Dikke middelvinger naar Iran door Trump

Trump stuurde een tweet uit in het Farsi, die tweet was zo'n enorme hype dat het direct de meest populaire tweet ooit is in het Perzisch. We wisten het al langer: als Trump een tweet de wereld ingooit dan zijn de rapen gaar. Trump toont solidariteit met de onderdrukte Iraniërs, en ziet liever vandaag dan morgen de islam-fascistoïde regering vallen!

Terwijl de Democraten hier en daar nog rouwen om de gevallen generaal Soleimani, bekommert Trump zich liever over het onderdrukte volk in Iran. De demonstraties zijn in volle gang, en worden met harde hand aangepakt. Trump acht het nodig om juist die mensen een steuntje in de rug te geven! 

Met het anti-Amerika sentiment valt het wel mee, tuurlijk het overgrote merendeel van de samenleving gelooft nog in de fabels van de Ayatollah; maar een groeiende groep tegenstanders heeft er helemaal genoeg van.

Ondertussen gaat Trump gewoon door met zijn eigen aanpak, en voor nu met succes. De westerse media is in grote getallen 'flabbergasted' dat Trump toch succes na succes boekt. Verklaren kunnen ze het niet, zal wel komen door Obama denken ze.

De wereld houdt Iran met argusogen in de gaten, zeker betreffende de volgende stappen rondom de tragische vliegtuigramp. 

Bron: dagelijksestandaard.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 02 april 2020

Jouw account

Nog geen account?!
Maak een gratis account aan!
Account aanmaken Inloggen Meer info Startpagina Disclaimer

Zoek in nieuwsberichten