By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Bol verkoopt vaccinatieboek niet meer op verzoek van kabinet

Iemand wil een boek over vaccinaties bestellen bij Bol, dochter van Ahold. Zij weigeren dit onder verwijzing naar de regering. Laat dit even bezinken! Het is maar dat je het weet. Niet alleen met coronadreiging, maar ook met censuur wil kabinet Rutte vaccinaties erdoor drukken bij de bevolking. Gelukkig verkoopt Academy of Happiness, de sponsor van DLM PLus, nog wel alle boeken over vaccinaties en hopelijk verzetten nog veel meer boekhandels zich tegen deze censuur.

“Bol.com verkoopt miljoenen boeken. We erkennen dat dit boek controversieel kan zijn en/of mensen kan kwetsen. We vinden het belangrijk om zorgvuldig met de vrijheid van meningsuiting om te gaan. Om die reden hebben wij besloten om alle boeken te verkopen die vrij beschikbaar zijn en dus niet verboden volgens de wet. Echter staan wij nooit achter een vorm van discriminatie of haatdragende informatie. Daarom hebben wij oproepen gedaan naar meerdere gespecialiseerde partijen, waaronder de overheid, om ons te helpen om dit boek goed te beoordelen. Dit boek is op aandringen van het kabinet niet meer in het assortiment.” Dit is de reactie die de geïnteresseerde in het boek ontving.

Het gaat om een boek van Stichting Vaccin Vrij.

De eerste druk van het ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’ verscheen in 2014. Meer dan vijf jaar lang hebben mensen positieve reacties achtergelaten bij bol.com, volgens de stichting, voordat ze besloten het niet meer te verkopen.

Ruim vijftien jaar geleden besloot Door Frankema haar kinderen niet te laten vaccineren. Die beslissing stuitte op een muur van onbegrip en vooroordeel. Vaccins zijn er toch om kinderen te beschermen? Het was voor haar het begin van een langdurig onderzoek om de feiten op een rij te krijgen.
– Er blijken giftige ingrediënten in vaccins te zitten.
– De voorlichting is uitermate gebrekkig.
– Er is nauwelijks onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar ongewenste reacties op het vaccin.
– Vrijwel al het beschikbare onderzoek is gefinancierd door de farmaceutische industrie.

Door Frankema besloot de resultaten van haar zoektocht op de website www.vaccinvrij.nl te zetten. Dat leidde tot een lawine aan reacties. Vaccinatieschade bleek een veel voorkomend probleem. Zij werd spreekbuis van een grote groep ouders, artsen en deskundigen. Zij krijgt echter steeds meer tegenwind, de krachtigste is toch wel die van de corona uitbraak.

In maart 2019, dus ver voor de coronacrisis, blijkt dat Blokhuis er al zijn heilige plicht van maakt alle jongeren te laten vaccineren. Daarom begint hij een ‘vaccinatiealliantie’ die beweert het debat te willen aanzwengelen, maar dit helemaal niet doet. Dit is een uiterst merkwaardige gang van zaken, omdat 95% van alle jongeren al meedoet aan het vaccinatie circus. De laatste 5% moet zich aansluiten bij de kudde van de staatssecretaris, daarvoor spaart hij kosten noch moeite.

De alliantie bestaat uit jeugdartsen en -verpleegkundigen, huisartsen, doktersassistenten, communicatiedeskundigen, wetenschappers en beleidsmakers. En let op: samen willen zij deelnemen aan het maatschappelijke debat over het grote belang van vaccineren voor de gezondheid van kinderen en volwassenen. De ambassadeurs van de Vaccinatiealliantie willen met hun activiteiten de kennis over vaccinatie – bij ouders en professionals – verbeteren en bijdragen aan een hogere vaccinatiegraad, zeggen ze.

Saillant detail: toen de stichting Vaccinvrij wou aanschuiven bij een commissievergadering in de Tweede Kamer over vaccinaties waren ze niet welkom. Dit om nog maar even te benadrukken dat er alleen gesproken mag worden over vaccineren en niet over de mogelijkheid om niet mee te doen.

Er is echter helemaal geen sprake van een debat, omdat op voorhand de positie is ingenomen, dat vaccineren ‘ven groot belang is voor de gezondheid’. De staatssecretaris tuigt een alliantie op die de laatste der anti-vaccinatie ouders tot het inentingsgeloof moet bekeren. In het persbericht van de vaccinatiesecretaris schrijft Blokhuis dat hij zich ernstig zorgen maakt over de ouders die twijfelen aan het vaccinatiegeloof.

Maar daar blijft het niet bij, want staat dreigend in een van de actiepunten van de kersverse alliantie:’-Er wordt een team samengesteld dat kan helpen met de aanpak van onjuiste informatie.’ Toe maar, ze gaan onjuiste informatie aanpakken. Deze kruistocht van Blokhuis tegen de infectieziekten ligt natuurlijk wel wat genuanceerder dan uit dit persbericht blijkt. Zoals de doorgewinterde overheidsmateriaal lezer zo langzamerhand weet gaat het niet om de informatie die de staat geeft, maar over wat ze verzwijgen.

Waarom

Want waarom wil deze vaccinatiesecretaris toch zo graag deze pro-inentingscampagne? Is dat nu werkelijk omdat hij zich zorgen maakt over in zijn woorden ‘kleine groepje ouders die twijfelen’ of ligt er een ander plan.

Rutte III staat algemeen bekend als het braafste jongetje uit de EU-klas. Daar waar andere landen tegenstribbelen (Oost-Europese landen) of zich niet aan het begrotingsdictaat houden, daar betaalt Nederland altijd de rekening. En het zal niemand verbazen dat dit ook geldt voor het vaccinatieprogramma. Hij neemt het EU-verdrag uit 2014 heel nauw waarin de deelstaten afspreken alle (financiële) middelen in te zetten om het vaccinatiebeleid aan te scherpen. Italië en Frankrijk hebben in 2017 in korte tijd vaccineren verplicht gesteld. ‘Andere landen zullen ongetwijfeld volgen’, schrijft de stichting Vaccinvrij op haar website.

De kleine groep van twijfelaars’ waarover Blokhuis spreekt schijnt vier jaar geleden iets meer dan 5% te zijn geweest. Het is helemaal geen gek resultaat dat 95% van de kinderen geïnjecteerd wordt. De Wereld Gezondheidsorganisatie WHO beweert echter dat die 95% als ondergrens nodig is voor groepsbescherming. (uiterst merkwaardige gedachte dat dus bijna iedereen geïnjecteerd moet worden omdat het anders niet werkt, terwijl de vaccinaties juist bedoeld zijn om personen te beschermen tegen ziektes, dus na injectering mag je er toch van uitgaan dat je immuun bent)

Er is nog een derde reden, die vrijwel onzichtbaar boven de markt hangt. De wereldwijde vaccinatiemarkt is naar verwachting in 2024 maar liefst $ 50,9 miljard, volgens een onderzoek van Market Study Report van Selbyville, Delaware. Deze voorspelling zou een stijging van 30,45 procent betekenen, zelfs voordat covid-19 uitbrak. Daarom zal dit cijfer straks inclusief het coronavaccin vele miljarden hoger liggen.

De farmaceutische bedrijven gingen dus al uit van een stijging van hun inkomsten, hun markt zou al gaan groeien. En we kennen ondertussen de invloed van het machtige bedrijfsleven op Rutte en co. Het zal niemand verbazen dat de invloed van Big Pharma dwars door de muren van het Binnenhof de Tweede Kamer bereikt. Blijkbaar mist dat zijn uitwerking niet.

Coronadreiging

De wereld sinds corona ziet er heel anders uit. Voor Big Pharma was deze al razend winstgevend en daar komt nu de giga omzet van het vaccin tegen covid-19 bij. Stel je eens voor wat de dreiging voor een nieuwe uitbraak, die nooit meer zal weggaan, betekent voor de winstgevendheid van farmaceutische bedrijven. En dankzij de corona-crisis lijkt de vaccinatiealliantie ook niet meer nodig.

De meeste mensen zijn zo bang gemaakt voor het virus dat ze een vaccin eisen! Het vaccinatiegeloof van Blokhuis wint op alle fronten, wat dat betreft is dit verboden boek niet meer dan een druppel in de vijver en toch moet de overheid laten voelen dat zij de baas is!

Vaccin vrij

Rob Vellekoop, 12 mei 2020

 

Post Views: 378

robvellekoop

© De lang mars

 

Reacties 1

Its Real op dinsdag 12 mei 2020 18:34

Ik heb vorige week een boek van David Icke besteld, die is nog niet gecensureerd

Ik heb vorige week een boek van David Icke besteld, die is nog niet gecensureerd
Gast
vrijdag 04 december 2020

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.

Agenda

Alleen maar chaos
  1.   4th dec, 2020 20:00
All For Humanrights
  1.   10th dec, 2020 14:00
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020