫnten die nog nooit eerder zijn getest.

Childrenā€™s Health Defense meldde in augustus dat mRNA-vaccins zoals die van Pfizer en het in Texas gevestigde farmaceutische bedrijf Moderna vertrouwen op een op nanodeeltjes gebaseerd ā€˜dragersysteemā€™ dat een synthetische chemische stof genaamd polyethyleenglycol (PEG) bevat. Het rapport vermeldde ook dat het gebruik van PEG in geneesmiddelen en vaccins ā€œsteeds controversiĆ«lerā€ wordt, aangezien talrijke bijwerkingen die door de chemische stof worden veroorzaakt, zijn gedocumenteerd. De antivaccinatiegroep waarschuwde dat als een mRA-vaccin voor COVID-19 wordt goedgekeurd, meer mensen aan PEG zouden worden blootgesteld ā€“ een ā€œpotentieel rampzaligā€ scenario.

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers