De waarheid is een dodelijk gif voor de elite (video)

Wanneer een wetenschapper wordt vermoord die op het punt staat iets belangrijks te ontdekken over het coronavirus, dan worden degenen die dat vreemd vinden onmiddellijk bestempeld als complotter.

Dat alles in een wereld waar echte wetenschappers aan de lopende band de mond wordt gesnoerd en in meer gevallen dan je zou denken, is dat voorgoed.

image


Niet alleen voor ons mensen is het een strijd van erop of eronder, maar ook voor de satanische elite in de achtergrond die nu proberen de permanente slavernij van de mensheid er doorheen te drukken.

Hoe echte wetenschappers de mond wordt gesnoerd hebben we gezien in het geval van Dr. Judy Mikovits. Dit, omdat zij integer is, werkt voor het welzijn van de mens in lijn met haar eed "do no harm" en alleen al daardoor een groot gevaar van de gevestigde orde.

Een gevestigde orde waar het naast het streven naar een New World Order, gaat om patenten en enorme sommen geld met het unanieme doel een groot deel van de mensheid uit te roeien en de rest tot slaaf te maken in het nieuwe normaal van de Hunger Games maatschappij.

Gelukkig beginnen er steeds meer mensen, waaronder artsen, in te zien dat we hier te maken hebben met een enorme hoax en zal er een moment komen dat er een omslagpunt wordt bereikt. Dat is het punt waar we naar moeten streven en hoe meer mensen de waarheid kennen des te eerder zal dat punt worden bereikt. 

Want, niemand wil eindigen als de man op de volgende afbeelding:

xxx

Omdat het nu een "alles of niets" strijd is zullen er ook slachtoffers vallen. Dat zijn vaak wetenschappers die iets hebben ontdekt of kennis hebben over iets dat het officiële verhaal volledig onderuit kan halen.

Deze komen dan vaak op miraculeuze wijze om het leven, waarbij niemand verder vraagtekens mag (durft te) zetten, omdat dit door de mainstream media (MSM) al bij voorbaat tot complottheorie wordt verheven.

Zoals we dat deze week zagen:

Professor (37) vermoord die ‘op het punt van coronadoorbraak stond’. Een Chinese toponderzoeker van de universiteit van het Amerikaanse Pittsburgh is zaterdag in zijn eigen woning doodgeschoten. De 37-jarige Bing Liu stond volgens zijn werkgever op het punt ‘heel belangrijke ontdekkingen’ over Covid-19 te doen.

In een verklaring beschrijven Bing Liu’s collega’s hem als ‘een uitstekende onderzoeker’ die ‘op het punt stond zeer belangrijke bevindingen te doen’ om de mechanismen van het coronavirus te begrijpen.

Dan volgt er een of ander onzinverhaal over hoe Bing Liu toevalligerwijze met meerdere schoten om het leven is gebracht door een jaloerse dader in een gecompliceerde liefdesaffaire die dan vervolgens met één kogel een einde maakt aan zijn eigen leven.

De MSM doet vervolgens wat hen wordt opgedragen, stellen geen enkele kritische vraag bij deze moord en komen niet verder dan het volgende lamlendige bericht:

De gewelddadige dood van Liu is op sociale media voer voor complotdenkers. Vooral op het in China populaire platform Weibo suggereren gebruikers dat het onderzoek Liu in gevaar heeft gebracht. Global Times, een website die is gelieerd aan de Chinese staatsmedia, publiceerde zelfs een artikel over verschillende speculaties over Liu’s dood.

Keer op keer blijkt tijdens deze “coronacrisis” dat de MSM het werktuig zijn van de machten achter de schermen die ervoor moeten zorgen dat de hoax in stand blijft en dat iedereen die wel kritische vragen stelt bij ongewone gebeurtenissen, onmiddellijk wordt gelabeld als een complotter.

Zeker is dat de journalisten van de MSM later hun kinderen niet recht in de ogen kunnen kijken en ook geen antwoord kunnen geven op de vraag wat zij hebben gedaan om de ramp te stoppen die de mensheid heeft getroffen. Niet in de vorm van een virus, maar in de vorm van een ultieme machtsgreep door een satanische sekte.

Hieronder een korte video met daarin een interview van George Noorey van het bekende radiostation Coast to Coast met onderzoeker Steve Quayle. Deze heeft al jarenlang een dossier met daarin allemaal bizarre en ongewone sterfgevallen van wetenschappers die allen op een vergelijkbaar punt stonden als professor Liu hierboven.

In de loop der jaren is zijn dossier uitgegroeid tot 100 dode wetenschappers die allen zijn vermoord omdat ze een bedreiging vormden voor het officiële verhaal.

Ze zijn koelbloedig vermoord door een satanische sekte die vindt dat zij de opperwezens van deze planeet zijn en eenieder die niet bij hen hoort, de status heeft van vee. Vee, dat zonder enige gewetenswroeging mag worden vermoord, graag zelfs.

Ondanks dat ze klokkenluiders vermoorden, is het absoluut noodzakelijk dat de waarheid naar buiten komt, want als er één ding is dat voor hen dodelijk is, dan is het de waarheid.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties 1

Gast - wil op dinsdag 12 mei 2020 14:31

Get up stand up

Get up stand up
Gast
donderdag 24 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner