Dit is hartverscheurend. Zorg dat jij dit nooit meemaakt…

Mijn vrouw is diep droevig. Ze keek de afgelopen dagen al steeds op haar telefoon of er nog nieuws was. Maar dat was niet zo. Totdat dat ene telefoontje kwam dat niemand wil krijgen. Een goede vriend is overleden.

Ze appte en belde verschillende keren met de familie om te vragen hoe het ging. En het ging niet zo goed. Eigenlijk ging het erg slecht. Luuk was een paar dagen geleden geopereerd. Het was een zeer zware operatie met complicaties. En het was nog maar sterk de vraag of hij het zou halen.

Luuk had een ernstige vorm van COPD en lag te stikken op de intensive care. Natuurlijk had hij extra zuurstof en meer van dat soort dingen, maar als je longen het haast niet meer doen, dan helpt extra zuurstof ook maar een klein beetje.

COPD is vreselijk. Je krijgt steeds minder lucht, totdat het niet meer gaat en je eraan bezwijkt. Dat is Luuk dus overkomen. Hij heeft dat gekregen door het roken.

Roken is dan ook een verslaving waar je letterlijk dood aan kunt gaan. En dat maken we dus nu van heel dichtbij mee. Ik zal je zeggen dat het vreselijk is. Niet alleen voor ons als nabestaanden, maar ook voor degene die het heeft. Naast kanker en andere ernstige aandoeningen is dit dus wat je óók van het roken kunt krijgen.

En dus vond ik het juist nu belangrijk om iets te schrijven over roken, de verslaving eraan en hoe je het beste kunt stoppen.

Twee manieren

Kijk er zijn twee manieren om te stoppen met roken. Er zijn dan ook twee uitkomsten.

De eerste manier is op wilskracht afkicken. We weten allemaal wel dat dat heel moeilijk is. Je kunt natuurlijk allerlei hulpmiddeltjes gaan gebruiken, zoals nicotine kauwgom, of -pleisters. Maar dan krijg je nog steeds nicotine binnen.

Eigenlijk is dat dan een soort vervanger, die net even iets minder schadelijk is dan het roken van tabak. Het probleem dat je daarmee echter creëert is dat je nog steeds niet van je verslaving af bent. Feitelijk VERSCHUIF je je verslaving van tabak naar iets anders. En dus gaat je goede geld niet meer naar de tabaksfabrikant, maar naar de nicotinefabrikant. Je schiet er dus weinig mee op.

Ook hebben we laserbehandelingen. De aanbieders daarvan beloven veel, maar geven weinig. Ken je dit rijmpje: “Veel beloven, weinig geven, doet een gek in vreugde leven”. Dit geldt dus helemaal voor de zogenaamde laserbehandelingen om van het roken af te komen. De meeste mensen komen hiermee niet van hun rookverslaving af. Sterker… ze zeggen bij de ‘intake’, dat je wel wat wilskracht moet tonen en dat de laserbehandeling het gemakkelijker maakt voor je. Tuurlijk! Een kennis van me heeft het geprobeerd. Hij rookt nu meer dan ooit. Een soort contra-indicatie.

En zo zijn er meer grof-geweld-manieren om je te ‘helpen’ met wilskracht van het roken af te komen.

Het probleem met al deze methoden is dat je de verslaving niet aanpakt waar deze zit!

Mensen die op wilskracht gestopt zijn met roken blijven het vaak moeilijk vinden. Zo zijn er velen die zelfs na 20 jaar wilskracht, nog steeds moeite hebben om een sigaret te weerstaan. Die verslaving zit er nog steeds en blijft aan ze trekken. Het is dan ook de vraag of je dit wilt. Er is namelijk een veel gemakkelijkere methode.

De tweede manier is om zonder wilskracht van het roken af te komen.

NUL wilskracht

De eerste vraag die je je kunt stellen is: “wáár zit die verslaving precies in je?”. Het antwoord is simpel. Deze zit diep in je onderbewustzijn. En precies daarom werken de methoden die ik hierboven noemde niet of niet goed.

Het is dan ook veel slimmer om de verslaving aan te pakken door deze in je onderbewustzijn te wissen!

Wanneer je dat namelijk doet, heb je NUL wilskracht nodig om van het roken af te komen. Feitelijk draai je de situatie in je geest en lichaam terug naar het moment voordat je je eerste sigaret opstak.

Wanneer je deze aanpak volgt, verdwijnt de verslaving uit je systeem. Je taalt dus niet meer naar een sigaret. Het interesseert je niets meer. Ook niet als anderen in jouw omgeving nog wel roken.

Je zult met het grootste gemak en volledig vanzelf elke vorm van roken afwijzen. Alsof je nog nooit van je leven gerookt hebt. En dat kost je dus geen enkele moeite. Je stopt letterlijk met NUL wilskracht. Het roken is verdwenen uit je systeem.

Daardoor is stoppen met roken op deze manier zelfs gemakkelijker dan beginnen met roken.

Waarom begon je ooit?

Wees eerlijk. Vond jij je allereerste trekje lekker? Waarschijnlijk niet en hoestte je je longen uit je lijf. Misschien deed je het om mee te doen met anderen. Of vond je het interessant of stoer. Of zette je je af tegen je ouders of je omgeving.

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je ooit begon. Maar één ding is zeker: beginnen met roken is moeilijker dan op deze manier weer een niet-roker worden.

Een rookverslaving zit in je onderbewustzijn. Dus precies dáár zul je de verslaving moeten aanpakken. En dat kun je simpel doen door te luisteren naar het HypnoSmoke Programma.

Daarmee haal je één voor één de weerhaken los, waarmee die rookverslaving zich in jouw onderbewustzijn vastgezet heeft. Tijdens het programma is het dan ook verboden om bewust te stoppen. Hoe mooi is dat? Je mág niet bewust kiezen om te stoppen!

Het stoppen móet en zál namelijk 100% vanzelf gaan.

Hoe werkte dit bij Roxanne?

Roxanne kon echt niet van de sigaretten afblijven en rookte met gemak 2 pakjes sigaretten per dag. Naast dat het honderden euro’s per maand kostte (reken maar uit), had ze steeds vaker last van ernstige hoestbuien.

We gingen dus aan de slag en al tijdens de tweede sessie van het HypnoSmoke Programma gebeurde het. Ze ‘vergat’ op een gegeven moment gewoon te roken. Ze dacht er niet meer aan.

Ze was dan ook uiterst verbaasd toen ze ineens haar pakje sigaretten zag liggen en zich realiseerde dat ze al een paar uur geen sigaret meer aangeraakt had.

De weken erop deden we de andere sessies van het programma en sindsdien (nu alweer 6 jaar geleden) heeft ze totaal geen interesse meer in het roken. Het doet haar niets en snapt gewoon niet hoe ze zo verslaafd kon zijn.

En hoe geweldig is het als je zo gemakkelijk en simpel definitief van het roken af bent?

Je bent dan weer een niet-roker, zoals je vroeger was, vóórdat je ooit je eerste sigaret in je mond had gestoken.

Voordelen stoppen met roken met HypnoSmoke
Je krijgt een aanzienlijk betere conditie Je krijgt meer lucht en je fysieke prestaties worden beter Veel minder kans op ziekten, zoals kanker, hart- en vaatziekten, COPD(!) en meer Je geniet van een langer (gezonder) leven Je bespaart veel geld Geen stank meer Geen gedoe meer om ‘ergens’ te kunnen roken (restaurants, het werk) Nooit meer stress als je geen sigaretten meer hebt Je huid is mooier en gezonder Alles smaakt lekkerder Je frissere adem wordt zeer gewaardeerd door je partner en mensen tegen wie je praat Je tanden zijn witter en zien er mooier uit Je seksleven wordt beter Je wordt NIET dikker

Dit 10-delige programma kost normaal gesproken 349,99 maar nu tijdelijk kun je het complete programma downloaden voor slechts eenmalig € 59,99

Klik hier voor meer info en downloaden

Vond je dit artikel interessant? Deel het dan met iedereen op Social Media

© Copyright (c) NineForNews.nl

NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner