De Groene Rekenkamer: Het KNMI – een klimaatalarmist in ’t nauw maakt rare sprongen

Het schiet maar niet op met de opwarming van de aarde, dus promoveren klimaatalarmisten allerlei weer-incidenten tot ‘klimaat’.

Het Andere Nieuws
 

Reacties 1

Dune op zondag 05 december 2021 07:19

Kijk het is vrij simpel, fix je shit. Wees zuinig. Maak er niet zo een spektakel van.. Ik heb te maken met bedrijven die tiefus veel subsidies krijgen voor het zogenaamd doen dat ze zorgen voor het millieu, je moet ze eens horen als ik aangeef geen gratis lease auto te willen hebben (daar krijgen ze ook geld voor, net als telefoons en laptops (dan daarnaast zijn al die toestellen ingesteld op de big five tech bedrijven en daarom lijkt het als of ze van die absurd hoge nummers hebben, met nog wat andere scams) dan ben ik niet meer welkom.

Dan daarnaast moeten mensen niet vergeten dat mens op zich de natuur is. Als wij besluiten de aarde op te blazen met nukes.. Dan worden we gewoon een ster.. Wil niet veel zeggen. Maar ergens hebben we al een ster gemaakt van aarde met al onze verlichting..

Als wij nu in een klap massaal zouden stoppen met vliegen en auto rijden dan is de reactie dat het in een klap kouder wordt.. Willen we dat? Een nieuwe ijstijd kan het gevolg zijn. Dan daarnaast is de natuur (het groeien van planten en bomen) afhankelijk van onze CO2 uitstoot.. En.. Alle nummers die je ziet over CO2 zijn schattingen.. We kunnen dat niet echt fysiek meten, ja direct bij een uitlaat.. Maar niet wat er in de lucht hangt.

Ik kan zo uren door gaan.. Maar zolang er nukes zijn en die worden getest maak het geen reet uit wat de rest van ons doet..

En heel simpel ruim je troep gewoon op.. Niemand wilt in vuil leven.



Nog iets.. Mensen sterven. Deal with it. Zorg goed voor je zelf met enige logica en je zit goed. Laat je niet stressen want ook dat is dodelijk.

Kijk het is vrij simpel, fix je shit. Wees zuinig. Maak er niet zo een spektakel van.. Ik heb te maken met bedrijven die tiefus veel subsidies krijgen voor het zogenaamd doen dat ze zorgen voor het millieu, je moet ze eens horen als ik aangeef geen gratis lease auto te willen hebben (daar krijgen ze ook geld voor, net als telefoons en laptops (dan daarnaast zijn al die toestellen ingesteld op de big five tech bedrijven en daarom lijkt het als of ze van die absurd hoge nummers hebben, met nog wat andere scams) dan ben ik niet meer welkom. Dan daarnaast moeten mensen niet vergeten dat mens op zich de natuur is. Als wij besluiten de aarde op te blazen met nukes.. Dan worden we gewoon een ster.. Wil niet veel zeggen. Maar ergens hebben we al een ster gemaakt van aarde met al onze verlichting.. Als wij nu in een klap massaal zouden stoppen met vliegen en auto rijden dan is de reactie dat het in een klap kouder wordt.. Willen we dat? Een nieuwe ijstijd kan het gevolg zijn. Dan daarnaast is de natuur (het groeien van planten en bomen) afhankelijk van onze CO2 uitstoot.. En.. Alle nummers die je ziet over CO2 zijn schattingen.. We kunnen dat niet echt fysiek meten, ja direct bij een uitlaat.. Maar niet wat er in de lucht hangt. Ik kan zo uren door gaan.. Maar zolang er nukes zijn en die worden getest maak het geen reet uit wat de rest van ons doet.. En heel simpel ruim je troep gewoon op.. Niemand wilt in vuil leven. Nog iets.. Mensen sterven. Deal with it. Zorg goed voor je zelf met enige logica en je zit goed. Laat je niet stressen want ook dat is dodelijk.
Gast
vrijdag 12 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers