By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

CRACKDOWN, geen LOCKDOWN: Kabinet Rutte zwaar geradicaliseerd

Niet het “virus” moet eronder, maar het VOLK. Het is dan ook geen “LOCKDOWN” meer, maar een “CRACKDOWN”. Zegt het voort en haal jezelf uit een dodelijke hypnose!

De 10-jarige catastrofe over Nederland moet snel tot een einde worden gebracht. Nederland moet vrij, niet naar het oude normaal, maar naar ONS nieuwe normaal. De macht moet uitgaan van het volk.

Het is hún droom, niet de onze. Het is de Staat contra het VOLK. Het is het georganiseerde apparaat tegen de onwetende in een angstpsychose gehouden bevolking. Het zijn amper 1.000 tegen 17,5 miljoen!

De inmiddels extreem geradicaliseerde Mark Rutte komt onder druk te staan, niet vanwege zijn lockdown fetisjisme, maar vanwege de zogenaamde Toeslagenaffaire. Na tien jaar liegen en geheugenverlies lijkt het moment aangebroken dat hij als demissionair dictator zijn BEIDE handen vrij heeft om de notoire WEF Agenda 21-30 te implementeren in de Polder. Die kans zal hij zich niet laten ontglippen. Want men heeft haast, heel veel haast.

Als een kabinet aftreedt wegens wanbeleid kan het niet zo zijn dat men vrolijk, zij het demissionair doorgaat met dat wanbeleid. Zo niet in dit land. Dat incompetente en schadelijke kabinet moet niet alleen aftreden, maar de leden ervan dienen zich thuis beschikbaar houden voor verhoor. Aan de enkelband dus.

De eindverantwoordelijke van alle regeringsmaatregelen is en blijft echter het ongekozen staatshoofd. Maar steeds ontspringt deze de dans. Ook deze incompetente blaaskaak zal aan de enkelband moeten. Hij moet worden gecontroleerd door het volk, niet door zijn Argentijnse waakhond namens de rijken der aarde. Zij mag dan een financieel genie zijn, ook zij moet aan de enkelband en beiden uit de ouderlijke macht ontzet. Als je als echtpaar zoveel rottigheid van achtereenvolgende kabinetten door de smoezelige vingers ziet, heb je geen recht van spreken meer.

Als onderdeel van hun onkwetsbaarheid is het ontbreken van beider BSN nummer. Alle Nederlanders hebben een slavenregistratie, behalve deze bij de gratie Gods uitverkoren enkelingen die “mens” zijn gebleven. Heersers over de genummerde populatie.

In ons artikel gisteren, waaruit is gebleken dat ‘vaccinatie’ iets geheel anders is wat men ons voorliegt, hebben we erop gewezen, dat de overheid geen enkel recht heeft om de mensen te injecteren met een verkapte chemokuur tegen iets wat niet is aangetoond: een “virus”.

Als een of andere snuiter u dus wil injecteren met een chemisch apparaatje, dan kunt u met een gerust hart zeggen: “Sodemieter op met je naald, ik heb nergens last van en wil geen super-verspreider van jullie volgende gefantaseerde variant worden”.

Datzelfde kan met de PCR test gebeuren. Deze test niets, sterker nog: het is onbewezen dat de neusstaaf 100% steriel is.

Het moet een bewuste politiek zijn dat ALLE maatregelen tegen een gezonde populatie de doelstelling hebben om de weerstand van de mensen te verzwakken. Inclusief het elimineren van de huisarts als eerstelijnsfunctionaris, mits hij in het verhaal meegaat. Uitzonderingen daargelaten.

ALLES is gebaseerd op 100% fantasie.

Het doel is om de bevolking aan een “chemokuur” te onderwerpen. Injecteren met een “synthetic medical device”, met als resultaat het vroeg of laat oplopen van een (ernstige) ziekte. Dat apparaatje is amper getest en we geloven ook niet dat we de echte testresultaten ooit te horen zullen krijgen. Iedereen MOET weigeren deze experimentele chemokuur nieuwe stijl te ondergaan: het “prikkie van Hugo de Jonge” vergelijkbaar met een frikadel. Die weigering geldt ook voor de PCR test die niets test, maar de extremisten van het OMT een handvat geven om zichzelf in stand te houden. Je kunt deze kinderhaters de volgende tekst sturen:

Welnu, deze kuur in twee fasen is helemaal niet verplicht – zegt het regime en het gecastreerde parlement. In Spanje is dat ook het geval. Maar… daar worden weigeraars genoteerd op een lijst. De ongekozen ambtenaren van de EU geeft aan wel wat te zien in zo’n lijst en zijn erover aan het “nadenken”. Waarschijnlijk eerst even contact met Beijing opnemen?

Wij zijn echter van mening dat degenen die met het chemokuur experiment meedoen op een lijst moeten komen. Want omdat niet bekend is wat er precies in die spuit zit, kan het zijn dat geïnjecteerden kunnen worden gekwalificeerd als super-verspreiders en moeten eigenlijk in quarantaine tot het experiment is afgerond in 2035. We kunnen met goed fatsoen toch de populatie niet blootstellen aan tikkende tijdbommen?

Beste Nederlanders.

Het extremistisch geradicaliseerd regime Rutte en het Politbureau OMT hanteren hun eigen verzinsels als argument voor een CRACKDOWN. Geen LOCKDOWN. En men maakt dankbaar gebruik van het Stockholm Syndroom wat de gehypnotiseerde bevolking in de greep houdt.

We kunnen nu wel blijven beweren dat we van alles en nog wat moeten weigeren, als het van iedere realiteit losgezongen geradicaliseerde regime Rutte niet wordt opgesloten, de macht nog steeds uit de loop van een geweer komt. Wie de vinger aan de trekker heeft deelt de lakens uit en kan iedereen voor gek verklaren en doen opsluiten. Maar eerst moet de bevolking uit de hypnose worden gehaald. Met het besef dat de onderdrukker wordt gezien als beschermer en de vrije mening als een strafbaar feit.

Het mooiste voorbeeld zagen we vanmorgen voorbij komen. Een enquête hoe er tegen de lockdown wordt aangekeken.

Versie 1:

Uw Staatsomroep deelt mee:

Bijna acht op de tien Nederlanders (79 procent) vinden de verlenging van de lockdown acceptabel. Dat is in lijn met de algemene steun van inmiddels 72 procent voor het coronabeleid van het kabinet.

Van 61 procent zou het zelfs nog iets strenger mogen. Daar staat een stabiele groep van zo’n 16 procent van de bevolking tegenover die vindt dat de maatregelen losser moeten of helemaal zouden moeten worden losgelaten.

Een en ander komt naar voren uit onderzoek naar het draagvlak van het coronabeleid dat I&O Research maandelijks doet in opdracht van de NOS. Er deden 2193 mensen aan mee.

Versie 2:

Versie 3:

Hoe meer mensen het worden gevraagd, hoe beter de algemene stemming wordt gerepresenteerd.

We worden belazerd. Het is geen “Lockdown” meer maar een “Crackdown”. Een gewelddadig neerslaan van een meerderheid door een gewapende minderheid. Psychologische oorlogvoering met voorlopig nog de vervalste wetenschap en gemanipuleerde cijfers als voornaamste wapens.

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 27 januari 2021

Vaccin verhalen

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Sitting duck demonstraties zijn precies wat de overheid graag ziet
27 januari 2021
Denk dat het wel steeds minder wordt nu
Download: YouTube Downloader
27 januari 2021
Thanks
Meer dan 50 doden in Gibraltar na coronavaccinaties
26 januari 2021
Dat is nogal niet wat.
Willekeurige partner