De wetenschap van angst: hoe de elitisten het gebruiken om ons te beheersen

Angst is een van de krachtigste instrumenten waarover de elites beschikken. Met behulp van de reguliere media kunnen politici en anderen die wereldoverheersing willen. In een mum van tijd kunnen ze angst in het publiek brengen, waardoor ze gemakkelijk te manipuleren en te beheersen zijn.

Aristoteles zei ooit: “Hij die zijn angsten heeft overwonnen, zal werkelijk vrij zijn.” Angst is een krachtig wapen en wordt de afgelopen maanden wereldwijd gebruikt. Mensen hebben aangetoond dat zodra ze door de media wordt verteld dat ze een bang leven in hun huis moeten leiden, ze zich daaraan zullen houden om ‘veilig te blijven’. Of het virus echt is of niet, daar gaat het niet om. De elitisten moeten het publiek constant in paniek houden om ze te beheersen. Onbevreesde en medelevende mensen zijn onmogelijk te beheersen.

Helaas, maar niet verwonderlijk werd de propaganda in scholen geïnjecteerd om kritisch denken te elimineren.

Op school leerden we op bepaalde manieren denken. Ze leerden ons wat we moesten denken, maar niet hoe we ons denken moesten ontwikkelen. En iedereen heeft hetzelfde geleerd. Als we anders dachten dan onze klasgenoten, zouden leraren ons vertellen dat we slechte studenten zijn. Ze zouden ons slechte cijfers geven en ons zelfs van school sturen. Daarom leerden we als studenten ons denken te compromitteren om met problemen weg te komen. –De gebonden geest

De andere harde waarheid die de meesten niet graag willen horen, is dat als je nog steeds vastzit in het linker vs. rechter paradigma, je er nog niets van hebt begrepen. Links versus rechts bestaat alleen om ons de illusie van keuze te geven. Het is tijd om ons af te vragen wat we zijn geprogrammeerd om te denken, en het zou daar moeten beginnen. De angst om niet de juiste kandidaat te kiezen, zet mensen ertoe aan om elk jaar op peilingen te stemmen om op het kwaad te stemmen. (Het minste van twee kwaden is nog steeds slecht.) Politici worden gekozen door de massa te overtuigen door angst te gebruiken, terwijl journalisten de publieke opinie beïnvloeden door de geest van mensen te terroriseren.

Angst is het beste wapen van alle grote manipulatoren. Het kan mensen ertoe aanzetten om iets te doen, hoe onzinnig het ook is. Neem bijvoorbeeld de COVID-19-zwendel. Mensen zijn nog steeds doodsbang voor een virus waarvan zelfs de regering heeft toegegeven dat het niet erger is dan de griep. Waarom? Omdat de media, de schoothond van de regering, hen vertelt dat ze nog steeds bang moeten zijn. De elites hebben geleerd de emoties van het publiek in hun voordeel te manipuleren. Met wereldwijde mediabedrijven die worden bestuurd en beheerd door de elite, kunnen ze die angst vrij gemakkelijk versterken. Zet het nieuws aan, open een krant en je zult dit zien.

Ons is echter geleerd wantrouwend te zijn tegenover de geest en onze gedachten. Dit is met opzet gedaan en is door de samenleving voortgezet door de elite van deze wereld die de kracht van het denken en de aard van de geest begrijpt. In feite hebben de meesten van ons een lange periode van geestprogrammering doorgemaakt sinds we geboren zijn om onze geest van zichzelf te scheiden, zodat het deze waarheid niet kent of ervaart. –Met één adem

Gehoorzamen. Dat is de naam van de controlegame. En beheerst ben je als je niet herkent hoe aangeboren krachtig, creatief en veilig je werkelijk bent. Dit leven is niet alles wat je bent, maar het is alles wat je hebt geleerd te geloven.

Onze emoties zijn energie en ze hebben allemaal een frequentie. Hoe dichter je bij de bodem bent, hoe gemakkelijker het zal zijn om je te manipuleren om te gehoorzamen en tirannie na te leven.

Zoals David Icke zei in een nu verboden YouTube-video:

“‘ Ik ben krachtiger dan zij en ze WETEN HET. ’En binnen enkele minuten na het einde van het interview bewezen ze me gelijk. Hier zijn ze, deze cultus die ik zal uitleggen, die de reguliere media beheersen, mijn God, was dat duidelijker dan de afgelopen weken? ‘ –SHTFPlan (de video in dit artikel is verwijderd en dit artikel heeft een schaduwban gekregen.)

Icke besprak de gemakkelijke manier om “de sekte” te verslaan zoals hij het noemt, de elitairen, de regering, de gevestigde orde, degenen die je willen beheersen en je tot slaaf willen maken. Hij zegt dat leven in mededogen en liefde en het doen van het juiste en morele ding de val van de heersende klasse zal zijn.

Bevrijd jezelf door een leven zonder angst te leiden. Ga kritisch nadenken. Vraag je af wat je is verteld. Geloof dat je krachtig bent omdat je dat bent. Zoek niet langer naar anderen voor antwoorden en kijk naar jezelf. Vind wat bij je resoneert en spreek je waarheid.

Droom

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties 1

Gast - Alondra op donderdag 06 augustus 2020 04:22

Ik heb mijn GEPROGRAMMEERDE ATM-KAART gekregen
neem het maximum van $ 5.000 per dag gedurende maximaal 30 dagen op via (wesleymarkhackers@gmail.com).
Ik ben hier zo blij mee omdat ik het heb gebruikt om $ 150.000 te krijgen en al mijn rekeningen te betalen.
Hij HERSTELT ook VERLOREN BITCOINS. je bent misschien je bitcoin kwijtgeraakt door wanbeheer of hacken.
Neem nu contact met hem op voor een oplossing.

e-mail: wesleymarkhackers@gmail.com

whatsapp: +16315383658

Ik heb mijn GEPROGRAMMEERDE ATM-KAART gekregen neem het maximum van $ 5.000 per dag gedurende maximaal 30 dagen op via (wesleymarkhackers@gmail.com). Ik ben hier zo blij mee omdat ik het heb gebruikt om $ 150.000 te krijgen en al mijn rekeningen te betalen. Hij HERSTELT ook VERLOREN BITCOINS. je bent misschien je bitcoin kwijtgeraakt door wanbeheer of hacken. Neem nu contact met hem op voor een oplossing. e-mail: wesleymarkhackers@gmail.com whatsapp: +16315383658
Gast
vrijdag 18 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner