Wereld in paniek, iemand overleden met Omicron

De wereld heeft volgens de Telegraaf een heuse Omicron dode en dat is uiteraard reden voor hele grote zorgen.

Hugo de Jonge roept dat de opmars van Omicron moet worden gestuit, terwijl steeds meer mensen hard beginnen te lachen om deze wanhopige propaganda.

Nog steeds is een groot deel van het volk gehypnotiseerd door de niet aflatende angstberichten in de mainstream media, maar gelukkig worden er ook steeds meer wakker en doorzien wat de werkelijke bedoeling van dit alles is.

Met Omicron zijn ze waarschijnlijk net een stap te ver gegaan. Het is de zoveelste ‘variant’, wat niets meer is dan een stukje genetische code dat bij veel mensen zal worden aangetroffen.

Het grote probleem met Omicron is uiteraard dat er geen mensen aan doodgaan en als er geen mensen aan doodgaan, dan wordt het heel moeilijk om ook de gehypnotiseerde mensen in hun roes te houden.

En dus moet er een Omicron dode komen en gelukkig is die er nu.

Dit is voor de Telegraaf aanleiding om er zelfs een hoofdredactioneel commentaar aan te wijden. Een commentaar waarin ze benadrukken dat Omikron helemaal niet zo ongevaarlijk is, want er is al iemand aan doodgegaan.

Verdere gegevens worden niet verstrekt, behalve het feit dat de Britse premier Boris Johnson zegt dat Omicron helemaal niet zo ongevaarlijk is, omdat er immers al iemand aan is overleden. Dezelfde man claimt verder dat de boosterprik ongelooflijk effectief is.

In diezelfde Telegraaf zegt Hugo de Jonge dat hij de boostercampagne wil versnellen om de opkomst van Omikron tegen te gaan.

Hoe die boosterprik dan de opkomst dan precies zou moeten tegenhouden doet hij niet uit de doeken. Dit, omdat het uiteraard totale onzin is wat de man loopt uit te kramen.

Als twee mensen elkaar in een quarantaine hotel in aparte kamers gescheiden door een gang elkaar kunnen ‘besmetten’ dan valt het hele coronavirusverhaal met donderend geraas in elkaar, voor zover dat al niet was gebeurd.

Dit keer wordt het ook moeilijk om ongevaccineerden de schuld te geven.


Mensen die een natuurlijke infectie hebben meegemaakt van welke vorm van hetnog nooit bewezen virusdan ook, hebben een veel betere bescherming dan zij die deze proberen te verkrijgen via een vaccinatie.

Dit is de uitkomst van een wetenschappelijk onderzoek.

natuurlijke immuniteit veel beter dan vaccinatie


Met dit in het achterhoofd, het volgende verhaal van een lezer:

Onlangs is bij mij Covid vastgesteld bij de GGD. Ik heb griepachtige verschijnselen, ben bewust niet gevaccineerd. Maar wat krijg ik vervolgens thuisgestuurd door de GGD

Serieus: Elke prik telt (!!!!!) laat je vaccineren.

ggd folder, vaccineren na infectie


Nou dacht ik dat het walgelijke 2g beleid zo zou zijn : Gevaccineerd of Genezen. Maar nee hoor, de propaganda machine blijft doordraaien.

Ik ben hier serieus zo boos over dat ik hierom jullie benader.

Wellicht zijn er toch nog mensen die hier in trappen? Vast wel, helaas. Ik ben furieus !

Klacht indienen over GGD kan bij het RIVM, haha, wij van wc eend, etc.

Tot zover de lezer.

In onze volslagen dolgedraaide wereld kan het dan ook gebeuren dat de kerstman in Duitsland wordt gearresteerd omdat deze geen mondkapje draagt en jagen krankzinnige ouders hun kinderen de dood in.

In maart 14 dagen na inenting geraakt mijn zoon bewusteloos.

Hulpdiensten ter plaats geweest. Oorzaak zeggen ze hyperventilatie.

Nu 14 dagen na de boosterinenting terug bewusteloos gevallen niks reactie van hem grijpt naar zijn hart en krijgt stuiptrekkingen. De hulpdiensten nemen hem mee. Er worden testen gedaan int ziekenhuis geen resultaat. Oververmoeid mag hij naar huis.

Gevraagd of het van de inenting kan zijn. Hier krijgen we geen antwoord op.

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 24 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers