Wéér 2 medici: ‘COVID-aanpak is destructief’..!!

Opnieuw 2 gezondheidsdeskundigen, de hartchirurg, professor Jan Grandjean en de anesthesioloog Alaattin Ozdemir, die om aandacht vragen, inzake de idiotie rondom de Corona-maatregelen.. Volgens hen ook, is het de hoogste tijd om de fundamentele angst die in de samenleving is geslopen, weg te nemen. Angst is niet nodig en is zelfs gezondheids-ondermijnend. Want zo weet elke medicus: langdurige stress verzwakt de weerstand..!! Het is precies de verkeerde manier om deze crisis te lijf te gaan, aldus beide mannen.

Want de regering zou juist de nadruk op dat laatste aspect van weerstandversterking moeten leggen. De eigen weerstand op peil brengen, is waar het bij ziekte bijna altijd om gaat. Volgens hen is het een simpele, maar uiterst effectieve maatregel, door te wijzen op bewegen en gezond eten en erop uitgaan. Dat zijn aspecten van een simpel enn goed medicijn, óók in de strijd tegen corona.

Professor.hartchirurg Jan Grandjean en anesthesioloog Alaattin Ozdemir

Het is in dat kader bizar volgens Grandjean en Ozdemir, dat de sportscholen dicht blijven..!! Wat is hier de diepere betekenis van, zo vraag je je af. Daarom meteen op met die sportscholen en ook kunnen de deuren van de verpleeghuizen weer open. Maar dát is dan om een andere reden: mensen binnen opsluiten maakt hen kwetsbaarder, en haalt bovendien de kwaliteit van leven van de laatste dagen weg. Bovendien hebben veel verpleeghuizen luchtventilatie-systemen, die absoluut de lucht in het tehuis kwalitatief verlagen

Corona toont een normaal ziekteverloop.. Niks buitensporigs aan..!!
Corona leidt volgens veel medici helemaal niet tot buitensporig veel slachtoffers..!! Wanneer we kijken naar wie er zijn overleden aan Corona, zijn dat hoofdzakelijk ouderen, mensen met veel overgewicht en patiënten die meer onder de leden hebben..! Maar dat wordt er té vaak niet bij vermeld.

Hierdoor ontstaat een ernstig vertekend beeld bij het publiek en jaag je mensen dus angst aan. VOLKOMEN ONNODIG..! Bovendien hoort de dood nu eenmaal ook bij het leven. Beide medici zijn heel duidelijk in hun betoog: “Van de besmette mensen overlijdt slechts een heel klein percentage”.

Voordat de beide mannen naar buiten traden met deze boodschap, hebben ze er wel degelijk goed over nagedacht.  “Nu deze corona-epidemie in Nederland beteugeld lijkt te zijn, is het moment meer dan rijp voor een eerlijke reflectie”, zo is hun verhaal. Wat hierbij ook een rol speelt, is het inmiddels bekend geworden FEIT, dat de Corona-maatregelen hebben geleid tot meer ziekte! En vooral ook tot meer sterfte onder hartpatiënten..!

Voglens beide mannen, moet de regering de blik verbreden. Hierdoor krijgen niet enkel de virologen en de epidemiologen het voor het zeggen! De beperkende maatregelen zo lang mogelijk volhouden in de hoop op een vaccin, is volgens hen een volstrekt heilloze weg. Vooral ook, omdat de kans bestaat, dat het goede vaccin voorlopig niet wordt gevonden. “En dus moeten we ook andere behandelmogelijkheden verkennen.”

De aandacht die bijvoorbeeld wordt afgehouden van de hydro-chloroquine-met-zink-behandeling,  is één van die mogelijkheden tot beleidswijziging. Hoewel het allemaal zo correct lijkt, wat de regering Rutte presteert op het gebied van COVID-bestrijding, is dit beleid, volgens Grandjean en Ozdemir, veel te veel op aannames en onzekerheden gebaseerd! Er wordt ook volledig voorbijgegaan, aan allerlei sociaal-maatschappelijke en economische gevolgen. De maatregelen mogen niet zonder brede discussie geruisloos overgaan in het nieuwe normaal.

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers