De bijbel is al genderneutraal gemaakt, maar ook aan de genderneutrale koran wordt gewerkt

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 15 december 2019 • 3 Comments

image

bron: wordpress.com

Als u de bijbel en koran een beetje heeft onderzocht, kunt u hebben ontdekt dat het scheppingsverhaal redelijk eenduidig is. Dan kunt u ook hebben ontdekt dat God de mens ooit genderneutraal schiep. Dat deze mens in de bijbel Adam genoemd wordt, klinkt u dan misschien mannelijk in de oren, maar dat is een misverstand. Adam was een mens. Uit die mens besloot God op zeker moment Eva te vormen. Eva was letterlijk een rib uit Adam’s lijf (als je het star-letterlijk neemt). In feite zou je kunnen zeggen dat het originele ontwerp van de mens genderneutraal was en dat God opgegeven moment besloot de dualiteit in de voeren en het man-vrouw model op te tuigen. (Nee: dat is niet mijn opvatting. Lees daarom nog even verder)

In mijn boek leg ik uit dat we op de snelweg richting een Luciferiaans wereldbestuur zitten en dat het symbool van die beweging de regenboog is. Let wel: dit is een agenda die op wereldschaal gepusht wordt en gedragen wordt door de katholieke kerk en de VN.

In de artikelen van de afgelopen week heb ik die agenda veelvuldig uitgelegd en in mijn boek geef ik een samenvatting van de agenda en de weg er naartoe. Het wordt tijd dat we niet langer op onze lauweren rusten en rustig leunend achterover hangen en wachten tot het zich allemaal ontvouwt of zich vanzelf oplost. De houding van ‘het gaat zoals het gaat’ of ‘dat heet ontwikkeling’ is een wel heel erg gemakzuchtige en dat geeft regiems de kans om het volk als marionetten te bespelen. U kunt namelijk wel iets doen!

Gelovigen van zowel christelijke als islamitische achtergrond hebben er blind vertrouwen in dat hun God het allemaal al voorzien heeft en gaan er dan ook vanuit dat het zich allemaal wel keurig volgens de profetieën ontvouwt. Ook dat bespreek ik in mijn boek, waarin ik toelicht hoe juist die profetieën onderdeel van het masterscript van de Luciferiaanse agenda zijn. Beide gelovige stromingen geloven dat zij het enige juiste geloof aanhangen en beide beroepen zich meestal op de originaliteit en het onvervalst zijn van hun geschriften. Dat je geschriften redelijk makkelijk kunt aanpassen en een nieuwe generatie toch het gevoel kunt geven dat het een makkelijker leesbare versie van het origineel is, is in de afgelopen eeuwen wel gebleken. De macht bepaalt in welke versie van uw heilige geschrift u gelooft, omdat de macht u ermee opvoedt. In het geval van religie spreken we dan over de kerkelijke of islamitische organisaties die de volgelingen via de predikers indoctrineren.

We zijn nu beland in de fase waarin de transgender en LHBTI propaganda openlijk plaats vindt. Positiviteitsgoeroe Emiel Ratelband mocht al een voorzetje geven in het gedachtegoed, waarbij je zelfs je leeftijd mag kiezen. Dat lag volledig in de lijn van het kiezen van je geslacht en ras. Deze compleet onlogische, maar steeds breder gepropageerd “nieuwe normaal”, wordt in zeer rap tempo tot norm verheven en het promoten van de genderneutraalspraak en de zogenaamde ‘inclusiviteit’ is al op EU niveau afgesproken. Als je bij wet kunt afspreken dat je zowel je geslacht als kleur kunt kiezen en tevens je leeftijd zelf mag bepalen, dan heb je dus automatische pedofilie goedgekeurd (inclusief gemaakt). Stel immers dat iemand seksueel misbruik wil plegen met een minderjarige jongen, dan kan diegene zich beroepen op de stelling dat deze jongen heeft gezegd dat hij een achttienjarig meisje is. De jongen had immers zelf zijn geslacht en leeftijd gekozen; niets aan de hand.

Alles waarvan u nu nog denkt dat dat extreme voorbeelden zijn, zijn dat slechts omdat u niet de moeite genomen heeft om te zien wat er gaande is. Lees bijvoorbeeld eens dit artikel.

Het scheppingsverhaal zal als belangrijkste alibi gebruikt worden om de mensheid in rap tempo te transformeren naar de (zo zal men zeggen) originele mens. De mensheid moet weer naar Gods beeld hervormd worden. Het is de moeite waard om in later stadium uitgebreider naar dit onderwerp te kijken en te analyseren wie dan die ‘godheid’ (of ‘goden’) is (of waren) die de mens zo nodig moest verbouwen naar man-vrouw. Let op mijn woorden als ik zeg dat we verklaringen zullen zien opduiken, die er uiteindelijk op uit zijn om te stellen dat religies gekaapt zijn en dat de enige echte god Lucifer is. Lucifer werd al in 2014 door de katholieke kerk uitgeroepen tot God. En we zullen zien dat er op wereldschaal toegewerkt zal worden naar dit nieuwe concept. En daarin past dan ook dat zal worden gesteld dat de mensheid weer terug getransformeerd (of ‘hervormd’) moet worden naar dat eerste mens-model: de genderneutrale Adama.

We zien de tekenen duidelijk aan de wand en dat zien we niet alleen in het christendom. Ook in de islam zal deze verschuiving gaan plaatsvinden. De Arie Boomsma’s die de christenen overtuigd hebben de LHBTI agenda te accepteren, zullen ook in de islamitische wereld opduiken. Dat is slechts een kwestie van de juiste propaganda toepassen en met een goodlooking boy heb je het vrouwelijke deel van de gelovigen zo op je hand. Zij zijn tenslotte toch nog voornamelijk de opvoeders van kinderen in de islamitische wereld.

Het gender neutraal maken van de bijbel is al in vergevorderd stadium. Ook naar het genderneutraal maken van de koran is al studie gedaan. Kijkt u eens naar een onderzoek uitgevoerd in opdracht van het Saoedische koningshuis:

Arab World English Journal (AWEJ) Special Issue on Translation No.4 May, 2015

Traces of Ideology and the ‘Gender Neutral’ Controversy in Translating the Qurān: A Critical Discourse Analysis of Three Cases
Abdunasir I. A. Sideeg
De partment of Applied Linguistics
Yanbu University College
Royal Commission-Yanbu Colleges and Institutes,
Kingdom of Saudi Arabia

Abstract:

This research article aims to explore and critically examine the controversy of ‘neutral gender‘ language in the context of translating the Qurān into English. It investigates three different cases in which ‘gender neutral‘ translation is explicitly or implicitly involved. The article attempts to answer questions pertinent to the nature of traces of ideology that produce ‘neutral gender‘ translations of the Qurān in English and the effect of this type of translation on shaping the Qurānic message. It employs a critical qualitative framework that allows for the researcher‘s subjective interpretations of relevant texts. Critical Discourse Analysis (CDA) is used for the analysis of data. In this article, three texts across fourteen versions of the Qurān in English are investigated. A control version is used to check the three cases sampled. The ‘gender neutral‘ language in translating the Qurān reflects complex traces of ideology as it is not motivated by the feminist agenda alone. The case of Helminski, for instance, shows how cultural and linguistic  backgrounds, Sufi doctrines, and feminist agendas combine to produce a radical reading of the Qurān in English. Plus, the ‘gender neutral‘ approach may contribute to the unjustified loss of core stylistic and discoursal features that are peculiar to the SL text. However, ‘gender neutral‘ translation is not all ‘evil‘ as it might in particular few cases broaden understanding of some Qurānic verses in translation.

Keywords: Critical Discourse Analysis, Feminist agenda, Gender-neutral language, Ideology, Qurān translation

Nu kan ik me voorstellen dat er lezers zijn die denken: “Ja, dat is Saoedi Arabië, die zijn sowieso aan het zionisme gelieerd en dus onbetrouwbaar”. Ik kan me voorstellen dat bijvoorbeeld Turkse lezers zullen denken dat ze hier dus niets mee te maken zullen krijgen. Dan wil ik benadrukken dat het toch echt tijd wordt dat u gaat doorzien dat we getuige zijn van een masterscript op wereldniveau en dat achter de schermen alle politici en religieuze leiders dezelfde agenda uitrollen. Dit gebeurt echter in het zichtbare veld via de weg van tegenpolen en schijnbare tegenstellingen. Daarom wil ik iedereen die de noodzaak wegwuift om mijn boek te lezen toch nog even aansporen om die scepsis af te werpen. Het is essentieel om te gaan zien dat de wereld in sneltreinvaart getransformeerd wordt naar Lucifers beeld. Dat wil zeggen: de genderneutraal (na de transformatie van de gender, of te wel ‘transgender’).

In mijn boek laat ik zien dat deze transgender mens het voorstadium vormt voor de transhumane mens; de cyborg. Van Android naar transhumaan die volledig op zal gaan in ‘the cloud’. De mensheid wordt klaargestoomd voor de samensmelting met computercode. En daarachter zit nog een veel belangrijker en groter doel. Feitelijk hebben we het hier over het definitieve einde van de mensheid binnen nu en 25 jaar. Het is dus belangrijk om niet langer op onze lauweren te rusten en echt mensen bewust te maken van wat er gaande is. Het is belangrijk om iedereen bewust te maken van wat ik in dat boek omschrijf. Dat kun je niet in één artikel stoppen. Daar heb ik 148 pagina’s aan gewijd en dat leest iedereen in 1 dag uit. We moeten echt ontwaken en niet half slapend de Luciferiaanse valse singulariteit in geleid worden. Het wordt tijd om ook ook de jongste generatie te vertellen wat er gaande is, maar daarvoor moeten we het wel eerst zelf gaan zien.

 

boek kopen

 

Bron linkvermeldingen: kwing.christiansonnet.org, researchgate.net, xandernieuws.net

Lees ook:

Martin Vrijland

© martinvrijland.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner