Deportatie werd gestopt door deugmensen – Het slachtoffer: “Hoe kunnen jullie in hemelsnaam een verkrachter verdedigen?”

De Somalische man nam in 2007 deel aan een groepsverkrachting van een 16-jarig meisje in het Verenigd Koninkrijk. Door te schreeuwen en zich te verzetten, bracht hij de andere passagiers in het vliegtuig eraan toe om te scanderen dat de deportatie gestopt moest worden. Uiteindelijk gaf de politie het op en leidde hem uit het vliegtuig.
Foto: Deportatie mishandelaar en verkrachter Ahmed wordt door deugmensen gestopt. © Daily Mail / YouTube

Yaqub Ahmed was een van de vier mannen die gearresteerd waren voor betrokkenheid bij de groepsverkrachting. Samen hebben ze het slachtoffer naar een appartement meegelokt door te beweren dat haar vriendin daar was. In het appartement werd ze herhaaldelijk verkracht en geslagen.

Hij zou worden gedeporteerd naar Somalië, maar na geschreeuw en verzet tegen zijn deportatievlucht grepen veel passagiers in om de deportatie tegen te houden.

Deugmens werd door bende op brute wijze beroofd en mes op de keel gezet: “Ik heb voornamelijk medelijden met hen”

Een passagier benaderde Ahmed en zei toen tegen zijn medereizigers: “Hij zegt dat ze hem scheiden van zijn familie, zijn familie is hier!”. De passagiers scandeerden vervolgens “Haal hem uit het vliegtuig!”, met iemand die schreeuwde “Je bent vrij man!”, totdat veiligheidsagenten het uiteindelijk opgaven en Ahmed uit het vliegtuig leidde.

Het slachtoffer zei over de acties van de passagiers:

“Hoe kon je een verkrachter verdedigen? Hoe kon je ingrijpen? Hij zat in de handboeien, hij werd het land uitgebracht… wie zijn jullie om je te bemoeien met de rechtspraak? Denk je dat dat een paniekschreeuw was? Probeer de kreten die ik krijste maar eens voor te stellen. Hoe meer ze voor hem opkwamen, hoe meer hij schreeuwde. Het is als een kind met een woedeaanval, hoe meer aandacht je dat kind geeft, hoe erger hun geschreeuw wordt”, zegt ze.

Het slachtoffer is van mening dat de politie zijn taak had moeten uitvoeren en de verstorende passagiers zou hebben moeten dreigen uit het vliegtuig te verwijderen.

Bron:
Victim of Migrant Gang Rapist Speaks Out after Passengers Stop Deportation

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 06 december 2019

Jouw account

Laatste reacties....

Niburulezer uit trein gezet
06 december 2019
Vaag verhaal
NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
05 december 2019
Ja joh,want er is nog geen ellende genoeg. 😩

Updates

Pinned Items
Recent Activities
  • Deborah Dogan is nu vrienden met Theo
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Zoeken