Michael Pilarczyk heeft vragen over corona: ‘Zit er een veel groter plan achter deze poppenkast?’

Michael Pilarczyk, bekend van radio en tv, heeft de rode pil genomen. Hij zit met veel vragen over de coronapandemie.

De bestsellerauteur schrijft op LinkedIn:

Heb jij ook vragen? Batman in China at een vleermuis en daardoor ging de wereld op slot? De wereldeconomie stort in een diep zwart gat. Overheden (wie zijn dat eigenlijk en wie zitten daar achter?) toveren triljoenen miljarden uit het niks, waar komt dat geld vandaan? Geld lenen maakt de lener in elk geval afhankelijk, met handen en voeten gebonden. De vraag is van wie dit nieuwe geld afkomstig is? Hadden ze dat soms op een spaarrekening staan? Of printen ze het zelf? Of is er een onbekende rijke weldoener met een dure naam als Rothschild of Rockefeller? Geen idee, maar als er zoveel geld uit het niks kan worden getoverd, is het dan nog wel iets waard? Of is geld een illusie en is de enige waarde het geloof dat wij erin hebben?

En nog meer vragen: “Wat is Event 201? Wat is ID2020? Zit er een veel groter plan achter deze poppenkast? Of zijn dat gedachten die te ver gaan?”

Pilarczyk merkt op dat de video van Event 201 vrijwel dezelfde nieuwsbeelden laat zien die wij de afgelopen weken op ‘het nieuws’ zagen.

Volgens minister Hugo de Jonge mogen grote bijeenkomsten pas weer doorgaan als er een vaccin is. De voormalig Radio538-dj vraagt zich af waarom zoveel bedrijven in alle haast een vaccin ontwikkelen. “Is het waar dat we blijven opgesloten achter onzichtbare tralies tot iedereen verplicht een spuitje krijgt? Kan er ook een chip in zo’n vaccin zitten?”

Hij benadrukt dat de farmaceutische industrie, die de vaccins maakt, ‘na wapenhandel, oorlogje spelen en olie, de grootste money maker ter wereld is’. “Zeven miljard vaccins maken, dat is handel, toch?”

Artikel uit 1989: ‘Vaccin tegen corona veroorzaakt nieuwe ziekten’

Pilarczyk likete ook een bericht met een krantenartikel dat in 1989 in het Agrarisch Dagblad verscheen over een vaccin tegen het coronavirus. Daarin staat:

Het vaccineren van kippen tegen het coronavirus brengt een potentieel gevaar met zich mee. Het vaccin bestrijdt de op dat moment optredende ziekte wel, maar het is waarschijnlijk ook de oorzaak van een nieuw virus, dat binnen twee tot drie jaar de kop opsteekt. Het vaccin wordt namelijk gemaakt van levend virus, dat in staat blijkt om zijn genetisch materiaal te veranderen en genetisch materiaal van buiten op te nemen. Het kan zo een geheel nieuw virus vormen, met nieuwe ziektebeelden. Deze opmerkelijke en verontrustende conclusie trekken wetenschappers bij de afdeling diergeneeskunde van de Rijksuniversiteit in Utrecht, uit onderzoek dat daar de afgelopen jaren gedaan is.

Verderop in het artikel zegt een Utrechtse wetenschapper op het gebied van het coronavirus, die nauw bij het onderzoek betrokken was, dat inentingen tegen het coronavirus in feite niet afdoende zijn om het de wereld uit te helpen. “Het virus verandert gewoon en na twee tot drie jaar moet je weer een nieuw vaccin maken tegen een nieuwe variant.”

Hoor ik daar een kassa rinkelen?

Coronavaccin besmet apen met corona

De Oxford-universiteit, die het coronavaccin ontwikkelt, stuit nu al op tegenslagen. Experts waarschuwen dat het vaccin mogelijk niet kan voorkomen dat mensen besmet raken, schrijft de Daily Mail. Tijdens klinisch onderzoek bij apen raakten alle dieren besmet met het coronavirus. Hieruit blijkt dat de behandeling, waar de Britse overheid al 90 miljoen pond in heeft geïnvesteerd, de verspreiding van het virus mogelijk niet stopt.

Trump neemt hydroxy en zink

De Amerikaanse president Trump zet ondertussen liever in op andere behandelingen. Hij onthulde dat hij zelf uit voorzorg hydroxychloroquine en zink neemt tegen het coronavirus. Hij zei dat hij toestemming heeft gekregen van de arts van het Witte Huis om de middelen in te nemen. “Het zal je verbazen hoeveel mensen hydroxy nemen,” zei hij tegen journalisten.


Eén van de artsen die het voorschrijft is Anthony Cardillo uit Los Angeles. “Mijn patiënten waren heel erg ziek en na 8 tot 12 uur waren ze zo goed als symptoomvrij.”

Cardillo zei dat hydroxy in combinatie met zink een ‘kanaal’ opent waardoor het mineraal cellen kan binnengaan en kan voorkomen dat het virus zich vermenigvuldigt.

Vond je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook

© Copyright (c) NineForNews.nl

NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner