De waanzin in ons land door de ogen van lezers (video)

imageNog even en ik mag maar twee scheten op een dag laten, krijg ik een begrenzer op m'n reet.

Het is een gebed zonder einde. Alles maar dan ook alles zal kapot gemaakt worden.

Ken je dat gevoel dat je denkt dat je in een gekkenhuis zit en je op geen enkele manier kunt ontsnappen?

Dat is het gevoel dat veel Nederlanders en Belgen tegenwoordig hebben als ze zien wat er met hun land gebeurt en welke complete randdebielen er aan de touwtjes trekken. Hoewel, randdebielen is een te mooie kwalificatie voor ze, het zijn gekochte psychopaten die ervoor zorgen dat wij het gevoel krijgen dat we levenslang TBS hebben gekregen.

Om dat gevoel te illustreren hierna enkele reacties van lezers (dank!) die niet alleen de waanzin zien van wat er gebeurt, maar ook boos worden en het allemaal meer dan zat zijn.

Hier volgt een eerste reactie van iemand over de idiote bomenkap in ons land:

Hieronder een bericht van een vriend die in het bos woont en zich terecht zorgen maakt.

Vraag me af of Nederland straks nog wel bossen over zal hebben. Het gaat nu wel erg hard.

Kijk zeker de onderstaande video dan wordt het duidelijker.

En teken zeker de petitie tegen bomenkap

P.S. naar mijn mening kan dit allemaal omdat mensen niet meer voor zichzelf opkomen en er geen saamhorigheid meer is waardoor krachten niet gebundeld kunnen worden om dit soort dingen tegen te gaan. De regering neemt dan vanzelf de touwtjes in handen en loopt zo over ons heen en laten zich daarbij gemakkelijk omkopen vanwege commerciële belangen. In dit geval een Zweeds bedrijf die zich gevestigd heeft in Nederland die biomassa maakt van onze bomen.

Hier volgt het bericht van de vriend:

Ik woon nog steeds in een bos maar vraag me al een tijdje af wanneer de rovers van Staatsbosbeheer ook hier zullen toeslaan.

Afgelopen week werd er zonder aankondiging zo'n afgrijselijke machine aangevoerd die bomen zaagt en in een paar handelingen de takken eraf haalt en in stukken zaagt.

Omdat ze zaagden langs een weg die aan ons bos grenst ging ik toch even kijken welke bomen er nu eigenlijk aan de beurt waren. Ze stonden volledig in hun recht want de bomen stonden precies op grond wat onder Staatsbos(wan)beheer valt.

De bomen die het haasje waren vielen wel in ons bos waar ze de nodige schade aanrichtten. Ik kreeg het uiteindelijk haast met een opzichter aan de stok omdat ik in twijfel trok

Of het nu allemaal nodig was en suggereerde dat ze op biomassa uit waren. De bomen waren ziek werd er beweerd. De Letterzetterkever was verantwoordelijk en dat moet worden bestreden.

Het is een gebed zonder einde. Alles maar dan ook alles zal kapot gemaakt worden.

Kwam dit droevige fimpje tegen op YT.

Zal ook wel geblokt worden eerdaags.

Stuur dit filmpje door aan zoveel mogelijk mensen.

Tot zover deze lezer, de volgende bijdrage is afkomstig van Bert die het allemaal spuugzat is:

Jongens jongens, jongens, wat gaat het allemaal rap zeg. De nwo heeft alles in een turbo gezet. Jullie artikel over de landverraders slaat de spijker op zijn kop, Die hele politiek mogen ze van mij vanavond nog in een ravijn storten, wat een achterlijke klimaat hysterie. Ook de commerciële banken gaan het veld ruimen zoals we al eens hebben aangegeven.

Zeg maar dag met je cash.

De paus is ook druk bezig met zijn agenda, wist mensen te vertellen dat alleen Jezus zijn geest is opgestaan en niet zijn lichaam, hoe promoot ik een wereldreligie en draai het christendom de nek om? Social media in Italië in rep en roer om zijn anti-christ uitspraken.

We hadden vandaag ook nog wel een leuke brainstorm sessie over de maximale snelheid van 100 per uur. Hier in het noorden hebben we bijna geen files en gaat 90% van de auto's 130, niet maar 7% zoals de propaganda kanalen op de radio lopen te janken. Tevens rijden de vrachtwagens hier ook massaal 100, niks begrenzer. Hoe gaan we die inhalen? En wanneer gaan we die koerierdiensten met hun nol.com pakkketjes aanpakken, trap die eerst maar eens van de weg, ophouden met die stomme online aankopen.

Of klap zondag alle winkels maar weer eens dicht, probleem ook opgelost. Ik hou op, maak me te druk, last van stikstoferitus. nog even en ik mag maar twee scheten op een dag laten, krijg ik een begrenzer op m'n reet.

En na de begrenzer van Bert, gaan we naar een andere lezer die zijn eigen klimaatplan heeft bedacht:

Tot grote opluchting vernam ik vandaag in het nieuws dat het kabinet het stikstofprobleem nu toch echt serieus gaat aanpakken, want Nederland zit op slot en dat kan zo niet langer.

Ik was al bang dat de regering veel te lang zou treuzelen, maar dat valt erg mee.

Zo gaat de maximumsnelheid op alle autosnelwegen teruggebracht worden naar 100 km/h. De bouw kan zo weer worden vlot getrokken. Volgens de berekeningen dan.

Daar deze maatregel slechts voor de korte termijn effectief is moet er meer gebeuren en zal ook de landbouw worden aangepakt op termijn.

We kunnen dus meer maatregelen verwachten; zoals bijvoorbeeld:

A.

Het terugbrengen van de maximum snelheid naar 0 km/h op alle wegen voor motorvoertuigen. Uiteraard dienen aan alle voertuigen met kentekenregistratie; AA-86, hier uit publieksbelang, hiervan worden vrijgesteld en krijgen ontheffing.

B.

Een totaal vliegverbod voor alle burgers. Ook hier worden alle vliegtuigen met registratie:  PH-GOV uit publieksbelang van vrijgesteld en krijgen ontheffing.

C.

Een totaalverbod op het consumeren van vlees en dierlijke producten, zodat de hele Nederlandse veestapel kan worden opgeruimd. Ook hier worden natuurlijk uit publieksbelang, aan alle staatsbanketten ontheffing verleend.

Talloze andere maatregelen zijn denkbaar zoals een verbod op langer dan 10 seconden douchen, of misschien wel een totaalverbod. Ook zal hier dan uit publieksbelang weer ontheffing worden verleend aan hoogwaardigheidsbekleders en regeringsleiders.

We zullen toch door de zure appel heen moeten bijten om het klimaat en de planeet te redden.

Tot zover de lezers, mensen die keer op keer blijk geven dat ze heel goed in staat zijn om zelf na te denken, iets dat de overheid wil proberen uit te bannen.

xxx

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 29 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Landelijk protest
  1.   29th okt, 2020 06:00

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner