By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

De Luciferiaanse achtergronden van Erdogan’s acties in Syrie

Zoals zo vaak schreeuwt Turkije onder leiding van president Erdogan weer moord en brand, dit keer omdat het in Syrië wordt aangevallen.

Er is echter een reden dat Erdogan zonder mandaat Syrië is binnengetrokken en daar is begonnen met wat nu al een holocaust wordt genoemd.

Wat we bij ons in de media vooral zagen waren de grote koppen dat Erdogan de deuren naar Europa wijd open heeft gezet voor Syrische vluchtelingen en deze ook niet langer zal tegenhouden bij de Turkse grens met Syrië.

Nadat een groep van 23 Turkse militairen het leven verloor door bombardementen van Syrië en/of Rusland schreeuwt Erdogan moord en brand en wil hulp van de NAVO omdat hij zegt dat hij wordt aangevallen.

Rusland is er snel klaar mee:

De Turkse militairen hadden niet in het gebombardeerde gebied moeten zijn, zegt het Russische ministerie van Defensie vandaag volgens staatspersbureau RIA.

Erdogan beroept zich nu op artikel 4 van de NAVO waarin staat dat een vergadering met NAVO partners kan worden belegd als de veiligheid van een land in het geding is en waaruit dan misschien wel een beroep op artikel 5 kan volgen, waarin staat dat een aanval op een bondgenoot wordt beschouwd als een aanval op alle NAVO leden, maar dat wordt natuurlijk toch wel lastig als je zelf het land bent dat een invasie heeft uitgevoerd in een ander land en vervolgens de deksel op de neus krijgt. Syrië verdedigt zichzelf met hulp van Rusland.

Het volgende verhaal over de werkelijke achtergrond van wat er gebeurt rondom de Syrische plaats Idlib is afkomstig van Veterans Today, waar ze onder andere het volgende schrijven:

Turkse troepen beschieten dorpen rondom Idlib. Niet met het doel om die dorpen te verwoesten, maar genoeg om ervoor te zorgen dat de mensen die daar wonen geëvacueerd moeten/kunnen worden.

Dan komen de Turkse troepen de mensen die ze net daarvoor hebben beschoten helpen met evacueren, vergezeld van televisieploegen van Reuters, Al Jazeera en anderen.

Deze media geven dan Syrië de schuld voor een humanitaire crisis en hopen dat de NAVO het spel van de Moslim Broederschap zal meespelen tegen Syrië en Rusland. (De Broederschap is in 1929 opgericht door de Britse agent en vrijmetselaar Hassan Al-Banna met maar één doel voor ogen, de islamisering van het Westen.)

En zo komen we bij het werkelijke verhaal en de reden dat Erdogan Al Qaida steunt tegen Syrië en Rusland. Het is de vrijmetselarij die boven alle religies en nationale grenzen staat en volledig wordt gecontroleerd door de bij ons welbekende satanische sekte.

De werkelijke reden volgens Veterans Today dat Erdogen Al Qaida steunt in haar strijd tegen Syrië en Rusland is omdat deze fel gekant zijn tegen Baathisme, een ideoligische beweging die tegen de vrijmetselarij is en populair is in Syrië, net als vroeger ook in Irak onder het bewind van Sadam Hoessein.

Men gaat in er in het algemeen vanuit dat de vrijmetselarij binnen de islam en dan met name de Moslim Broederschap, een vorm van Zionisme is dat wordt gefinancierd vanuit Saoedi Arabië en Qatar. Het Zionisme heeft niets met het Joodse volk te maken, het is een geheim genootschap, ontstaan uit de vrijmetselarij die andere goden aanbidden dan de bekende God van de christenen.

Ieder land dat zich verzet tegen de vrijmetselarij-Rothschild controle, met haar onmisbare centrale bank en schuld slavernij, moet etnisch gezuiverd worden en alsnog tot slavernij gebracht door terroristen, zoals dit gebeurde in Syrië en Irak, voordat ze in staat zijn om “te genieten van de door het Westen gebrachte democratie”.

Volgens Veterans today is Al Qaida onderdeel van de beruchte Schotse rite vrijmetselarij, dezelfde rite die Albert Pike beschouwt als “de vader”. Ook Erdogan behoort bij de Schotse rite en is de sultanachtige voortzetting van de Jonge Turken, waarover wij eerder uitgebreid hebben geschreven.

xxx

Vandaag de dag zijn Turkije en haar vrijmetselaars druk om samen met hun terreurgroepen zoals Al Qaida, een etnische zuivering door te voeren in de provincie Idlib. Soms letterlijk met geweerkolven worden mensen hun huis uit gedreven om voor de camera’s van de gecontroleerde media een “tranenkaravaan” te creëren als toevoeging op de holocaust die al sinds 9/11 aan de gang is in het Midden-Oosten.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 05 december 2020

Jouw account

Chatbox

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
05 december 2020
Zo voorspelbaar. En ja, dat komt hier ook. Overal komt u...
Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
05 december 2020
Heel treurig allemaal 😠
Wanhopige mensen stemmen overal mee in
05 december 2020
goed stuk

Agenda

Alleen maar chaos
  1.   4th dec, 2020 20:00
Protest tegen tradities
  1.   5th dec, 2020
All For Humanrights
  1.   10th dec, 2020 14:00
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020