EU-plan om deze winter vaccinatiepaspoorten in te voeren – vanaf 2018

Officieel is het vaccinpaspoort van de EU een gevolg van de coronapandemie, maar wat de machthebbers zelden zeggen, is dat de Europese Commissie al in 2018 een routekaart heeft opgesteld voor de invoering van een vaccinpaspoort in de hele EU in 2022.

In 2018 besloot de Europese Commissie om een ​​”routekaart voor versterkte bescherming tegen door vaccinatie te voorkomen ziekten” goed te keuren. Het plan begint met propagandamaatregelen in 2018 en eindigt met een wet op vaccinpaspoorten in 2022.


© Europese Commissie

De Commissie was van plan tussen 2019 en 2021 een haalbaarheidsstudie uit te voeren om de mogelijkheid te meten om een ​​”gezamenlijk vaccinpaspoort” in te voeren, aldus Fria Tider.

De haalbaarheidsstudie omvatte opiniepeilingen om erachter te komen of van EU-burgers kan worden verwacht dat zij zouden accepteren dat de EU zich zou bemoeien met welke vaccins zij al dan niet hebben genomen.

In het geval van tegenstand van de bevolking in een lidstaat, zou de Commissie “richtlijnen” presenteren om de lidstaten te helpen propaganda te produceren met het oog op de “bestrijding van scepsis over vaccins” in die lidstaat. Volgens de routekaart zou de propaganda “aan de behoeften van elke lidstaat worden aangepast”.

Als uit de haalbaarheidsstudie blijkt dat het project haalbaar is, zou de Commissie tegen 2022, het laatste jaar van het tijdschema, een wetsvoorstel indienen voor een “gemeenschappelijk vaccinpaspoort” voor alle EU-burgers.

Het vaccinpaspoort is echter iets minder vergaand dan het door de EU ingevoerde vaccinpaspoort vanwege covid-19. Dit laatste paspoort is beperkt in de tijd en alleen geldig tussen 1 juli 2021 en 30 juni 2022.

Ondanks de naam was het officieel niet de bedoeling dat het EU-vaccinpaspoort uit 2018 een reisvereiste zou zijn, ook al zou het er makkelijk in omgezet kunnen worden. 

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 18 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers