De familie Biden ‘is een criminele organisatie’

Het recente e-mailschandaal rond Hunter Biden laat zien dat de familie Biden een ‘criminele organisatie’ is, die geholpen wordt door de mainstream media. Dat zei de Amerikaanse president Donald Trump tijdens een grote verkiezingsbijeenkomst in Nevada, schrijft Sky News.

President Trump zei dat het schandaal – waarbij Joe Biden, zijn zoon en een corrupte Oekraïense zakenman betrokken zijn – toont dat het Democratische establishment is doorspekt met corruptie.

“In 2016 stemden jullie tegen dit corrupte en afgetakelde politieke establishment. Jullie kozen een buitenstaander als president die het belang van de Amerikanen eindelijk voorop stelt,” zei Trump tijdens de drukbezochte bijeenkomst.

Sluit hem op!

“Joe Biden is altijd een corrupte politicus geweest,” zei hij. “De familie Biden is een criminele organisatie. De corrupte Hillary Clinton is een amateur in vergelijking met de Bidens.” Ondertussen scandeerde de menigte: ‘Sluit hem op!’

Bidens campagne ontkent dat de vicepresident zijn kantoor gebruikte om zakelijke deals te sluiten voor zijn zoon. Uit e-mails die van een laptop van Hunter zijn gehaald, blijkt echter dat hij van plan was om zijn vader – op dat moment vicepresident – voor te stellen aan een directeur van het Oekraïense energiebedrijf Burisma.

Trump ging ook in op de coronapandemie. Hij zei dat het land nu in puin zou liggen als hij naar de wetenschappers had geluisterd. “Nu gaan we als een raket. Kijk naar de [economische] cijfers.”

KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 01 december 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020