De volgende epidemie: hartproblemen

Na de coronapandemie, gaan we nu blijkbaar de volgende pandemie in. Ze zullen de conflicten in Oekraïne wel gebruiken als afleidingsmiddel. Als u er de laatste tijd een krant op na slaat, lees je het ene bericht na het andere over sportlui en anderen die plotseling in elkaar zakken door hartproblemen. We gaan zeker niet beweren dat dit vroeger nooit gebeurde, maar het is wel opvallend hoe vaak de laatste tijd sportlui onderuit zakken op het veld.

We waarschuwen al lang voor de levensgevaarlijke gentherapie die de MSM het covid-19 vaccin noemt. Net zoals de MSM alle waarheden al 2 jaar onder de mat veegt, doen ze ook hun uiterste best om dit te negeren en minimaliseren.

hart2

Plots kan je door de gekste oorzaken een hartaanval krijgen. Hieronder een kleine bloemlezing:

Heel af en toe verschijnt er eens een bericht dat dan wel de waarheid vertelt

Als je dan gaat zoeken of het verhoogd aantal mensen met hartproblemen iets te maken zou kunnen hebben met de prik wordt dit ontkent of geminimaliseerd. Je vindt wel overal berichten dat je meer kans op een hartaanval hebt als je covid-19 gehad hebt maar dat het slecht in heel uitzonderlijke gevallen is dat dit veroorzaakt wordt door de prik. Net zoals ze al 2 jaar totaal geen rekening houden met de wetenschap toont ook hier de wetenschap aan dat ze staalhard aan het liegen zijn.

Op 25 jan. 2022 verscheen nog deze studie die duidelijk aantoont dat er een verband is tussen de vaccinatie en myocarditis (ontsteking van de hartspier) en dit vooral bij jongere mannen. Had u trouwens tot 2 jaar geleden ooit gehoord van de term myocarditis?

Met studies kan je alles bewijzen. Maar hoe zit het dan in de praktijk?

Er kwamen al gelijkaardige berichten van Amerikaanse verzekeringskantoren en nu is het de beurt aan het Duitse BBK. Die hebben zoÔÇÖn 11 miljoen klanten. 4 ├á 5% van mensen die zich laten vaccineren hebben, moeten nu een medische behandeling volgen voor de bijwerkingen van de vaccinatie. Voor gans de Duitse bevolking zou dit neerkomen op 2,5 ├á 3 miljoen mensen die medische zorgen nodig hebben na hun prik.

Maar tja, we doen het voor een ander h├ęÔÇŽ.

De MSM kennende gaan ze het stijgend aantal mensen met hartproblemen wijten aan de stress en angst die mensen hebben door de situatie in Oekraïne.

wakkernieuws.be
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 28 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers