De waarheid over Event201

Het scenario in Event201 is dat een Coronavirus uitbraak 65 miljoen slachtoffers maakte in 18 maanden. Dit omdat het coronavirus een wereldwijde pandemie werd. Echter, het Event201 was niets meer en niets minder dan een Pandemie-Training / Oefening. Dat dit zich afspeelde vlak voor 2019-nCoV uitbrak is PUUR TOEVAL. En dat het scenario ook in grote lijnen hetzelfde LIJKT te zijn, is PUUR TOEVAL. Wuhan heeft hier NIETS mee te maken.

Helaas zijn er mensen die er een eigen draai aan geven, waardoor Johns Hopkins Center for Health Security zich genoodzaakt zag om een verklaring af te leggen. Deze kun je hier lezen: http://www.centerforhealthsecurity.org/newsroom/center-news/2020-01-24-Statement-of-Clarification-Event201.html

Het is wel interessant om te kijken, want het schets een VERZONNEN scenario over een HYPOTHETISCHE Coronavirus uitbraak. Dat het dan toch de zelfde grote lijnen heeft, komt gewoon omdat dit type uitbraken altijd eenzelfde grote lijn volgt. Ze hebben de OEFENING gewoon goed opgezet.

Een samenvatting van 10 minuten zie je hier:

De hele serie van 5 video's kun je zien door hier te beginnen met deel 1: 

 Bron: malthon.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 10 april 2020

Laatste reacties....

Willekeurige partner