De droom van D66 wordt werkelijkheid: COVID-19 superdodelijk voor ouderen

Bij D66 zullen ze wel feest aan het vieren zijn. Uit onderzoek in China én andere landen waar het coronavirus huis houdt blijkt namelijk dat verreweg de meeste slachtoffers ouder dan 60 jaar zijn. Met name 80-plussers zijn het kind (haha!) van de rekening met een sterftecijfer van rond de 15%.

Dat klinkt D66’ers natuurlijk als muziek in de oren. Zestigers hebben een kans van zo’n 4% om eraan te overlijden, bij zeventigers stijgt het sterftecijfer al naar 8%, en bij tachtigers dus naar rond de 15%. Hoewel het niet gezegd kan worden dat jongeren niets te vrezen hebben is het wel zo dat de kans dat zij dit virus overleven enorm is:

corona

corona

De vlag mag dus uit bij D66. Productieven en mensen die in de toekomst productief zullen zijn overleven het virus vrijwel zeker, terwijl ouderen — die al niets meer toevoegen aan de economie en dat ook nooit meer zullen doen — op grote schaal het lootje leggen. D66 heeft die wet “voltooid leven” (haha!) helemaal niet nodig! Laat het coronavirus losgaan en ‘het probleem’ van ‘te veel ouderen’ lost zich op geheel natuurlijke wijze op!

Het is dan ook waarschijnlijk dat áls er een echte epidemie komt in Nederland, D66 héél snel de plannen van een Italiaanse artsenorganisatie overneemt om hoogbejaarden met zware symptomen gewoon niet meer te behandelen op de intensive care. Laat die oudjes maar voor zichzelf zorgen! Lekker op bed gaan liggen en inslapen. Da’s wel zo gemakkelijk voor iedereen.

Lees ook:  Beijing beveelt terugkeerders in quarantaine te plaatsen terwijl de coronavirus dodenaantal 1.500 kruist

Nou ja, iedereen… niet voor die oudjes zelf, natuurlijk, maar daar kunnen D66’ers zich niet druk om maken. Als je niet meer werkt ben je immers toch maar (en op zijn best) half-mens.

Toch, Rob Jetten?

Reacties

Reacties

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner