De WHO als boevenbende..?!

De president van Madagaskar, Andry Rajoelina, heeft -naar verluidt- een verklaring afgelegd, dat de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie, hem het lieve sommetje van US$ 20.000.000 heeft aangeboden, om ‘een ​​beetje gif toe te voegen’ aan hun remedie tegen het coronavirus, aangezien de Europeanen hun remedie inmiddels hebben gehackt. Andry Rajoelina hierover: “Mensen zijn waakzaam, door de Wereldgezondheidsorganisatie te wantrouwen, een organisatie waar wij ons ook bij hebben aangesloten. Mensen denken dat deze mensen ons zal helpen, is er om Afrikanen te doden.

Mijn land, Madagaskar, heeft een remedie voor coronavirus gevonden, maar de Europeanen hebben me een voorstel gedaan van $ 20.000.000 om gifstoffen in deze remedie te stoppen om mijn Afrikaanse vrienden te doden die het zullen gaan gebruiken. Ik vraag alle Afrikanen om hun coronavirus-vaccin niet te gebruiken, want DAT IS DODELIJK.

Kom naar Madagaskar, jullie die ziek zijn, mijn land staat klaar om je met enthousiasme te ontvangen, onze remedie is in de gele kleur, koop die groene kleur niet, die van de groene kleur komt uit Europa. De Europeanen hebben onze remedie gehackt, ze hebben vergiftigingen geplaatst, om alleen de Afrikanen te doden zoals ze wilden met de vaccins waar we tegen protesteren.”

Hij voegde daaraan toe: “Deel dit bericht alsjeblieft omdat het dringend is, ze hebben ons medicijn gehackt, ik wil dat alle Afrikanen het weten, bewaar dit bericht alsjeblieft niet, deel het!” Wel aldus doen wij hier op de site. Dit verhaaltje zal zéker nog een stevig staartje krijgen. Ondertussen vrezen we voor het leven van deze president..!

De WHO als boevenbende..?!

Madagaskar heeft een drankje gelanceerd dat een remedie zou zijn, om een coronavirusinfectie te voorkomen en zelfs te genezen. De president van het (ei)land Andry Rajoelina lanceerde het product op maandag 20 april in Antananarivo en dronk een fles van deze drank, die ‘Covid Organics’ of CVO wordt genoemd. Het eigen onderzoekslaboratorium ‘Institut Malgache de Recherches Appliquées’ (IMRA), produceerde de drank van de plaatselijke plant, Artemisia Annua of zoete alsem. Het is een groene bladplant die een opvallende geur afgeeft en ook al wordt gebruikt voor de bestrijding van malaria.

In dat opzicht is de vergelijking met het middel ‘Chloroquine’ opvallend. Dit decennia-oude medicijn wordt ook al gebruikt tegen malaria en blijkt OOK Corona te kunnen bestrijden. Artemisia Annua, of zoete alsem, is een van oorsprong Chinese plant. Het bevat de bloedzuiverende stof artemisinine. Het is die stof die heel goed blijkt te werken tegen malaria, de meest voorkomende en dodelijke ziekte in Afrika.

Als mensen malaria hebben gekregen, kun je er met het drinken van zes koppen bijvoetthee per dag vanaf komen. Sneller en beter dan met de voor velen vaak onbetaalbare malariamedicijnen! Het middel werkt ook preventief en met de inname kan men grapefruitsap erbij drinken, dat -zo blijkt- de werking versterkt. Een mooie bijkomstigheid is, dat Artemisia prima kan groeien in gebieden waar de malariamug actief is. Wat is er mooier dan de natuur te gebruiken om te kunnen genezen, zou je zeggen.

Maar het is ook een Corona-virus-wonderdrank..
President Rajoelina meldt dat deze CVO-drank effectief is tegen het virus, omdat het het immuunsysteem van het lichaam versterkt. In een tweet zei hij dat de drank gratis zal worden uitgedeeld aan de meest kwetsbare landgenoten en tegen zeer lage prijzen aan anderen zal worden verkocht. Daarbij is de president duidelijk over de doelstelling van de verkoop: “Alle winst van de verkoop van het product, zal worden gedoneerd aan het IMRA-instituut, om verder wetenschappelijk onderzoek te financieren. Laten we geloven in ons vermogen om het hoofd te bieden en vooruit te komen.”

Dit IMRA heeft inmiddels -sinds de oprichting- al meer dan 50 producten ontwikkeld, doordat het de traditionele geneeskunde van het land combineert met de moderne wetenschappelijke inzichten. Madagaskar verklaarde een nationale noodsituatie, nadat de eerste bevestigde Corona-gevallen op 20 maart tevoorschijn kwamen. Onder deze noodtoestand werden grote steden als Antananarivo, Fianarantsoa en Toamasina opgesloten. Inmiddels heeft president Rajoelina verordonneerd dat een aantal beperkingen versoepeld kan worden, met name ook in deze genoemde grote steden.

De bizarre en MISDADIGE handelwijze van de WHO..
Hebben we twijfel aan de keiharde uitspraak van deze president Rajoelina inzake de poging van de WHO, het Corona-drankje onklaar te maken, voor een bedrag van US$ 20 miljoen..? Nee, waarom zou deze man een dergelijke heftige uitspraak doen. En bovendien past het misdadige gedrag van de WHO in haar opstelling rondom de ontwikkeling van het CVO-drankje.. Eerder hadden gezondheidsfunctionarissen van Madagaskar, de WHO al de pan uitgeveegd, door deze organisatie te verwijten, geen enkele interesse te tonen voor deze remedie.

“Als we een Europees land waren geweest, die deze remedie hadden ontdekt, dan zou dat met veel minder twijfel zijn omarmd. Wat is er mis met deze drank gebaseerd op een natuurlijke basis?” hadden deze gezondheidsambtenaren gemeld. Dit was echter VOOR de verklaring van de president over de poging tot omkoping. En natuurlijk hadden de WHO-lieden niet gerekend met het FEIT dát de president uit de school zou klappen.. De grote farmaceutische bedrijven ACHTER DE WHO hebben natuurlijk een broertje dood aan een natuurlijke remedie. Die valt immers niet of nauwelijks te patenteren..!!

Inmiddels hebben Equatorial Guinea, Guinea-Bissau en Nigeria al bestellingen gedaan voor dit drankje. Andere landen zijn zéér geïnteresseerd, waaronder Tanzania. De WHO had eerder aan president Rajoelina laten weten dat Artemisia zou kunnen leiden tot een remedie tegen het Corona-virus. Maar er moest dan getest en getest worden. Hierdoor komt het middel dan ook terecht in de ratrace voor de ontwikkeling van een vaccin. Maar er komt van veel kanten hulp. Zo meldde de Zuid-Afrikaanse minister voor Volksgezondheid, Zweli Mkhize, dat zij Madagascar bij willen staan met wetenschappelijk onderzoek. “Onze wetenschappers kunnen bijstaan in het onderzoek naar de werking van CVO.”

Over legaal en illegaal kunnen we boeken volschrijven. Corrupt wetenschappelijk onderzoek, dat medicijnen goedkeurt, die helemaal niet verkocht zouden mogen worden. En natuurlijke middelen, zoals Marihuana, dat een bewezen middel is tegen veel kwalen, dient als drugs te worden gekwalificeerd.

Maar de uiterst negatieve houding van de WHO bleef opvallen, zeker in het kader van de nu bekend geworden omkooppoging..! De WHO-mantra bleef afgedraaid worden: “Het middel is nog niet getest en kan niet bogen op gepubliceerde medisch-wetenschappelijke studies..” Maar voor een natuurlijk middel, is deze goedkeuring natuurlijk helemaal niet nodig. Iedereen is vrij een natuurlijk middel te slikken; sterker nog: deze natuurlijke middelen worden ALTIJD gemeden, wanneer het gaat om goedkeuring door ‘officiële medische instanties’.

Officiële organisaties en de ‘moderne geneeskunde’ wil kennelijk de handen niet branden aan natuurlijke middelen, die vaak eeuwenlang hun werking hebben bewezen. Maar… deze houding komt voort, uit decennia-lange haatcampagnes tegen natuurlijk middelen en homeopathie, gefinancierd door de cowboys van Big Pharma.. Hun wereldwijd gepatenteerde medicijnen, zijn ironische genoeg vaak gebaseerd op natuurlijke middelen. Door een kleine, onbeduidende verandering in de moleculaire structuur van dat natuurlijke middel, kunnen farmaceuten het middel dan patenteren en er miljarden aan verdienen.

Voor de directeur van WHO-Africa, Matshidiso Moeti, dient dit natuurlijke middel CVO, door een serie van klinische studies te gaan, teneinde een wetenschappelijke fundament te leggen onder de claims van dit middel. Over de omkooppoging van de WHO om een gif toe te voegen, zoals de president van Madagaskar meldt, doet hij geen uitspraken..

Volgens ingewijden zouden de VS al steun hebben toegezegd.
Dit zou dan gaan, in de vorm van het beschikbaar stellen van fondsen voor de verdere ontwikkeling van deze COVID-19-kuur. Ook al heeft deze de steun van de WHO niet gekregen. De VS-ambassadeur in Madagaskar, Michael Pelletier, zei in een interview, dat de Amerikaanse regering Madagaskar met US 2,5 miljoen zal sponsoren. Daarbij meldde hij ‘dat de toezegging van deze steun, het volk ten goede dient te komen, bij het verwerven van verdere inzichten’. Het is ook duidelijk dat lokale Duitse, Deense en Amerikaanse bronnen hun inspanningen hebben gecombineerd, om analyses uit te voeren, inzake de geneeskrachtige werking van Artemisia in relatie tot genezing van en/of preventie tegen het virus.

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner