Coronacrisis treft Nederland en wat doet premier Rutte? ‘Bizar’

Klimaattsaar Frans Timmermans heeft vandaag gesproken met premier Mark Rutte. Ze hebben het gehad over de Green Deal van 1000 miljard euro en de EU-klimaatwet.

Dat is natuurlijk veel belangrijker dan het coronavirus.

Timmermans wilde van Rutte horen hoe Nederland denkt over de maatregelen om de EU in 2050 klimaatneutraal te krijgen. Hij schoof ook aan bij de ministerraad.

Rutte twitterde: “Vanochtend ontving ik Frans Timmermans om bij te praten over de inzet van de Europese Commissie op gebied van klimaat met de Green Deal.”

ScreenClip.png

Heel erg boos

Het bericht leverde felle reacties op. Ab Flipse schreef: “Wat denken jullie hoe ik mij voel na het lezen van deze tweet over de ontmoeting tussen de twee ‘topbestuurders’ Timmermans en Rutte? Hopeloos, moedeloos of gewoon heel erg boos?”

Ook Europarlementariër Rob Roos (FvD) maakte zich boos: “Bizar. Dit land is in crisis. Alle zeilen moeten nu worden bijgezet om de burgers te beschermen tegen het coronavirus en de economische schade tot een minimum te beperken. Maar de klimaatgekte draait kennelijk op volle toeren door.”

Nooit meer

“Het coronavirus bedreigt Nederland en premier Rutte is bezig met het klimaat. Echt, hoe gestoord wil je het hebben. Zucht. Nooit meer VVD en nooit meer Rutte. Onze volksgezondheid hoort op nummer 1 te staan en meneer maakt zich druk om het klimaat,” reageerde Bep.

Nicky Monreau had over de ontmoeting het volgende te melden: “Rutte heeft het maar druk vandaag! Met de Green Deal van Timmermans! Nederland staat voor de grootste gezondheidscrisis ooit, en deze twee mafkezen gaan wat kletsen over het klimaat!”

Vond je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen

© Copyright (c) NineForNews.nl

NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 26 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner