Coronavirus maakt einde aan EU, globalisme en massamigratie, stelt deze Zweedse academicus

De Zweedse ingenieur, zakenmagnaat en schrijver Lars Bern sprak onlangs met het mediakanaal SwebbTV over de impact van het coronavirus op de wereld. Het probleem is niet dat Covid-19 dodelijker is dan andere virussen, maar dat het een nieuw virus is, zei Bern.

Toen het virus zich begon te verspreiden en nog niemand immuun was, raakten velen besmet. Het virus is volgens hem echter niet dodelijker dan de gewone griep.

Hij denkt niet dat vaccins veel zullen helpen, enerzijds omdat het jaren zal duren om ze te produceren en anderzijds omdat het coronavirus hoogstwaarschijnlijk al gemuteerd is voordat ze op de markt komen.

Droom van Bill Gates zal niet uitkomen

Bern stelt dat het effectiever is om coronapatiënten te behandelen met ebola- en malariamedicijnen en hoge doses vitamines en mineralen.

De droom van Bill Gates om iedere persoon op de planeet te vaccineren en digitale vaccinatiecertificaten af te geven zal niet uitkomen, benadrukt hij.

Hij zegt dat de zogenaamde medische experts die je op tv ziet geen echte experts zijn.

“Covid-19 is een nieuw virus en niemand kan met zekerheid zeggen wat de beste aanpak is. We moeten voortborduren op behandelmethodes die effectief zijn gebleken. Artsen die zich uitspreken tegen het gebruik van vitamines en mineralen weten sowieso heel weinig over deze methodes.”

‘EU valt waarschijnlijk uit elkaar’

“Hetzelfde geldt voor de economische experts die dagelijks worden geïnterviewd. Zij weten ook niet wat er zal gebeuren en kunnen alleen maar speculeren.”

Als gevolg van het virus zal globalisme ophouden te bestaan in zijn huidige vorm, zegt Bern. Hij voegt toe dat nationalisme het globalisme zal vervangen, dat grenzen gesloten blijven en dat er een einde komt aan massamigratie.

“Landen zullen de belangen van hun eigen inwoners voorop zetten.”

“We zien dit al gebeuren in Europa,” zegt hij. “De EU heeft de crisis slecht aangepakt en zal waarschijnlijk uit elkaar vallen. Dat is een positieve ontwikkeling. Europese landen moeten handel blijven drijven met elkaar, maar de rest overboord gooien.”

‘Het wordt erger voordat het beter wordt’

Bern stelt dat massamigratie na de crisis onmogelijk zal worden omdat geen enkel land het zich dan nog kan veroorloven. Al het geld is nodig om de economie weer op te bouwen en gezondheidssystemen te versterken.

“De wereld moet nog jaren herstellen van de coronacrisis. Het wordt erger voordat het beter wordt” besluit Bern.

[Voice of Europe]

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner