Destabilisatiepoging? Nederlandse gevangenissen stromen leeg door coronaplandemie

Nederlandse gevangenis

© ANP

Nederlandse gevangenissen stromen langzaam leeg door de coronacrisis.In een aantal strafinrichtingen is nog maar de helft van de cellen bezet.Gedetineerden worden vervroegd vrijgelaten en veroordeelden die hun straf nog moeten uitzitten krijgen uitstel.

Volgens meerdere bewaarders, met wie De Telegraaf sprak, liggen grote delen van de justitiële keten stil waardoor er amper nieuwe gevangenen bijkomen. Het gaat volgens de Raad voor de Rechtspraak om duizenden zaken per week die niet meer volgens de oorspronkelijke planning worden behandeld.


Commentaar:Wat voor gevangenen worden er precies vrijgelaten en zitten er gewelddadige personen tussen? Als dat het geval is, dan lopen we als samenleving nog meer gevaar. Wat als de economische crisis ernstiger wordt en mensen honger gaan lijden?

Wat gebeurt er nu met daders die mensen doodsteken, mogen zij ook straks hun proces thuis afwachten?

Overal ter wereld worden gevangenen massaal vrijgelaten. De maker van onderstaande video vraagt zich af of er wellicht plek in de gevangenissen moet bijkomen voor dissidenten die het niet eens zijn met de wereldwijde totalitaire regimes waarmee we nu te maken hebben.

Ondertussen worden onschuldigen in lockdown vastgehouden en beboet als ze de regels 'overtreden' terwijl schuldigen worden vrijgelaten en zoals het zich laat aanzien, carte blanche krijgen om nog meer chaos te veroorzaken.

© Signs of Times

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner