By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Dit land vergat Covid-19 vanaf de zomer compleet en deed niets

In de hoofdstad Kathmandu wordt zonder maatregelen normaal doorgeleefd, en is er geen spoortje meer te bekennen van Covid-19. (Afbeelding (illustratief): (2)).

‘Het is alsof er niets is gebeurd, alle clubs, scholen en stadions zitten vol, en het lijkt erop alsof er helemaal geen Covid is’ – Witte Huis heeft geen verklaring waarom ‘open’ Florida het veel beter doet dan ‘gesloten’ Californië

Bijna een jaar lang wordt er bij ons ingeramd dat zoveel mogelijk thuisblijven, gesloten bedrijven en scholen, het dragen van mondkapjes, de avondklok, testen en vaccinaties noodzakelijk zijn om het ‘virus onder controle te krijgen’. Mensen die weigeren mee te doen zijn ‘egoïstisch’ en eraan schuldig dat anderen ‘besmet’ raken en sterven. Dat uit alle statistieken blijkt dat de strenge maatregelen van nul komma nul invloed zijn op de cijfers, mag niet worden genoemd. In dit verband is het interessant wat Nepal heeft gedaan. Na het einde van de eerste lockdown in juli besloot men Covid-19 gewoon te vergeten, en terug te keren naar normaal. En wat blijkt? Het gaat er weer prima, en er is NIETS gebeurd. Geen oplopende zogenaamde ‘besmettingen’, geen extra zieken en doden. Nepal heeft daarom DE oplossing voor het coronavirus, namelijk door te accepteren dat dit gewoon een van de vele tientallen luchtwegvirussen is die iedere winter rondwaren, waartegen ieder zich prima op eigen initiatief kan wapenen.

Dat Nepal een arm land is bleek in de zomer van vorig jaar een soort voordeel te zijn. De eerste lockdown was namelijk al zo hard aangekomen, dat de overheid besloot dat het onverantwoord was om met de rest van de wereld mee te doen en de maatregelen in stand te houden. Daarom werd gekozen voor een radicaal andere strategie: de samenleving weer open, waarbij het coronavirus in feite werd vergeten.

Overigens klaagden de volksgezondheid’experts’ in Nepal erover dat de regering en de premier niet naar hun adviezen luisterde en ‘de wetenschap negeerde’. Het enige wat werd gedaan was het registreren van gevallen, een paar extra controles aan de grenzen met India, en een ‘ineffectief’ quarantaine systeem voor zieken.

‘Het is alsof er niets is gebeurd, alle clubs, scholen en stadions zitten vol’

Desondanks is de Covid ‘pandemie’ in Nepal eigenlijk verdwenen. ‘Over het geheel lijkt het erop dat het virus op dit moment onder bedwang is,’ verklaarde Basu Dev Pandey, voormalig directeur van de Epidemiologie en Ziekte Controle Divisie van de overheid.

‘Het is alsof er niets is gebeurd,’ reageerde een verbouwereerde Sameer mani Dixit, volksgezondheidsexpert. ‘De nachtclubs zijn overladen, de scholen en colleges gaan weer open, de stadions zitten vol. Het lijkt erop dat er helemaal geen Covid is. Het tart de logica.’

Welke logica? Die beweert dat dit een levensgevaarlijk virus is dat ten koste van letterlijk alles, van enorme offers van de samenleving en economie, moet worden bestreden? Daar lijkt het verdacht veel op. In werkelijkheid blijkt dit virus zich in de verste verte niet te gedragen zoals de mainstream media en politiek beweren. In werkelijkheid bewijzen de koude statistieken al maanden dat dit virus in niets gevaarlijker is dan een seizoensgriep.

In werkelijkheid hebben 99,99% van de mensen een uitstekend functionerend afweersysteem tegen dit soort luchtwegvirussen, en komen vaccins niet eens in de buurt van de effectiviteit van onze natuurlijke defensie – als ze daar überhaupt al iets aan kunnen bijdragen, wat met de experimentele Covid vaccins maar zeer de vraag is.


.

Witte Huis heeft geen verklaring waarom ‘open’ Florida het veel beter doet dan ‘gesloten’ Californië

Andy Slavitt, Covid adviseur van het Witte Huis, werd gisteren geconfronteerd met het verschil tussen Californië, dat met zijn jonge bevolking in een zeer strenge lockdown zit, en Florida, dat een veel oudere, kwetsbaardere bevolking heeft. Pijnlijk voor de paniekzaaiers in Washington is dat Florida het op alle vlakken veel beter doet. Slavitt: ‘Er is zoveel van dit virus dat we denken te begrijpen, dat we denken te kunnen voorspellen, dat dit iets is wat wij niet echt kunnen verklaren.’

Oftewel: het Witte Huis heeft geen idee hoe het komt dat er een omgekeerd verband lijkt te zijn van wat wordt beweerd: hoe strenger en harder de maatregelen, hoe erger en dieper de crisis, en hoe opener en vrijer men een staat of land laat, des te minder impact blijkt dit veronderstelde virus te hebben.

Thuisblijven heeft statistisch nul invloed

Ondertussen beweren de Amerikaanse media dat Californië het zo slecht doet omdat mensen toch naar bars en restaurants gaan. De bevolking van Florida mag èn gaat echter vele malen vaker naar de horeca, maar heeft tegelijkertijd veel minder last van het virus. Ook uit de statistieken die in de officiële media worden gepresenteerd blijkt dat er geen enkel verband is tussen het aantal ‘gevallen’ (veronderstelde besmettingen) en het al dan niet thuisblijven van mensen:

(Data source: Trackingtherecovery dot org and the New York Times; graph courtesy of Ian Miller, @ianmSC)

Dat de samenleving ook in Nederland nog steeds niet onmiddellijk volledig open gaat, is dan ook een puur politieke en ideologische keuze die helemaal niets met de volksgezondheid en veiligheid te maken heeft. Want hoeveel bewijs heeft het volk nog nodig om te beseffen dat het opzettelijk in een gefabriceerde crisis is gestort, en het van meet af aan de bedoeling is geweest dat wij hier nooit en te nimmer meer uitkomen – althans, niet zonder dat we allemaal meerdere malen zijn gevaccineerd?

Xander

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 02 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”
01 maart 2021
Al die mensen die continue wappie roepen zullen erop teru...
Willekeurige partner