By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

De Epstein-zaak nog steeds in ‘full swing’..!

De Epstein-zaak nog steeds in ‘full swing’..!

Michael Baden de beroemde forensische patholoog, die door de familie van de veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein werd ingehuurd, beweerde onlangs, dat het bewijsmateriaal aantoont, dat Epstein werd gewurgd en dus niet door zelfmoord werd gedood. Zijn broer, Mark Epstein, is naar verluidt bezorgd ‘dat zijn leven, en het leven van andere mensen, in gevaar kan zijn’, omdat de federale autoriteiten niet ‘volledig hebben onderzocht wat er met zijn broer is gebeurd’, aldus rapporteert de Miami Herald.


Patholoog Michael Baden

Deze krant meldt: ‘Epsteins broer denkt niet dat het zelfmoord was – hij is bezorgd dat het moord zal blijken te zijn. “Het is nu 80 dagen na de dood van Jeffrey en als blijkt dat het feitelijk moord is, kunnen andere mensen in gevaar zijn,” zegt ook Michael Baden, de prominente forensisch patholoog die werd binnengebracht om toezicht te houden op de Epstein autopsie.

De lijkschouwer die in New York die het feitelijk bij het forensisch-pahtologisch onderzoek op het lijk van Epstein, als toeschouwer aanwezig was, concludeerde dat de dood van de 66-jarige Epstein, werd veroorzaakt door opknoping in zijn gevangeniscel in Manhattan. Daar zat hij in afwachting van een proces over federale aanklachten wegens sekshandel en pedofilie.

Op de Amerikaanse Tv, in het programma ‘Fox & Friends’, zei Michael Baden dat de autopsie die hij observeerde ‘wijst op moord in plaats van op zelfmoord’..! Dit baseert hij naar zeggen, op het feit dat Epstein een aantal verwondingen had die “zeeer ongebruikelijk zijn bij zelfmoord ophangingen en veel vaker voorkomen bij moorddadige wurging”. Baden voegde eraan toe: “Ik heb dit nog nooit gezien in de 50 jaar van mijn loopbaan, wanneer zich in een geval van suïcidale opknoping voordeed.”.

Voor alle duidelijkheid, de belangrijkste medische onderzoeker van New York City, Barbara Sampson, heeft Epstein’s dood als zelfmoord bestempeld en heeft de beweringen van Baden sterk ontkend. Ze bevestigde direct ná de uitlatingen van Michael Baden, dat ze ‘stevig’ achter haar eerdere bevindingen staat en blijft staan. De 85-jarige Michael Baden, is in de VS een beroemheid en getuigde in de verdediging van O.J. Simpson’s moordzaak en hij werd ook ingehuurd om prive-autopsies uit te voeren, na de moorden op Michael Brown en Eric Garner (HIER).

Klokkenluider ABC-anchor Amy Robach over Epstein-media-manipulatie…
Nieuwstopvrouw Amy Robach van ABC News en co-presentator van ‘Good Morning America’ bij dezelfde omroep, heeft geopenbaard, dat ze drie jaar geleden een explosief verhaal rondom Jeffrey Epstein had, maar door haar directie gedwongen werd, het verhaal op te schorten. Dat zou zijn gebeurd ná ‘bedreigingen’ vanuit Buckingham Palace.

Robach zei dat ze gesprekken met slachtoffers en getuigen had verzameld, die zowel prins Andrew van Groot-Brittannië als ex-president Bill Clinton ontmaskerden. De woorden van Robach zijn daarover duidelijk: “Wij hadden Clinton – wij hadden alles.”. Deze krachtig openbaring werd getoond in deze video van klokkenluiderssite Veritas van ‘Project Veritas’. Want deze ontboezeming van Amy Robach werd vastgelegd via een ‘hot mic’ in de studio en camera’s die aan het opnemen waren, zónder dat ze het zich realiseerde. Ze besprak het hele verhaal met een producent en de opname is vervolgens gelekt door een anonieme ‘dappere insider’ die ergens bij ABC nieuws werkt..!

En natuurlijk is president Trump er snel bij, als hij bewijs ziet van zijn beweringen dat de Amerikaanse nieuwsmedia onder een hoedje spelen. Dat blijkt het geval te zijn in het kader van de berichtgeving rondom Jeffrey Epstein. Al heel lang weten ingewijden in het Amerikaanse nieuwscircus dat nieuws rondom Epstein wordt en werd tegen gehouden door ‘hoger hand’.. Het verhaal van Amy Robach is daarvan slechts één voorbeeld. Wanneer je naar haar video kijkt hierboven, besef je dat de frustratie van de nieuws-medewerkers héél hoog zit.

Niet alleen omdat hen primeurs worden onthouden, maar vooral omdat op een essentiëlere, diepere laag, hen het werk onmogelijk wordt gemaakt. Hun miljoenensalarissen maken echter dat ze gevangen zitten in hun eigen baan en er vaak, té vaak natuurlijk, het zwijgen toe moeten doen..! Als ze tenminste in dienst wensen te blijven. Maar als het e.e.a. dan naar buiten komt, is dat spekkie-voor-het-bekkie van Trump… Zo ook in dit geval.

Trump heeft ABC News over deze doofpotoperatie rondom de explosieve Epstein-informatie met de grond gelijk gemaakt. President Trump was vernietigend over ABC-nieuws, zoals uit zijn Tweet op Twitter bleek: “Wij hebben geen persvrijheid meer!” Deze Tweet van Trump volgt op rapporten dat CBS-news bracht, dat een werknemer ontslagen was, die naar verluidt deze openbaring van Robach aan de Veritas-klokkenluiderorganisatie lekte.

De jonge producent ontkent de beschuldiging echter met tranen in zijn ogen. “ABC is net zo slecht als de rest van hen. Journalistieke normen zijn vandaag de dag niet meer aanwezig. De pers is zo oneerlijk dat we geen persvrijheid meer hebben”. (HIER)

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 08 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
04 maart 2021
Het is goedgekeurd door FDA , ze moeten stoppen met stoke...
Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
Willekeurige partner