We gaan allesbehalve terug naar normaal

We gaan weer terug naar normaal wordt overal juichend geroepen. We mogen weer zo goed als alles, behalve een paar kleine dingetjes.

Het kabinet heeft vrijdag aangekondigd dat bijna alle coronamaatregelen geschrapt worden. Wel blijft de anderhalvemetermaatregel nog van kracht, en waar die niet gewaarborgd kan worden, blijven mondkapjes verplicht. 

Overal waar je kijkt blije gezichten. Bij de nieuwslezers van het journaal, de mensen op straat die ze filmen en de berichten in de kranten en op websites.

Iedereen is blij, want het leven is weer zo goed als normaal.

pandemietest

Was het leven maar weer normaal, dan zouden ook wij enorm blij zijn, maar het leven is allesbehalve terug naar normaal, want we hebben de coronawet.

Bijna een jaar geleden schreven wij het volgende in de maand juli:

De ministerraad heeft vrijdag ingestemd met een aangepaste coronawet, precies zoals we voorspelden. De spoedwet is nog voor de indiening al omstreden, onder meer omdat het de politie de mogelijkheid zou bieden om in de huiskamers te controleren of mensen zich wel aan de coronaregels houden. Dat element verdwijnt uit de wet, zei premier Mark Rutte vrijdag na afloop van de ministerraad. Ook de corona-app is niet langer in het voorstel terug te vinden.

Het is aloude recept wat ze keer op keer flikken. Het ogenschijnlijk "toegeven" en een paar elementen weghalen, maar de essentie gewoon door laten gaan. Iedereen blij want de overheid heeft "water bij de wijn" gedaan en met deze nieuwe vorm van de wet kunnen we wel leven, want het is tenslotte voor onze gezondheid.

De essentie blijft namelijk gewoon bestaan en dat is de anderhalve meter, het niet bij elkaar komen van grote groepen en dergelijke, waardoor bijvoorbeeld alleen al demonsteren zo goed als onmogelijk wordt onder de nieuwe wet.

En dan aan het eind van het jaar komt de tijdelijke permanente coronawet:

Sinds 1 december 2020 is de tijdelijke coronawet van kracht. De wet vervangt de noodverordeningen, waarin de maatregelen sinds maart 2020 werden opgenomen. Noodverordeningen zijn namelijk voor kortdurende (crisis)situaties. Maar de coronacrisis duurt langer. Daarom heeft het kabinet de noodverordeningen vervangen door de Tijdelijke wet maatregelen COVID-19.

De Tijdelijke wet maatregelen covid-19 geldt sinds 1 december 2020 en heeft een looptijd van 3 maanden. Indien nodig kan de coronawet steeds 3 maanden worden verlengd. Ook is het mogelijk de wet tussentijds in te trekken, zodra deze niet meer nodig is. De Tweede Kamer is betrokken bij deze besluiten.

Het zal niemand verbazen dat deze niet is ingetrokken, maar simpelweg is verlengd.

Het demissionaire kabinet wil de coronawet die op 1 maart afloopt, verlengen tot 1 juni. Dat schrijft minister Hugo de Jonge aan de Tweede Kamer. Deze wet, waarin de meeste coronamaatregelen vervat zijn, is tijdelijk.

En, is de tijdelijke permanente coronawet per 1 juni geschrapt? Natuurlijk niet.

De coronawet geldt sinds 1 december 2020 en geldt telkens voor drie maanden. Voor het einde van die periode kan hij worden verlengd, met instemming van de Eerste en Tweede Kamer en na een advies van de gezondheidsraad. Tot nu toe gebeurde dat twee keer: de wet loopt nu tot 1 september.

En, zal deze dan eindelijk per 1 september worden geschrapt? Natuurlijk niet.

Woensdagavond zinspeelde minister Hugo de Jonge in Nieuwsuur op een eventuele verlenging van de noodwet.

"Die tijdelijke wet moet niet langer voortduren dan strikt genomen noodzakelijk", zegt hij. "Maar er staan ook dingen in als de quarantaineplicht of het langer kunnen testen bij toegang. Dat kan een reden zijn, zonder daarop vooruit te lopen, om een aantal elementen van die wet overeind te willen houden."

En zo juichen de sheeple, maar op ieder gewenst moment kan de overheid wanneer ze dat wil, de bevolking opnieuw opsluiten, een avondklok instellen en iedereen verplichten om een mondkapje te dragen, dit keer misschien zelfs wel gewoon buiten op straat.

En wat voor altijd blijft is de anderhalve meter, voor altijd. Het volgende schreven wij precies een jaar geleden.

Zoals we eerder schreven, de overheid gaat NOOIT OF TE NIMMER de macht die ze heeft met die anderhalve meter weer prijsgeven. Als je ertegen wilt protesteren, dan kan dat, maar dan sta je ergens op een stip op het Malieveld samen met 29 mededemonstranten, want protesten tegen de overheid zullen altijd beperkt blijven tot 30 mensen.

Alsof bovenstaande al niet rampzalig genoeg is, zo hebben we natuurlijk nu het eigen Nederlandse Social Credit Systeem, ook wel coronapaspoort genoemd of tijdelijke permanente wet toegangsbewijzen.

Een systeem dat in de toekomst veel verder zal worden uitgebouwd en waarover wij eerder het volgende schreven.

Stilletjes is de tijdelijke permanente wet coronatoegangsbewijzen aangenomen door zowel de Eerste als de Tweede Kamer en is dan ook met ingang van deze maand van kracht geworden. De tijdelijke permanente coronawet is zoals gebruikelijk weer met drie maanden verlengd, maar dat is iets wat aan het merendeel van de bevolking voorbijgaat.

Nadat de overheid talloze bedrijven vakkundig in de tang heeft genomen, krijgen deze nu een wortel voorgehangen waarmee ze meer omzet kunnen draaien zodat ze sneller de immens opgelopen achterstanden bij het betalen van belastingen kunnen inlopen.

Ze hoeven het niet te doen, zo stellen de gluiperds in Den Haag, maar wij willen wel graag die mogelijkheden bieden.

En dus zetten ze het volgende op hun website:

Het kabinet heeft besloten om bij stap 3 coronatoegangsbewijzen mogelijk te maken. Horeca, culturele instellingen en organisatoren van professionele sportwedstrijden kunnen ervoor kiezen om gebruik te maken van verplichte toegangsbewijzen. Daarmee kunnen ze op een veilige manier voor meer mensen hun deuren openen. Zo mogen theaters of restaurants die geen gebruik maken van toegangsbewijzen maximaal 50 mensen binnen ontvangen. Als zij wƩl gebruikmaken van toegangsbewijzen, mogen zij net zoveel gasten ontvangen als er in hun zaal of zaak passen terwijl iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar zit. Evenementen met een vaste zitplaats en op 1,5 meter, zowel binnen als buiten, zijn ook weer mogelijk. Natuurlijk onder voorbehoud van lokale regels, zoals een vergunning.

Bovenstaande is de eerste geniepige stap naar het social credit systeem zoals de Chinezen dat hanteren. Het creƫert een maatschappij waarbij de overheid voorwaarden en condities schept, waarbij burgers meer of minder privileges krijgen.

Iemand die zich laat testen, alhoewel hij/zij niet ziek is en geen klachten heeft, is een goede burger en mag naar binnen op plaatsen waar zij die zich niet willen laten testen dat niet mogen. Dat zijn de slechte burgers, want die durven zomaar te twijfelen aan de goede bedoelingen van ome overheid en worden derhalve bestraft.

Mensen worden zoals gebruikelijk blij gemaakt met een dode mus. Alle instrumenten om de bevolking weer te terroriseren en hun volledige vrijheid en burgerrechten af te pakken zijn volledig intact.

Op ieder gewenst moment kan de WEF regering van Klaus Schwab weer toeslaan.

Medewerker De Jonge geeft alvast een voorzet:

Het demissionaire kabinet houdt er serieus rekening mee dat het coronavirus in het najaar weer opvlamt. "Het is een reƫel scenario dat oplevingen zullen plaatsvinden", schrijft demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) in een brief aan de Tweede Kamer. Volgens hem zal alles worden gedaan om een nieuwe (gedeeltelijke) sluiting van de maatschappij te voorkomen.

Bereid je maar vast voor op een strenge coronawinter.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

PrivƩ Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers