Elders parkeren: politie van Leipzig waarschuwt voor links-extremistische brandstichters

Screenshot_20

Drie uitgebrande dienstauto´s van de politie in Leipzig.

(Vertaling: E.J. Bron)

Leipzig – In het links-extremistische bolwerk Leipzig, vooral in het stadsdeel Connewitz, kan de politie het privé-eigendom van de burgers beschermen. Wie na Oud & Nieuw zijn auto niet als in brand gestoken puinhoop wil terugvinden, zou hem op een “verderop gelegen plek” in veiligheid moeten brengen, aldus de tip van de politie van Leipzig. Bij het “in brand steken van auto´s” alleen lijkt het echter niet te blijven.

journalistenwatch

Al jarenlang leven links-extremisten in Leipzig zich uit en hebben van de op zeven na grootste stad van Duitsland in stadsdelen zoals Connewitz een Antifa-speeltuin gemaakt. Een actuele oproep van de politie van Leipzig aan autobezitters toont aan hoe weinig de politie nog in staat is om de bevolking tegen de linkse extremisten te beschermen.

In de mededeling met de naam “Burgerinformatie” staat:

Screenshot_19

Zeer geëerde omwonenden, zeer geëerde bezoeksters en bezoekers,

De politiedirectie Leipzig zal tijdens de jaarwisseling een politieactie houden om de openbare veiligheid en orde te garanderen.

Samen met de stad Leipzig werden maatregelen genomen om verstoringen van Oud & Nieuw manifestaties en feesten te verhinderen. Belemmeringen kunnen echter niet uitgesloten worden.

Ter bescherming van uw persoonlijke eigendom verzoeken we u bij voorbaat om uw voertuigen niet in de onmiddellijke nabijheid van het Connewitzer Kreuz te parkeren, maar indien mogelijk verder weg gelegen parkeermogelijkheden te gebruiken.

Met de beste wensen voor een goede start in het jaar 2020

Uw politiedirectie Leipzig.

Dat autobezitters in het links gedomineerde stadsdeel Connewitz beter gevolg kunnen geven aan de oproep, laten de actuele gebeurtenissen in de afgelopen nacht zien: de politie Leipzig stelt na het in brand steken van drie auto´s op haar dienstterrein in het stadsdeel Leutzsch een onderzoek in wegens de verdenking van brandstichting. Twee van de auto´s waren zaterdagavond laat compleet in vlammen opgegaan, een derde raakte beschadigd, zoals de recherche van de deelstaat Sachsen meedeelde. Een politieke achtergrond zou niet uitgesloten worden, omdat “vergelijkbare daden op een politie motivering uit het linkse spectrum duiden”, aldus “t-online”.

Of het alleen blijft bij het in brand steken van auto´s, mag betwijfeld worden. Politie en Justitie schijnen het stadsdeel Connewitz systematisch af te zoeken naar verborgen projectielen, die met Oud & Nieuw ingezet zouden kunnen worden:

Screenshot_21

Politie op zoek naar projectielen.

Nu al vormt zich enorm links tot links-extremistisch verzet tegen de aangekondigde EU-China-topontmoeting in Leipzig in de herfst van 2020. “De Duitse regering heeft daarvoor – je gelooft het niet – uitgerekend Leipzig uitgekozen, het vermoedelijk laatste echt radicaal linkse bolwerk van Duitsland”, staat hierover te lezen kort voor Kerstmis op de links-extremistische internetsite “Indymedia”. “Of dit besluit als pure provocatie of uit strafrechtelijke onwetendheid over de plaatselijke lokale feiten in Leipzig is genomen, is niet bekend”. Te vrezen zou zijn “dat de varkens de EU-top als aanleiding zullen nemen om van tevoren met de linkse structuren in Connewitz “af te rekenen”, zodat de straten tijdens de top helemaal schoon zijn”, aldus het links-extremistische vermoeden.

Nieuwe politiewet in Sachsen

Na jarenlange terreur vanuit de linkse tot links-extreme scene had het onder CDU-minister Sebastian Gemkow ressorterende ministerie van Justitie na de overval op een vrouwelijke projectontwikkelaar in de onroerend goed branche uit Leipzig, waarvoor de links-extreme “wijkmilitie” de verantwoordelijkheid had opgeëist, aan het eind van dit jaar een speciale commissie in het leven geroepen. “We staan het niet toe dat een links-extremistische scene de rechtsstaat en zijn burgers terroriseert!”, vermeldt de CDU-functionaris de tentoongespreide activiteit.

Vanaf komend jaar treedt in Sachsen – met de stemmen van de CDU en de SPD – bovendien een nieuwe politiewet in werking, die meer bevoegdheden geeft aan de politieagenten. De linkse tot links-extremistische scene, evenals de daarbij horende politieke vertegenwoordiging – lees Die Linke en de Groenen uit Sachsen – gaan hiertegen tekeer. De rood-groene kameraden hebben al een klacht ingediend bij het federaal constitutioneel gerechtshof tegen de wet. De AfD stemde blanco tijdens de stemming, omdat de fractie in het wetsontwerp o.a. de bevoegdheid tot doorzoeking van versleutelde inhouden bij bijvoorbeeld messenger diensten mist.

De wet voorziet erin dat de politie in het vervolg in individuele gevallen na toestemming van een rechter sms´jes kan lezen, telefoongesprekken kan afluisteren en verkeers- en gebruiksdata bij de aanbieder en bij online-platforms zoals Facebook of Amazon kan opvragen. Tijdens hun acties mogen de agenten camera´s – zogenaamde bodycams – op hun lichaam dragen. Die moet hen voor overvallen beschermen.

Personen kunnen met een elektronische enkelband uitgerust worden, wanneer ze ervan verdacht worden een terroristisch delict te plegen. De wet voorziet bovendien in de geautomatiseerde registratie van nummerborden van auto´s met vaste apparaten evenals de mogelijkheid om in beperkte omvang een datavergelijking via gezichtsherkenning uit te voeren.

De camera´s dienen in het grensgebied  in een corridor van 30 kilometer en op zwaartepunten betreffende criminaliteit ingezet te worden. Die Linke en de Groenen hebben bij het federaal constitutioneel gerechtshof een klacht ingediend tegen de wet. Het vonnis is nog niet geveld.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner