By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

De overheid is niet het probleem, het is de bevolking

Iemand die niet volledig is gehypnotiseerd kijkt vol verbazing om zich heen en vraagt zich af hoe de nep pandemie in 's hemelsnaam in stand kan worden gehouden.

Want, iedereen met nog één werkende hersencel ziet dat hier een heel andere agenda speelt en toch blijft de volksverlakkerij dag in dag uit doorgaan.

Een relatief klein aantal mensen dat niet door de permanente propaganda van de mainstream media is gehypnotiseerd kan zich eigenlijk niet voorstellen hoe het is om in een dergelijke staat te verkeren. Het probleem is echter wel dat de meesten van ons dagelijks met hen te maken krijgen en dat maakt het er allemaal niet gemakkelijker op.

Dat gevoel heeft ook de auteur Mike Stone die onder andere het volgende schrijft:

Heb jij ook het gevoel dat de strijd die je levert meer is gericht tegen de mensen om je heen dan de pedofiele machtswellustige elite? Je weet over wie ik het heb. De gehersenspoelde mondkapjes dragende vrienden en familieleden die weigeren om de waarheid onder ogen te zien.

De porno kijkende buurman die je iedere dag goeiendag zegt en die sarcastisch reageert als je probeert hem iets te vertellen over politiek.

De collega die je voorzichtig probeert op te voeden, niet te opvallend, want dan geeft hij je misschien aan bij personeelszaken.

Zijn deze mensen je werkelijke vijanden?

Jij volgt deze website en nog vele anderen ook. Je spendeert uren om dingen te lezen, te onderzoeken en te bidden. Jij bent volledig op de hoogte over de stand van zaken in deze wereld en de eindeloze stroom leugens en nepdreigingen waarmee de bevolking van ieder land op aarde wordt gebombardeerd.

En toch als je dit soort onderwerpen probeert te bespreken met mensen om je heen dan kijken ze je aan met een gezicht zonder uitdrukking. Hun ogen worden wazig en je kunt ze als het ware horen denken: “Die is helemaal gestoord”.

Familieleden fluisteren achter je rug en zeggen tegen je ouders, broers of zussen dat je je verstand hebt verloren. Vrienden die je niet meer terugbellen en je emails niet langer beantwoorden. Zijn zij de echte vijanden in je leven?

Iedereen die je tegenkomt draagt maskers, sommigen dragen er zelfs twee. Sommigen dragen er twee én een spatscherm.

het volk is de vijand


Je loopt voorbij een aantal winkels in de buurt. Ieder van die winkels heeft zonder uitzondering een bordje hangen waarop staat dat het dragen van een masker verplicht is. Bij iedere winkel heb je voetafdrukken die aangeven waar je je voeten moet neerzetten. Iedere winkel is gevuld met masker dragende idioten die gehoorzaam en plichtsgetrouw de voorschriften opvolgen als gehoorzame puppy’s.

Zijn zij je werkelijke vijanden?

Als al die mensen net zoveel zouden weten als jij weet, dan zou die nep pandemie snel afgelopen zijn en het leven zou zoveel gemakkelijker en eenvoudiger zijn.

Het ironische is dat wanneer die anderen net zoveel zouden weten als jij ook hun leven zoveel gemakkelijker en eenvoudiger zou zijn. Bijna al hun problemen en uitdagingen waar ze nu mee te maken hebben zouden op slag verdwijnen.

En toch weigeren ze koppig om zelf onderzoek te doen, de waarheid te zien of te erkennen.

Zijn zij de echte vijanden in je leven?

Tot zover Mike Stone.

Als het volk inderdaad onze grootste vijand is, dan heeft het ook weinig of geen zin te protesteren tegen een overheid die werkt in opdracht van Klaus Schwab en zijn satanische medesekteleden. Daar kan je je hoofd stoten zoveel je wil, maar ze lachen je uit en als het even tegenzit sluiten ze je op.

Zolang het volk niet verandert, zal er niets veranderen en is onderstaande plaatje zo ongeveer in grote lijnen wat we kunnen verwachten. Het zijn op zich geen nieuwe punten, want veel zijn benoemd tijdens de installatie van de wereldregering door de paus in 2015. Alleen zijn de werkelijke doelstellingen daar enigszins vermomd in mooie praatjes, maar het hiernavolgende is de vrije vertaling van de doelstellingen voor de komende New World Order. Dit alles is aangevuld met de meer recente ontwikkelingen zoals de geplande Great Reset.

Degenen die onderstaande komende slavernij kunnen voorkomen zijn wij, het volk. Blijf daarom, ondanks alles, toch proberen zoveel mogelijk mensen wakker te schudden uit hun hypnose en hen te laten realiseren dat ook zij slachtoffer zullen worden.

new world order 2030 agenda

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 02 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”
01 maart 2021
Al die mensen die continue wappie roepen zullen erop teru...
Willekeurige partner